Pehea e hoʻohui a hoʻololi i nā hua'ōlelo haʻahaʻa ma Microsoft Word


ʻO nā noi ke maʻalahi ka maʻalahi iā mākou ma nāʻano he nui, aʻo ka aʻoʻana i ka'ōlelo Pelekāniaʻaʻole ia. Mahalo i kahi polokalamu i waeʻia,ʻaʻole hiki iāʻoe ke hoʻomaka e hoʻomaka e aʻo i ka'ōlelo, akā e hoʻonui i kou mau akamai. A hiki iāʻoe ke hoʻomaka i ka haʻawina ma kekahi manawa kūpono, no ka meaʻo kāu'ōmaʻomaʻo e mau ana i ka manawa.

ʻO kekahi o nā hāʻina i hōʻikeʻia i kēia manawa e maʻalahi ai ka maʻalahi o ka maʻalahi a me nā mea like me ka hikiʻole, aʻo nā mea'ē aʻe, me ke kōkuaʻana o nā kaumaha manawa i ka hoʻomanaʻo, e mana.

Kūpono

Me kēia polokalamu pūnaewele no ka Android, hiki iāʻoe ke hoʻomanaʻo i nā hua'ōlelo maʻalahi, a i ka manawa i kākoʻoʻia e nā kiʻi a me nā hui. Aia kahi mahele hoʻolohe hoʻolohe, pono e haʻi i nā hua'ōlelo i manaʻoʻia. Aia kekahi mea hōʻoia no kaʻike loiloi o nā manaʻo a me nā hua'ōlelo. Ua māheleʻia ka papa iʻekolu mau mea:

  • Memorization;
  • ʻIke;
  • E hoʻohana

Hāʻawiʻia ka hana ma kahi pānaʻi nani. He loiloi a paʻakikī ka paʻakikī. Hoʻolakoʻia nā haʻawina i kēlā me kēia lā me kahi ala hoʻonāukiuki,ʻo ia hoʻi he'elike kuhi no ka hoʻokō ponoʻana o nā hana.

Eʻoluʻolu mai ka Google Play

Kōkua: Spoken English App

ʻO keʻano o ka hopena i hoʻokaheʻia e like me ka mea i hala ma hope o ka mea e pili ana i ka mea kamaʻilio. No laila, e hāʻawi iāʻoe i ka manawa e'ōlelo ai i ka'ōlelo'ē me kahi pilikiaʻole,ʻaʻole wale i ka nohona o kēlā me kēia lā, akā, ma ka hālāwai ninaninauʻana ma kahi'ē.

ʻO nā haʻawina aʻo hoʻohālikelikeʻaʻole wale no ka kamaʻilioʻana ma kahi o nāʻoihana pāʻoihana,ʻo ka pūnaewele pū kekahi pūnaewele'ōlelo Pelekānia me nā hoaaloha, nāʻoihana, nā hāmeʻa, nā huakaʻi, No kaʻike maikaʻiʻana i kēlā me kēia o nā'ōlelo, he mau hana e ho'āʻo i nā hua'ōlelo a me nā hua'ōlelo lōʻihi. Hāpai ka papahana i ka pae o nā mākau kanaka. ʻO kahi hiʻohiʻona hoihoi o kēia simulator,ʻo ia me ka hoʻohuiʻana i ka papa, hōʻike i nāʻikeʻikepili e pili ana i kaʻike. Hōʻike kēia hōʻike i kaʻike e pili ana i kou mau ikaika a me kou mau nāwaliwali.

Hoʻopukaʻia Enguru:'Ōleloʻia ka English App mai ka Google Play

ʻO Dropsy

Hoʻomaopopo nā mea hoʻolālā noi i ka mea i likeʻole ai kā lākou hopena i kahi simulator puʻupuʻu me kahi hoʻonohonoho pono'ī. ʻO ke kumu o nā haʻawinaʻo ia ke hōʻike i nā kiʻi, eʻike ana i ka mea e hoʻohana ai ka mea hoʻohana iā lākou me nā manaʻo a me nā hua'ōlelo pili. Me kēia mau hana a pau i ka nānāʻana i ka nānāʻana,ʻaʻole i makemakeʻia ka nui o nā hana, koe keʻaʻaʻole i nā kī liʻiliʻi ma ke kiʻi.

Aia kekahi mau hana like, no ka mea, he mea pono e hui pū me nā kiʻi e like me ka hua'ōlelo. I nā kumu'ē aʻe, ponoʻoe e kūkulu i ka algorithm pololei o nā hana. ʻO nā noiʻana o kēiaʻano e hoʻololi i nā haʻawina'ōlelo Pelekānia maʻamau i loko o ka mea maʻalahi, akā i ka manawa likeʻole he mea hoʻonani, he pāʻani maikaʻi. Hiki ke hoʻohana waleʻia nā'ōpala i kēlā me kēia lā noʻelima mau minuke. Wahi a nā mea hana, i kēia ala e hiki ai iāʻoe ke hoʻomaikaʻi i kou mauʻike ma kahi pōkole.

E pākuʻi i nā kiʻi mai Google Play

'Ōlelo'ōlelo

ʻOiai ua likeʻole ka palapala noi i ka mea i hala aku nei - ua hoʻokūʻia kahi i kūpono. Hoʻopauʻia ka neʻeʻana o ka pāʻani a nānā i ka hana houʻana o nā hua'ōlelo a me ko lākouʻike ma o ka pepeiao. E kōkua ka loiloi maʻalahi i ka hoʻomanaʻoʻana e loaʻa ai ka hopena i makemakeʻia. Ke kumu o ka aʻoʻana ma ka hoʻomanaʻoʻana i nā hua'ōlelo o kekahiʻano, iʻano likeʻole i nā palena maʻamau.

ʻO ka paeʻike o kaʻike i ke kikowaena e kōkua i ka mea hoʻohana e hoʻoholo a hoʻohana i ka polokalamu e hoʻomaka ai e aʻo i kahi'ōlelo a iʻole e hoʻonui i nā mākau i kēia manawa. ʻEkolu mauʻano: ke hoʻomaka, waena a me ka mea kiʻekiʻe.

Hoʻopiʻi i ka'ōlelo'ōlelo mai ka Google Play

Lingvist

ʻO ke kumu o kēia hopena,ʻo ia ka hoʻohanaʻana i nā loiloi kanaka i ka papa o nā'ōlelo. No laila, hoʻoholo pono ka hoʻolālā i ka pehea a me ka mea e pono aiʻoe e aʻo, e hoʻolālā i kāu papa iho o nā haʻawina. ʻAʻole nāʻano likeʻole o nā papa hana hoʻomākaukau. Mai ka kākau pono'īʻana i ka pane i ka nīnau i hoʻonohoʻia e hoʻokomo i ka hua'ōlelo i loko o ka manaʻo o ka kikokikona i kēia manawa. Pono e'ōleloʻia,ʻaʻole i hoʻokuʻuʻia e nā mea hana i kahi māhele hoʻolohe pono loa.

ʻAʻole i kūpono nā hana ma ka hoʻomaikaʻiʻana i nā loea'ōlelo i ka'ōlohelohe wale nō, akā i kaʻoihana. ʻO ka hōʻike helu iʻikeʻia o kāuʻike e kōkua iāʻoe e noʻonoʻo pono i kou kiʻekiʻe.

Hoʻololi i ka Lingvist mai ka Google Play

ʻO nā hoʻoholo'ōlelo i kohoʻia no Android no ka hoʻonaʻauaoʻana i ka'ōlelo Pelekaneʻaʻole i nā kānaka wale nō kaʻike, akā no ka poʻeʻikeʻole. Ma nāʻano likeʻole i ka aʻoʻana e kōkua i nā mea hoʻohana eʻimi i kahiʻano hana e pono ai iā ia. Hoʻokomoʻia nā papahana i hoʻolakoʻia i ka hoʻohanaʻana i kaʻike moʻonākiu a me kaʻikeʻana o nā kiʻi. No laila, ma muli o ka manawa o ka manaʻo, hiki i ka mea hoʻohana polokalamu ke hoʻoholo i ka pono kūpono a hoʻomaka i ka aʻo.