Hola no Google Chrome: Hoʻolālā VPN i nā wahi i kāohiʻia

ʻO kekahi o nā pūnaewele kaulana loa o kā mākou manawaʻo Google Chrome. Hāʻawi ia i ka heʻenalu pūnaewele maikaʻi no ka nui o nā hana kūpono. Eia kekahi laʻana, heʻano hana hoʻonaʻauao kūikawā he mea pono loa no ka hōʻoiaʻana i ka inoa inoaʻole i ka hoʻohanaʻana i kahi polokalamu kele pūnaewele.

ʻO ka'ōlelo Incognito i Chrome heʻano kūikawā o Google Chrome, ka mea eʻae i ka mālamaʻana i ka moʻaukala, ka peke, nā kuki, me ka loiloi i ka moʻaukala a me nāʻike'ē aʻe. E lilo kēiaʻano i mea maikaʻi loa ināʻaʻoleʻoe e makemake i nā mea'ē aʻe o ka polokalamu kele pūnaewele Google Chrome eʻike i nā kahua āu i kipa ai a me nāʻike āu i komo ai.

Eʻoluʻolu e hoʻomaopopo wale i ka'ōnaeho hoʻopunipuni wale nō e hōʻoia i ka inoa inoaʻole o nā mea hoʻohana'ē aʻe o ka polokalamu kele pūnaewele Google Chrome. ʻAʻole pili kēiaʻano i ka mea hāʻawi.

E kiʻi iā Google Browser Browser

Pehea e hiki ai i ka incognito i Google Chrome?

1. E kaomi ma kaʻaoʻao'ākau o luna o ka paena menu a me ka puka makani e hōʻike ana, koho "New Window Incognito".

2. Eʻikeʻia kekahi puka kaʻawale ma ka pakuhi, kahi e hiki ai iāʻoe ke nalu maʻamau i ka pūnaewele honua me ka hopohopo e mālama i nāʻike ma ka polokalamu kele pūnaewele e pili ana i nā pūnaewele āu i kipa ai a me nāʻikepili'ē aʻe.

Eʻoluʻolu eʻike i kahi hikiʻole i kaʻike i nā punaewele pūnaewele ma o ka mode incognito ke hiki wale nō ma loko o ke kāʻei o kēia puka. Ināʻoe e hoʻi i ka puka Chrome nui, e hoʻopaʻaʻia nāʻike a pau e ka polokalamu kele pūnaewele.

Pehea e hoʻopau ai i ka mode incognito i Google Chrome?

Inā makemakeʻoe e hoʻopau i kahi hālāwai haukapila ma inoa pūnaewele, e hoʻopau i ke kāʻei hoʻonā, pono waleʻoe e pani i ka puka makani.

Eʻoluʻolu e nānāʻole i nā loiloi a pau āu i hana ai ma ka polokalamu kele pūnaewele i loko o ka polokalamu kamepiula, akā hiki iāʻoe ke loaʻa iā lākou ma ka waihona ma kahi kamepiula i kahi i laweʻia ai iā lākou.

ʻO ka'ōnaehana Incognito he mea hoʻohana nui loa inā hoʻoikaikaʻia nā mea hoʻohana e hoʻohana i kahi polokalamu pūnaewele hoʻokahi. Na kēia mea hana e pale iāʻoe mai ka hāʻawiʻana i nāʻike pilikino a nā mea'ē aʻe e ponoʻole eʻike.