IZArc 4.3


Ma mua o ka hoʻokomoʻana i ka pūnaewele Google Chrome ma ka papahana no ka manawa mua, pono iāʻoe kahi liʻiliʻi nui e hiki ai iāʻoe ke hoʻomaka i ka haʻaluluʻana i ka pūnaewele. I kēia lā, e nānā kākou i nā kumu nui o ka hoʻokumuʻana i ka polokalamu huli pūnaewele Google Chrome e hoʻohanaʻia no nā mea hoʻohana hou.

He polokalamu kele pūnaewele Google Chrome me nā hiʻohiʻona nui. Ma ka hanaʻana i kahi hoʻonohonoho mua o ka polokalamu kele pūnaewele, e lilo i kēia mea hoʻohana pūnaewele i ka mālie a me ka huahua.

Hoʻopilikino i ka polokalamu Pūnaewele Google Chrome

E hoʻomaka, hoʻomaka paha, me kaʻoihanaʻoi loa o ka polokalamu kele pūnaewele - he lohi pūnaewele. I kēia mau lā, aneane hiki i kekahi mea hoʻohana ke hoʻohana i kekahi mau polokalamu e hiki ai i ka Internet ke hanaʻia - he computer kēia, he polokalamu laptop,'ōpona, papa, a me nā mea'ē aʻe.

Ma ke komoʻana i kāu moʻokāki Google Chrome, e hoʻolālā pū ka polokalamu kelepona ma waena o nā polokalamu i hoʻonohonohoʻia e Chrome i kaʻike e like me nā hōʻailona, ​​nā kahamaha, ka moʻaukala, nā loina a me nā hua'ōlelo, aʻoi aku.

No ka hoʻonohonohoʻana i kēiaʻikepili, ponoʻoe e komo i kāu moʻokāki Google ma ka polokalamu kele pūnaewele. Ināʻoleʻoe i kēia moʻokāki, hiki iāʻoe ke hoʻopaʻa inoa ma o kēia loulou.

Inā loaʻa iāʻoe kahi moʻokāki Google i hoʻopaʻaʻia, ponoʻoe e hana i kāu mea e hana ai. No ka hanaʻana i kēia, e kaomi i ka molekanu icon ma kaʻaoʻao'ākau i luna o ka pūnaewele a kaomi i ke pihi ma kaʻaoʻao hōʻike. "Eʻe i Chrome".

Ke weheʻia kahi puka puka e pono aiʻoe e hoʻokomo i kāu mau koina,ʻo ia hoʻi, kou wahi leka uila a me kāu hua'ōlelo mai ka lawelawe Gmail.

Ma hope o ke komoʻana i loko, e hōʻoia i nā sync Google i nāʻikepili a pau e pono ai mākou. No ka hanaʻana i kēia, e kaomi i ka pihi pāʻani ma kaʻaoʻao'ākau i luna a ma ka list e hōʻikeʻia e hele i kaʻaoʻao "Papa".

I kaʻaoʻao o ka puka makani, e kaomi. "Nā hoʻonohonoho waena sync".

E hōʻike ka pakuhi i ka puka ma kahi e hiki ai iāʻoe ke hoʻomalu i nāʻikepili e hoʻopiliʻia i kāu pūnaewele. Pono pono, waihoʻia nā piko i nā mea a pau, akā e hana maʻaneʻi ma kāu koho.

Ma ka haʻaleleʻole i ka pukapiho hoʻonohonoho, nānā pono a puni. Maʻaneʻi, inā pono,ʻo ia mau pākuʻina e like me ka hoʻomakaʻana i kahiʻaoʻao, kahi engine search'ē aʻe, hoʻolālā pūnaewele a me nā mea hou aku. Hoʻonohonohoʻia kēia mauʻaoʻao no kēlā me kēia mea hoʻohana e like me nā koi.

E nānā i kaʻaoʻao lalo o ka puka o ka pūnaewele kahi e waiho ai ke pihi. "Hōʻike i nā hoʻonohonoho kūikawā".

Ke uhi nei kēia pihi i nā palena like i ka hoʻonohoʻana i nāʻike pilikino, hoʻopau a hoʻouluʻana paha i ka ho'ōlaʻana o nā hua'ōlelo a me nā puka, e hoʻokaho i nā pūnaewele pūnaewele a nui aku.

Nā moʻolelo kumuhana'ē aʻe:

1. Pehea e hoʻololi ai iā Google Chrome i ka polokalamu kelepona paʻamau;

2. Pehea e hoʻonohoʻia ai kaʻaoʻao hoʻomaka ma Google Chrome;

3. Pehea e hoʻonohonoho i keʻano Turbo ma Google Chrome;

4. Pehea e laweʻia ai nā kahakaena ma Google Chrome;

5. Pehea e wehe i nā pāʻoihana ma Google Chrome.

ʻO Google Chrome kekahi o nā pūnaeweleʻoihana nui loa, ma kahi e nui ai nā nīnau a nā poʻe hoʻohana. Akā, ma hope o ka hoʻolālāʻana i kahi manawa e hoʻolālā i ka polokalamu kele pūnaewele, eʻemo koke kāna hana.