Hoʻoponopono i ka hapa "No ka hoʻopiliʻana i kāu kamepiula, ponoʻoe e hoʻoikaika i ka Windows 10"


Ma ka huaʻumi o nā "windows", ua haʻaleleʻo Microsoft i ka kulekele o ka hoʻopiʻiʻana i ka Windows i hoʻopauʻoleʻia, i hoʻohanaʻia i loko o "ʻehiku", akā, hoʻonele ia i ka mea hoʻohana i ka hiki ke hiki ke hoʻomaʻamaʻa i ka puka o ka pūnaewele. I kēia manawa, makemake mākou e kamaʻilio e pili ana i ka hana likeʻole.

Pehea e wehe ai i ka palena hana pilikino

ʻO ke ala mua e hoʻoponopono ai i ka pilikia he maopopo loa - ponoʻoe e hoʻoikaika i ka Windows 10, a e hoʻopauʻia ka palena. Inā no kekahi kumuʻaʻole i loaʻa i kēia mea kēia hana hana i ka mea hoʻohana, aia kekahi ala,ʻaʻole ka mea maʻalahi, ke hana me kaʻole.

Hanana 1: Hana Windows 10

ʻO ka hana hoʻouka o ka "dozens" ua aneane like me ka hana like no nā'ōkuhi kahiko o ka pūnaehana hana Microsoft, akā he mau nuances ka nui. ʻO ka meaʻoiaʻiʻo,ʻo ka papa hana e pili ana i ka loaʻaʻana o kāu kope o ka Windows 10: i hoʻoukaʻia i ke kiʻi kūikawā mai ka pūnaewele papahana, ua'ōwiliʻia ka hōʻano hou ma ka "seven" aiʻole "ʻewalu", i kūʻai i kahi pūnaewele me kahi diski a iʻole ke kani uila, a pēlā aku. a me nā nuances'ē aʻe o ke kaʻina hana e hiki iāʻoe ke aʻo mai ka mea aʻe.

Leʻaleʻa: Hoʻonāukiuki i ka pūnaehana hana o Windows 10

Hanana 2: Hoʻopau i ka Pūnaewele i ka hoʻokomoʻana o ka OS

Inā loaʻaʻole ka hoʻonāʻana no kekahi kumu, hiki iāʻoe ke hoʻohana i kahi hana pāʻaniʻole e hiki ai iāʻoe ke hoʻolaʻa i ka OS me ka hoʻoholoʻoleʻia.

  1. Ma mua o ka hoʻokomoʻana i ka Windows, eʻoki i ka Internet: e hoʻohuli i ke alalai a me ka modem, a iʻole e huki i ke kaula i waho o ka'īneka Ethernet ma kāu kamepiula.
  2. E hoʻouka i ka OS e like me nā mea maʻamau, e hele i nā ala a pau o ke kaʻina hana.

    E heluhelu hou aku: E hoʻokomo i ka Windows 10 mai kahi diski a iʻole ka pūnaewele lele

  3. Ke hana muaʻoe i kahi pūnaewele, ma mua o ka hanaʻana i kahi hoʻonohonoho, e kaomi pono "Papalina" ae koho i kahi mea "Hoʻoponopono".
  4. E weheʻia kahi puka me nā mea e hana ai i keʻano o ka OS - hoʻonohonoho i nā palena'āina makemake a mālama i nā loli.

    E heluhelu hou: "Hoʻoponopono" ma ka Windows 10

    He mea nui! E mālama, no ka mea ma hope o ka hoʻonohonohoʻana i ka hoʻonohonoho a me ka hoʻouho houʻana i ka kamepiula,ʻaʻole e hiki ke loaʻa ka puka hoʻonā "Kūpono" a hiki i ka wā e holo ai ka OS!

  5. E hoʻomaka hou i ka computer ae hoʻomau i ka hoʻonohonoho i ke kikowaena.
  6. He ala maʻalahi kēia, akā naʻeʻaʻole hiki ke pilikia: e hoʻololi i nā hoʻonohonoho, ponoʻoe e hoʻouka i ka OS, aʻo ia ihoʻaʻole i nānā maikaʻi loa. No laila, ke'ōlelo pū nei mākou e hoʻonāuki i kāu kope o ka "dozens", a he mea pono e hōʻoki i nā palena a hoʻopau i nā hula hula.

Ka Hopena

Aia hoʻokahi wale nō mea hana i hanaʻia e pale i ka hapa "No ka hoʻopiliʻana i kāu kamepiula, ponoʻoe e hoʻoikaika i Windows 10" -ʻoiaʻiʻo, hoʻonāʻana i kahi kope o ka OS. ʻAʻohe pono keʻano hana'ē aʻe a paʻakikī i nā pilikia.