EmbroBox 2.0.1.77

Inā ponoʻoe e kālai i kahi kiʻi iʻole i loko o nā puke paipalapala, laila hiki iāʻoe ke hoʻohana i kahi polokalamu kūikawā. Ma kēiaʻatikala e nānā mākou i kekahi o nā papahana like like me EmbroBox. E kōkuaʻo ia e hana i kahi'ōniʻoniʻo ma keʻano wikiwiki a maʻalahi. E hoʻomaka kākou i ka loiloi.

Ke kuhiʻana i ke kiʻi e hiki mai

Hāpaiʻia ka papa hana hoʻopiliʻana me ka wānana i kūkuluʻia. Pono ka mea hoʻohana e koho i nā mea kūpono kūpono. Pono muaʻoe e kuhikuhi i ka helu o nā hoʻohui o ke kaula i hoʻohanaʻia no ke kālai. I ka wā e hiki mai ana, e hoʻohana ponoʻia kēiaʻike ma ka heluʻana i ka nui o nā mea i hoʻohanaʻia.

ʻO ka hopena hou ke kuhikuhi i nā pūnaewele pūnaewele ma kahi mamao. E hoʻohanaʻia nāʻike i kākauʻia i ka manawa o ke kopeʻana o ke kiʻi i kiʻiʻia. E helu wale i nā pūnaewele a kau i loko o ke kaula.

Inā hōʻikeʻoe i ka lōʻihi o nā pae i hoʻokahi skein, e hōʻike anaʻo EmbroBox i nāʻike e pili ana i ka helu o nā skeins i hoʻohanaʻia no kēlā me kēia papahana. Eia hou, hiki iāʻoe ke hōʻike i ka waiwai o ka skein e hoʻoholo i ka uku kālā.

ʻO ka hopena hope loa ka hoʻoholoʻana i ka pilina o ke kino. Ponoʻoe e hahai i nā kuhikuhi o ka wānana - e hoʻokomo i ke kāpelu i ka nānā ke nānā a hoʻohālikelikeʻia me ia me ka'ōkuhi o ka'ōkuhi, e hoʻololi i ka nui. Ma ka pauʻana o ka pākuʻiʻana, e kaomi "Hana" a hoʻouka i kahi kiʻi.

Ke hoʻololi kiʻiʻana

ʻAʻole hiki i ke kiʻi ke komo i nā kala likeʻole 256, no laila ponoʻoe e hana i nā mea hou. Hoʻokumuʻia ka mea hoʻohana e koho i ka palette, ka helu o nā lau a me keʻano o ka blur. Hōʻikeʻia ka kiʻi kumu ma kaʻaoʻao hema a me ka hopena hopena no ka hoʻohālikeʻana i nā hoʻololiʻana ma ka'ākau.

Hoʻoponopono Kūlana

Ma hope o ka hōʻanoʻana, komo ka mea hoʻohana i ka hoʻoponopono. Loaʻa iā ia nā māhele. Hōʻikeʻia ke kiʻi pono ma luna, hiki ke hoʻololi i ka hoʻonā a hiki keʻikeʻia ka hope hope loa. Ma lalo iho nei he papaʻaina me nā pae a me nā lelo, he mea maikaʻi inā makemakeʻoe e pani i kekahi o nā kiko'ī o ke kālai. Eia hou, he nui keʻano o ka kāwili, ponoʻoe e koho i ka mea kūpono.

Ka Luna Lula Papa

Inā hiki i ka hoʻopiliʻana i ka hoʻohanaʻana i ka wānanaʻaʻoleʻoe eʻoluʻolu i nā'ahuʻula a me nāʻoniʻoni, a laila ma ka hoʻoponopono e hiki iāʻoe ke hele i ka papaʻaina e hoʻololi i nā mākū i makemakeʻia ma laila. Eia kekahi, hiki ke hoʻokomo i kouʻili pono'ī i ka pale.

Kāuʻiaʻana i kahi mamanu'ōniʻoniʻo

Hoʻoholo wale nō ia i ka paʻiʻana i ka papa hana. E hele i kahi koho kūpono e hoʻonā i nā kikowaena. Hōʻike ka mea i ka nui o kaʻaoʻao, kona mau hilinaʻi a me nā momona, inā pono.

Nā Virus

  • 'Ōlelo Lūkia;
  • Kākau hoʻonohonoho hoʻopili;
  • Keʻanoʻike a maʻalahi;
  • Wāwili kūʻai.

Nā mea kūponoʻole

ʻAʻole iʻikeʻia ka hewa o nā polokalamu o ka papahana.

ʻO ka EmbroBox he polokalamu freeware polokalamu i hoʻohanaʻia e hana, hoʻoponopono a hoʻopili i nāʻano hoʻohemo. He kūpono no ka poʻe iʻikeʻole i kahi kūpono i nā makena a me nā puke.

E kiʻi i ka EmbroBox no ka mea noa

E kiʻi i ka polokalamu hou loa o ka papahana mai kahi papa hana

Nā papahana no ka hanaʻana i nā'ōnaehana no ka ulana Hoʻololi ka mea hoʻololi Hana kumu STOIK Stitch Mea Hana

E hōʻike i kaʻatikala ma nāʻenehana kaiaulu:
ʻO ka EmbroBox he polokalamu maʻalahi i hoʻolālāʻia e hiki ai i nā mea hoʻohana ke hoʻololi i kekahi kiʻi i loko o keʻano pilikino me ka wikiwiki a me ka maʻalahi. Hāʻawi ka pūnaewele i ka hiki ke hoʻololi i ke kiʻi a hoʻonohonoho i ka pāliʻu kala.
Pūnaewele: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Kāleka: Polokalamu Polokalamu
Developer: Sergey Gromov
Kuhi: Free
Nui: 2 MB
'Ōlelo: Russian
Penei: 2.0.1.77