ʻO ka hoʻohālikelike e pili ana i kaʻikepili


Uaʻikeʻia i ka manawa iʻikeʻia ai ka hānauʻana o kaʻoiaʻiʻo i loko o ka hihia. Hiki i kēlā me kēia lālā o ka hui o ka Odnoklassniki pūnaewele ke hoʻokumu i kahi kumu no ka kūkākūkā a kono aku i nā mea hoʻohana'ē aʻe i ia. I loko o ia mau kūkākūkāʻana, i kekahi manawa e hoʻoulu i nā kuko maikaʻi Akā, ke hele mai nei ka manawa ke hikiʻole iāʻoe ke komo i ka hālāwai. Hiki iaʻu ke wehe i kahi mai kouʻaoʻao? ʻOiaʻiʻo,ʻo ia.

Wehe mākou i nā nīnau ma ka Odnoklassniki

ʻO Odnoklassniki e kūkākūkā i nā kumuhana likeʻole i nā hui, nā kiʻi a me nā pono o nā hoaaloha, nā wikiō i paʻiʻia e kekahi. I kēlā me kēia manawa, hiki iāʻoe ke ho'ōki i kou komoʻana i ka kūkākūkā e hāpaiʻole iāʻoe a e hoʻokuʻuʻia mai kāuʻaoʻao. Hiki iāʻoe ke holoi i nā kumuhana kumu. Eʻike kākou pehea e hana ai.

Hanana 1: Hōʻoia piha o ka pūnaewele

Ma ka pūnaewele Odnoklassniki, e hoʻolālā mākou i kahi mau hanana e hiki ai ke hoʻokō i ka pahuhopu a hoʻomaʻemaʻe i kaʻaoʻao kūkākūkā o kaʻike kūponoʻole.

  1. E wehe i ka pūnaewele odnoklassniki.ru ma ka polokalamu kele pūnaewele, e kāleka, e kaomi i ka pihi ma luna o ka papahana meaʻoi luna "Kōkākā".
  2. Ma kaʻaoʻao e hiki mai ana, ke nānā nei mākou i nā kūkākūkā a pau i māheleʻia i nāʻaoʻaoʻehā ma nā pūhaka: "Aʻo", "Koʻu", "Hoa" a "Nā Pūʻulu". Maanei, e hoʻolohe i kekahi mea. Nā kūkākūkā o kāu mau kiʻi a me nāʻoihana o ka paukū "Koʻu" hiki ke hoʻoneʻe waleʻia ma ka lawe 'ana i ka mea iho no nā manaʻo. Inā makemakeʻoe e holoi i kekahi kumuhana e pili ana i kahi hoaaloha, a laila e hele i kahi pākuhi "Hoa".
  3. E koho i ke kumuhana e holoiʻia, e kaomi me ka LMB a e kaomi ma luna o ke keʻa "Hūnā i ka kūkā".
  4. Ke hōʻikeʻia kahi puka hoʻonā i ka nānā kahi hiki iāʻoe ke hoʻololi i ka holoiʻana a hūnā paha i nā kūkākūkā a me nā hanana i ka hānai a kēia mea hoʻohana. Ināʻaʻohe e koiʻia kēia, e hele wale i kahiʻaoʻao'ē aʻe.
  5. Ua hoʻopau maikaʻiʻia ka kūkākūkā i kohoʻia, a mākou e nānā nei.
  6. Inā makemakeʻoe e holoi i ka kūkākūkāʻana ma ke kaiāulu kahi i liloʻoe i lālā, a laila hoʻi mākou i ka pae 2 o kā mākou mau kuhikuhi a neʻe i ka mahele "Nā Pūʻulu". Kaomi ma ke kumuhana, a laila kaomi i ke keʻa.
  7. Kaui hopeʻia! Hiki iāʻoe ke hōʻole i kēia hana a waiho i kaʻaoʻao.

Hanana 2: Mobile Application

Ma nā Odnoklassniki mau polokalamu no ka Android a me ka iOS, loaʻa kekahi manawa e wehe ai i nā kūkākūkā ponoʻole. E nānā pono kākou i ka algorithm o nā hana i loko o kēia hihia.

  1. E holo i ka noi, e hoʻokomo i kāu moʻokāki, ma lalo o ka pākuʻi, e kaomi i ka hiku "Kōkākā".
  2. Kaomi "Kōkākā" E koho i ka paukū makemake. Eia kekahi laʻana "Hoa".
  3. Loaʻa iā mākou kekahi kumuhana i makemakeʻole, ma kona kolamu, e kaomi i ka pihi ma ka'ākau meʻekolu mau kikowaena'ākau a kaomi "Hū".
  4. Ua hoʻopauʻia ka papa koho i kohoʻia, hōʻikeʻia ka memo e pili ana.
  5. Inā ponoʻoe e wehe i ke kumuhana o ka kūkāʻana ma ke kaiāulu, e hoʻi i kaʻaoʻao "Kōkākā", e kaomi i ka laina "Nā Pūʻulu", a laila ka pihi me nā kiko kiko a me ka hōʻailona "Hū".


E like me kā mākou i hoʻonohonoho ai,ʻo ka holoiʻana i ka kūkākūkā ma ka pūnaewele a ma ka papa inoaʻo Odnoklassniki he mea maʻalahi a maʻalahi. No laila, hoʻololi pinepine i ka "hoʻomaʻemaʻe maʻamau" o kāuʻaoʻao ma ka pūnaewele kaiapuni. Ma hope o ka mea a pau, pono ka hoʻokaʻaʻikeʻana i ka hauʻoli,ʻaʻole i nā pilikia.

E nānā pū hoʻi: Ke kapa holoiʻo Odnoklassniki