Pūnaewele ka hoʻoikaikaʻana i ka iPhone me ka computer


ʻO nā mea hoʻohana a pau o Apple i ka pilikino me ka iTunes, i hoʻohanaʻia e hoʻohana i nāʻikepili ma waena o ka mea hana a me ka computer. ʻO ka mea pōʻino,ʻo iTunes,ʻoiai ma kahi o ka Windows version,ʻaʻoleʻo ia ka mea hana maʻalahi, pono a wikiwiki, a no laila, he mau meaʻokoʻa'ē aʻe kēia.

'Onoʻo

Malia paha kekahi o nā analogues maikaʻi loa o iTunes, i hoʻolakoʻia me nāʻano nui. Hāʻawi ka polokalamu i ka hoʻonohonoho maʻalahi a me ka wikiwiki o ka iPhone me kahi kamepiula, eʻae iāʻoe e hoʻololi i kaʻikepili mai ka polokalamu kelepona a ma laila.

Eia hou, aia kekahi mau hiʻohiʻona hoihoi, e like me ke kelepona 'ana o ke kelepona mai ka pakuhi o kāu polokalamu, nā mea mana hoʻomana file, kūkulu i nā mea hana no ka hana maʻalahi i nā kani leo a hoʻololi iā lākou i kāu'ōnaehana, e hoʻihoʻi mai kahi waihona, wikiō hoʻololi aʻoi aku.

Download iTools

iFunBox

Ka'apena maikaʻi e hiki ke hana i ka hoʻokūkino nui iā iTunes. Ua maopopo nā mea a pau maʻaneʻi: e wehe i kahi faila mai ka papahana, kohoʻia, a laila koho i ka hōʻailona me ka hīnaʻi. No ka hoʻoiliʻana i kahi pūnaewele, hiki iāʻoe ke kau iā ia i ka puka makani, a iʻoleʻoe e koho i ke pihi "Kaomi".

Aia i loko o ka papahana kekahi mahele "App Store"mai kahi āu e huli ai i nā pāʻani a me nā noi, a laila e kau iā lākou ma ke kiʻi. Loaʻa ka hoʻolako'ōlelo Russian ma iFunBox, akā no ka mea ma waho nei:ʻo kekahi mau māhele he'ōlelo Pelekānia a me ka'ōlelo Hawaiʻi maoli, akā, manaʻolana, e hoʻopau kokeʻia kēia mea e nā mea hoʻomohala.

Hoʻoi i iFunBox

iExplorer

Ua ukuʻia, akā,ʻo ka hōʻoia ponoʻana, he mea kūʻai waiwai no ka hoʻolimalimaʻana iPhone me kahi kamepiula, e hiki ai iāʻoe ke hana pū me ka hale waihona puke pūnaewele i keʻano integrated, hana a hoʻopaʻa i nā kope kope.

Aia kekahi papa hana maʻalahi aʻikeʻole i ka papahana, aʻo ka meaʻole,ʻaʻole i hoʻokūʻia i ka kākoʻo o ka'ōlelo Lūkini. He meaʻoluʻolu hoʻi ka hanaʻoleʻana o nā mea hoʻolālā i "pahi Swiss" mai kā lākou huahana - ua hanaʻia no ka lawelaweʻana i kaʻikepili a me ka hanaʻana me nā kākoʻo, no lailaʻaʻole i hoʻoukaʻia ke kelepona, a ua holo wikiwiki loa ka polokalamu.

Hoʻololi i iExplorer

iMaano

Kuhi! Ma waho o kēia hua'ōlelo mālohi, hikiʻole i ka Apple hōʻike ke hana, a penei keʻano o nā mea hoʻolālā iMazing e hoʻomaopopo i ko lākou hoʻoikaika. Ua hoʻokōʻia ka papahana e like me nā pūnaewele a pau o Apple: heʻanoʻoi aku a me ka minimalistic, aʻo ka mea novice e hoʻomaopopo koke i keʻano e hana ai me ia, aʻo ia wale nō keʻano o ka loiloi, ua hoʻolakoʻia me ke kākoʻo nui no ka'ōlelo Lūkini.

iʻikeʻia ka nānāʻana i nā hiʻohiʻona e like me ka hanaʻana me nā kākoʻo, mālama i nā noi, mele, kiʻi, nā wikiō, a me nāʻikepili'ē aʻe hiki ke hoʻololiʻia a holoiʻia mai ka pūnaewele. Me kēia polokalamu, hiki iāʻoe ke nānā i ke kope o ke gadget, hana i kahi'ōnaehana hoʻomaʻemaʻe, e mālama i nāʻikepili ma o kahi pūnaewele a nui aku.

Download iMazing

Ināʻoe no kekahi kumu i loaʻaʻole ai nā hoaaloha me iTunes, hiki iāʻoe keʻike i kahi kūpono kūpono i kēia papahana ma waena o nā analogues i hōʻikeʻia ma luna nei i mea e hiki ke kōkua pono i ka'ōhila a me ka lolouila.