Nā polokalamu no ka kope kopeʻana

Inā makemakeʻoe i ka hoʻokomoʻana i kahi kōpae'olakila aiʻole ka leka uila, ponoʻoe i ka polokalamu XBoot. Me ia, hiki iāʻoe ke kākau i nā kiʻi o nā pūnaehana hana a iʻole nā ​​pono hana ma nā pānaʻi mālama.

Ke hanaʻana i kahi pū puhi lele a iʻole CD paha

ʻO ka hiʻohiʻona nui o ka papahanaʻo ia ka hanaʻana o kahi kāleka hoʻokaʻawale maha. Iʻole e kuhihewaʻia me ka nui o ka'ō leki uila aiʻoleʻole kahi e hoʻopaʻaʻia ai ke kiʻi, hōʻikeʻo XBoot i ka nui o nā kiʻi o nā kiʻi i hoʻohuiʻia.

Hoʻomaopopo ka papahana i nā māhele, akā,ʻaʻole ia e mālama mau i ke kiʻi āu e hoʻohui nei. A laila, e weheweheʻo ia iāʻoe i ka papahana a iʻole ka pono āu e hoʻohui nei.

No ka holo ponoʻana o ka papahana, pono iāʻoe ke NET Framework ma ka liʻiliʻi loa 4.

QEMU

E like me nā papahana likeʻole a pau, hiki iāʻoe ke hōʻoia i kāu hana ma ka mīkini makame QEMU i kūkuluʻia i loko o ka IxBut. Ma kēia ala e hiki ai keʻike i ka pehea e nānā ai i kahi holoʻokoʻa a ma ka manawa like e nānā i ka hana o nā pono i hoʻohanaʻia.

Hoʻokaʻawale distros

Ināʻaʻoleʻoe i hoʻouka i nā kiʻi o nā pūnaehana hana e pono ai a iʻole nā ​​pono hana, hāʻawiʻo XBoot iāʻoe i ka manawa e hiki ai ke kiʻi i kekahi o nā punaewele punahele ma o ka'ōnaehana papahana.

Nā Virus

  • Pākuʻi nani;
  • Hōʻuluʻulu i ka heluna nui o nā kiʻi i hoʻopaʻaʻia;
  • E hoʻouka i kekahi māhele mai ka pūnaewele ma o ka'ōnaehana XBoot.

Nā mea kūponoʻole

  • ʻAʻohe'ōlelo Lūkini.

He polokalamu nuiʻo XBoot no ka hoʻokumuʻana a me ke kūkuluʻana i nā leka uila. ʻO kānaʻae kaulike a me kaʻikeʻole hiki keʻaeʻia i kekahi mea e hana i kahi kāpili kāpili a iʻole ke kāpena USB.

Hoʻouka i ka XBoot no ka mea

E kiʻi i ka polokalamu hou loa o ka papahana mai kahi papa hana

NO KA KUMU Wahi pūnaewele Usb WinSetupFromUSB Paila

E hōʻike i kaʻatikala ma nāʻenehana kaiaulu:
XBoot kekahi mea hana ikaika a me ka lakoʻole no ka hoʻomohuʻana i nā pūnaewele multiboot, a hiki i ka hoʻopakeleʻana inā loaʻaʻoe i ka OS a nānā paha i nā meaʻino.
Pūnaewele: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Kāleka: Polokalamu Polokalamu
Developer: shamurshamur
Kuhi: Free
Nui: 5 MB
'Ōlelo: English
Penei: 1.0.14