Māhele Magic 8.0

ʻO nā wahi i ka wā hikiʻole ke wehe i nā kiʻi ma luna o ka lolouila, e hoʻopuka pinepine i nā manaʻo manaʻoʻole, i ka manawa o ka hoʻopiliʻiaʻana o nā pūnaewele pono'ī. Eia naʻe, ināʻoe e like me kahi pilikia like,'ānō, mai hopohopo, no ka mea, hiki i nā polokalamu likeʻole ke kōkua i ka hoʻihoʻiʻana o nā kiʻi i hoʻohaumiaʻia.

ʻO kekahi o lākouʻo RS File Repair. ʻO nā kumuhana o kēia papahana kahi pūnaewele a me ka hoʻouka houʻana i ka hihia o kaʻikeʻino.

ʻIkepili a me ka noiʻi

Aia kēia papahana he 2 mau hana: "Analysis" a "Huli". Hanaʻia ka mua i kahi haʻawina kūlohelohe o ka hanana o ke kiʻi kiʻi i kohoʻia no kaʻikeʻana i nā hewa nui ma kāna code.

ʻO ke kolu, he liʻiliʻi ka lōʻihi "Analysis" a ua manaʻoʻia no kaʻike hohonu a me kaʻike pihaʻana i ka hana o ka faila. Hāʻawi iāʻoe eʻike i nā hapa liʻiliʻi i loko o ia mea, akā, e hiki ke hoʻopilikia i nā pilikia me ka hōʻike pololeiʻana o ka kiʻi.

Ho'ōla kiʻi

ʻO ka hana nui o RS File Repair,ʻo ia ke kiʻi hou i nā kiʻi e like me kā lākouʻike noiʻi. Hāʻawi ka polokalamu iāʻoe e hoʻihoʻi i ka pono o nā kiʻi a me nā kiʻi'ē aʻe i mālamaʻia i nā papahana maʻamau.

Ho'ōla Wizard

Aia i ka Wizard Hoʻopuka kahi o nā hana i luna, a me nā kuhikuhi ma kahi pae-mahele no ka hoʻohanaʻana i ka RS File Repair.

Nā Virus

  • Hoʻopākana wikiwiki a me ka hoʻoponoponoʻana i nā leka;
  • Keʻanoʻike a maʻalahi;
  • ʻO ka heleʻana o ke kākoʻo no ka'ōlelo Lūkini.

Nā mea kūponoʻole

  • ʻO ke kumu kūʻai hoʻohālike.

ʻO RS File Repair he mea hana nui no kaʻike a hoʻoponoponoʻana i nā mea hewa i loko o ke code of graphic files, aʻo ia ka hopena i ko lākou ola hou. Mahalo i ka mea i kūkuluʻia Ho'ōla Wizard ʻaʻole e hoʻonele i ka pilikia no nā mea hoʻohana loa i nā mea hoʻohana.

Hoʻoi i ka RS File Repair Trial

E kiʻi i ka polokalamu hou loa o ka papahana mai kahi papa hana

ʻO ka hoʻoponopono Windows Kuʻia i ka hoʻoponopono Kākoʻo Pūnaewele SoftPerfect Kōnae Pūnaewele Kōnae

E hōʻike i kaʻatikala ma nāʻenehana kaiaulu:
ʻO RS File Repair he mea hana maikaʻi loa no ka nānāʻana i nā'ōnaeho kiʻi no ka pōʻino a me ka ho'ōla houʻana iā lākou.
Pūnaewele: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Kāleka: Polokalamu Polokalamu
Developer: Mea hoʻohana hoʻopau
Kuhi: $ 16
Nui: 4 MB
'Ōlelo: Russian
Penei: 1.1