Pehea eʻike ai i ka hua'ōlelo mai Wi-Fi ma Windows 8.1

Ma mua, ua kākau wau i nā kuhikuhi e pili ana i kaʻikeʻana i ka hua'ōlelo Wi-Fi i mālamaʻia ma Windows 8 a iʻole Windows 7, a i kēia manawa uaʻike auʻaʻole i hana hou keʻano i hoʻohanaʻia i ka "ʻewalu" i ka Windows 8.1. A no laila, ke kākau nei au i kekahi alakaʻi hou e pili ana i kēia kumuhana. Akā paha he mea pono inā, no ka laʻana, ua kūʻaiʻoe i kekahi pona hou, kelepona a iʻole papapihi aʻaʻoleʻoe e hoʻomanaʻo i keʻano o ka hua'ōlelo, no ka mea, ua pili pono nā mea a pau.

Nā hua'ōlelo: inā iā Windows 10 a Windows 8 (ʻaʻole 8.1) a ināʻaʻole i mālamaʻia ka hōʻoia Wi-Fi ma kāu polokalamu, a ponoʻoe eʻike, hiki iāʻoe ke hoʻohui i ke alalai (e like me nā lālā,), Ke hōʻikeʻia nei nā ala e nānā ai i ka'ōlelo i hoʻopaʻaʻia i nā kuhikuhi i lalo: pehea eʻike ai i kāu hua'ōlelo Wi-Fi (ʻoiai heʻike no nā papa a me nā leka uila).

Ke ala ulahi e nānā i kāu'ōlelo kuhi pūnaewele i hoʻopaʻaʻia

I mea eʻike ai i ka hōʻoia Wi-Fi ma ka Windows 8, hiki iāʻoe ke kaomi pololei i ka pilina ma ka pane'ākau, a i ka hopena ma ke kaomiʻana i ke alahaka o ka pūnaewele a kohoʻia "E nānā i nā mea pili". I kēia manawaʻaʻole kahi mea like

I ka Windows 8.1, ponoʻoe i kahi mau ala liʻiliʻi e nānā i ka hua'ōlelo i mālamaʻia ma ka pūnaewele:

  1. E kāleka i ka pūnaewele pūnaewele āu e makemake nei e nānā;
  2. E kaomi'ākau i ka hinaeʻike i ka leka hoʻomaopopo 8.1, e hele i ka Pūnaewele a me ka Pūnaewele Hoʻohui;
  3. Kaomi ma Keleponaʻole (inoa o kēia manawa Wi-Fi pūnaewele)
  4. E kaomi i "Kelepona Alahaka";
  5. E wehe i ka "Security" tab a e nānā i ka pahu hōʻike "Show Input Characters" eʻike ai i ka hua'ōlelo.

ʻO keʻano ia, ma kēia hua'ōlelo i lilo aiʻoe iʻike. ʻO kahi mea wale nō e hiki ke lilo i mea palekana no kaʻikeʻana,ʻo ka nele o nā kuleana o ka Mana Pule ma ka kamepiula (a he mea pono ia e hiki ai i ka hōʻikeʻana o nā mea i kākauʻia).