Hoʻokuʻuʻia nā Google Docs no ka polokalamu Android

'Onehinei,ʻikeʻia ka Google Docs taupānga ma Google Play. Ma keʻano laulā, aia iʻelua mau noi hou iʻikeʻia ma mua a hāʻawi pū iāʻoe e hoʻoponopono i kāu mau palapala ma kāu moʻokāki Google - Google Drive a me ka Office Tere. (He meaʻono paha: Free Microsoft Office online).

I ka manawa like,ʻo Google Drive (Disk), e like me ka inoa e pili ana,ʻo ka noi mua no ka hanaʻana me kona waihona kapuaʻi a, me nā mea'ē aʻe, pono iā ia ke kele i ka pūnaewele, a ua hoʻonohonohoʻiaʻo Quick Office e wehe, hoʻokumu a hoʻoponopono i nā palapala a Microsoft Office - kikokikona, nā pāpaʻi a me nā hōʻike. He aha nāʻokoʻa o ka noi hou?

E hana i nā palapala ma ka palapala noiʻi Google Docs

Me ke kōkuaʻana o kahi noi hou,ʻaʻoleʻoe e wehe i nā palapala a Microsoft .docx a .doc,ʻaʻohe mea no kēia. E like me kēia ma ka weheweheʻana, ua manaʻoʻia e hana a hoʻoponopono i nā palapala (ʻo ia nā palapala a Google e pili ana) a me ka hana pūʻana ma luna o lākou, me ka kauʻana i ka nānāʻana i kaʻaoʻao hope loa aʻo ia ke kumu nui ma nāʻaoʻaoʻelua.

ʻO Google Docs no ka Android he hiki iāʻoe ke hana pū i nā palapala i ka manawa maoli ma kāu polokalamu kelepona (e like me ka pūnaewele pūnaewele),ʻo ia hoʻi,ʻikeʻoe i nā loli i hanaʻia e nā mea hoʻohana'ē aʻe i kahi hōʻike, pāpaʻina, a palapala paha. Eia hou, hiki iāʻoe ke'ōlelo i ka hana, a pane i nā pane, hoʻoponopono i ka papa inoa o nā mea hoʻohana iʻaeʻia e komo i ka hoʻoponoponoʻana.

Ma waho aʻe o nā hiʻohiʻona hui pū, hiki iāʻoe ke hana i nā palapala ma ka palapala Google Docs me ka loaʻaʻole o ka Intanel: hikiʻole ke hoʻoponoponoʻana a hoʻokumuʻia ka mea (ʻaʻole i Google Drive.

No ka hoʻoponopono pololeiʻana i nā palapala, aia nāʻoihana maʻamau: fonts, alignment, mau hana maʻalahi no ka hanaʻana me nā papa a me kekahi mau mea'ē aʻe. ʻAʻole wau i hoʻokolohua i nā papa, nāʻano a me ka hanaʻana i nā hōʻike, akā i koʻu manaʻo e hiki iāʻoe keʻike i nā mea nui āu e pono ai i laila, a hiki iāʻoe keʻike i ka hōʻike.

ʻO Frankly,ʻaʻole maopopo iaʻu ke kumu o ka hanaʻana i nā polokalamu he nui a me nāʻoihanaʻoihana, ma kahi o ka hoʻohālikeʻana i nā mea a pau a i ka manawa hoʻokahi,ʻo ka mea makemake loa e like me Google Drive. Loaʻa paha kēia ma muli o nā hui likeʻole me nā manaʻo pono'ī, a me kekahi mea'ē aʻe paha.

Eia naʻe, pono loa ka noi hou i nā mea i hana mua ma Google Docs, akā,ʻaʻole maopopo iaʻu no nā mea hoʻohana'ē aʻe.

E kiʻi iā Google Docs me ka ukuʻole mai ka waihona waihona polokalamu ma kēia wahi: //play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.docs.editors.docs