Hoʻomaka i kaʻaoʻao hoʻomaka. Internet Explorer

ʻO kekahi o nā pono o Yandex. Pūnaeweleʻo ka mea i loaʻa i ka papa inoa nā hoʻopuka maikaʻi loa. Ke hoʻololi, ua pau lākou, akā inā pono lākou, hiki iā lākou ke hoʻokomoʻia a hiki i ka hoʻohanaʻana i kahi pāʻomi. ʻO ka lua a me ka mea e kākoʻo ana i ka hoʻokomoʻana oʻelua mau polokalamu kele pūnaewele mai nā papa kuhikuhi: Google Chrome a meʻOpera. Mahalo i kēia, e hiki i nā mea a pau ke hana i ka papa inoa kūpono o nā mea pono.

E hoʻolālā i nā hoʻolālā i hoʻonohoʻia a hoʻokomo i kahi hou i hiki i kekahi mea hoʻohana. Ma kēiaʻatikala, e wehewehe mākou i ka nānāʻana, hoʻokomo a wehe i nā koʻi ma nā pūnaewele piha a me nā pūnaewele o Yandex Browser, a ma hea e nānā ai iā lākou ma keʻano holoʻokoʻa.

Nā hoʻokolohua ma Yandex Pūnaewele ma ka kamepiula

ʻO kekahi o nā hiʻohiʻona nui o Yandex Browser ka hoʻohanaʻana i nā mea add-ons. E like me nā mea'ē aʻe pūnaewele pūnaewele, ke kākoʻo nei ia i ke kūkuluʻana mai nā kumuʻelua i ka manawa hoʻokahi - mai nā papa kuhikuhi noʻOpera a me Google Chrome.

Iʻole e hoʻolāʻihi i ka manawa e huli ai i nā mea hoʻohana nui, aia ka pūnaewele i kahi papa kuhikuhi me nā kūlana kaulana loa, hiki i ka mea hoʻohana wale ke hoʻololi a, inā makemake, hoʻonohonoho.

E nānā hoʻi i: Mea hoʻoili o Yandex - nā mea hana kūpono no Yandex Browser

Mahele 1: Hele i ka papa kuhikuhi

No ka hōʻeaʻana i ka papa inoa me nā hoʻolālāʻana, e hoʻohana i kekahi o nā alaʻelua:

  1. E hana i kahi papa hou a koho i kahi paukū. "Pākuʻi-mau".

  2. E kaomi i ka pihi "All add-ons".

  3. A iʻole e kaomi i ka pelekane menu a koho "Pākuʻi-mau".

  4. Eʻikeʻoe i ka papa inoa o nā hōʻailona i hoʻohui'ēʻia i Yandex.Browser, akāʻaʻole i hoʻokomoʻia. ʻO ia,ʻaʻole lākou e hoʻolālā i kahi kikowaena ma ka diski māmā, a laila e hoʻoukaʻia ma hope o kou hoʻololiʻana iā lākou.

Ka Papa 2: Hoʻonohonoho i nā'Ake

ʻO ka mea i kohoʻia ma waena o ka hoʻoukaʻana mai Google Webstore a meʻOpera Addons he mea maʻalahi loa, no ka meaʻo kekahi o nā hoʻopau waleʻana aia wale nō maʻOpera, aʻo ka hapa'ē aʻe wale nō i Google Chrome.

  1. Ma ka hopena o ka papa inoa o nā hoʻolālā i manaʻoʻia e loaʻa iāʻoe ke pihi "Ka papa kuhikuhi no Yandex Pūnaewele".

  2. Ma ke kaomiʻana i ke pihi, e laweʻiaʻoe i ka pūnaewele me nā hoʻolālā no ka polokalamuʻOpera. Ma ka manawa hoʻokahi, ua loiloi lākou a pau me kā mākou polokalamu kele pūnaewele. E koho i kāu mea punahele a e huli i nā mea kiko'ī e pono ai no Yandex.Browser ma o ka laina hulina o ka pūnaewele.

  3. E koho i ka palena pono, e kaomi i ke pihi. "E hoʻohui iā Yandex Pūnaewele".

  4. I ka puka hōʻoia, e kaomi i ke pihi. "E hoʻokomo i ka palena".

  5. Ma hope o kēia, eʻikeʻia ka hoʻopauʻana ma kaʻaoʻao me nā koʻi, ma ka māhele "Mai nā kumu'ē aʻe".

Ināʻaʻoleʻoe i loaʻa kahi mea ma kaʻaoʻao o kaʻOpera, hiki iāʻoe ke hoʻokaʻaʻike i ka Hale Kūnaewele Pūnaeweleʻo Chrome. Loaʻa nā hoʻopili no Google Chrome me ka Yandex Browser, no ka mea ke hoʻohana nei nā pūnaewele i hoʻokahi pūnaewele. He mea maʻalahi hoʻi ke kulekele hoʻonohonoho: koho i ka hōʻona makemake a e kaomi "E hoʻokomo".

Ma ka pākuhi puka hōʻoia e kaomi i ka pihi "E hoʻokomo i ka palena".

Mahele 3: Hana me nā Hōʻailona

I ka hoʻohanaʻana i ka papahana, hiki iāʻoe keʻae wale, e hoʻololi, a hoʻonohonoho i nā kuhi kūpono. Hiki ke hoʻololi a hoʻokauʻia kēlā mau add-on i hāʻawiʻia e ka polokalamu kele pūnaewele, akā,ʻaʻole e weheʻia mai ka papa inoa. Eia naʻe,ʻaʻole lākou i hoʻokomo muaʻia,ʻo ia hoʻi,ʻaʻole lākou ma ka kamepiula, a ke hoʻohanaʻia ma hope o ka hoʻouka muaʻana.

Hoʻopukaʻia ka paʻi a me ka'āʻana ma ke kaomiʻana i ka pihi pili ma kaʻaoʻao'ākau.

Ma hope o ka hōʻikeʻana i nā add-on ma ka piko o ka polokalamu kele pūnaewele, ma waena o ka pahu helu a me ka pihi "Downloads".

E nānā hoʻi:
Ke hoʻololi nei i ka waihona waihona ma Yandex Browser
Nā pilikia pilikia e pilikia me ka hikiʻole ke kiʻi i nā waihona ma Yandex Browser

No ka wehe i kahi palena i hoʻokohuʻia mai Opera Addons a i kahi Google Webstore, ponoʻoe e kuhikuhi ma ia mea, a ma ka'ākau'ākau, e kaomi i ke pihi e hōʻikeʻia ana "Holoi". Ma kahi'ē aʻe, e kaomi "Details" ae koho i kahi koho "Holoi".

Hiki ke hoʻonohonoho ponoʻia nā hoʻopiliʻana, ke hoʻolakoʻia inā hoʻolakoʻia kēia hiʻona e nā mea hana. No laila, no kēlā me kēia hoʻonuiʻana,ʻo kēlā me kēia wahi. No kaʻike inā hiki ke hoʻonuiʻia ka hoʻopaneʻe, e kaomi "Details" ae nānā i ka loaʻa o ke pihi "Papa".

Hoʻopiliʻia nā mea āpau a pau i keʻano Incognito. ʻO ka laʻa, ua wehe keʻano o kēia polokalamu me kaʻole add-ons, akā inā maopopo iāʻoe kahi mau hōʻailona e makemakeʻia ai, a laila kaomi "Details" ae nānā i ka pahu ma kahi kokoke "Hāʻawi i ka hoʻohanaʻana i keʻano Incognito". Paipai mākou e like me kēia mau add-on ma keʻano he kālai pāʻokoʻa, nā Luna Manaʻo-a me nā mea hana'ē aʻe (e hana i nā screenshots, nā palapala hōʻeha, keʻano Turbo, a me nā mea'ē aʻe).

E heluhelu hou: Heʻano Incognito i Yandex Browser

ʻOiai ma kēlā me kēia kahuapaʻa, hiki iāʻoe ke kaomi i ka poli extension me ka pākuʻi pololei o ka'ioʻumeʻa a hoʻopuka i ka papahana papaʻa me nā hoʻonohonoho nui.

Nā hōʻailona ma ka pūnaewele pūnaewele o Yandex Browser

Ua hala kekahi manawa ma mua, Yandex. Ua loaʻa i nā mea hoʻohana pūnaewele i nā pūnaewele a me nā papa i ka manawa e hoʻouka ai i nā kiko. ʻOiai ka hōʻoiaʻanaʻaʻole lākou a pau i hoʻololiʻia no ka pūnaewele pūnaewele, hiki ke hoʻokomoʻia a hoʻohanaʻia ka nui o nā add-ons, aʻo ka nui o kā lākou helu e hoʻonui i ka manawa.

Mahele 1: Hele i ka papa kuhikuhi

No ka nānāʻana i ka papa inoa o nā add-on ma kāu'ōpili, e hahai i kēia mau hana:

  1. E kaomi i ke pihi ma ka pūnaewele / kelepona "Menu" ae koho i kahi mea "Papa".

  2. E koho i kahi paukū "Hōʻuluʻulu Kūpono" Hoʻopuka ".

  3. Eʻikeʻia kahi hōʻailona o nā hōʻailona kaulana loa, kekahi o nā mea e hiki ai iāʻoe ke kōkua ma ke kaomiʻana i ke pihi. "Pau".

  4. Hoʻoukaʻia a hoʻouka.

Ka Papa 2: Hoʻonohonoho i nā'Ake

ʻO ka pūnaewele pūnaeweleʻo Yandex Browser kahi pūnaewele i hoʻokomoʻia me ka mea nui no ka Android a iʻole ka iOS. Maanei e hiki nō iāʻoe keʻike i nā loiloi i hoʻokipa nuiʻia, akā, e kaupalenaʻia kā lākou koho. No ka mea,ʻaʻole ia he manawa maʻamau a iʻole e pono e hoʻokomo i kahi pūnaewele pūnaewele o ke add-on.

  1. E hele i kaʻaoʻao me nā puka, a ma ka lalo o kaʻaoʻao e kaomi i ka pihi "Ka papa kuhikuhi no Yandex Pūnaewele".

  2. Hiki ke wehe i nā hōʻailona i hiki ke nānā a huliʻia paha ma ka māheleʻili.

  3. E koho i ka mea kūpono, e kaomi i ke pihi "E hoʻohui iā Yandex Pūnaewele".

  4. E hoʻokomo iāʻoe e hoʻouka, kahi āu e kaomi ai "E hoʻokomo i ka palena".

Hiki nō hoʻi i kaʻikepili, hiki iāʻoe ke hoʻouka i nā kiko'ī mai Google Webstore. ʻO ka mea pōʻino,ʻaʻole i hoʻolālāʻia ka paena no nā puka pūnaewele, e like meʻOpera Addons, no laila,ʻaʻole hiki ke hoʻololi i ka hoʻolālā hana. ʻO ke koena o ka hoʻolālā hoʻonohonoho pono'īʻaʻole ia e like me ka hanaʻana i kahi kamepiula.

  1. E hoʻokomo i kā Google Webstore ma kāu polokalamu kele pūnaeweleʻo Yandex ma ke kaomiʻana i kahi.
  2. E koho i ka hoʻonuiʻana e makemakeʻia mai kaʻaoʻao nui a iʻole ma ka māhele search a kaomi i ke pihi "E hoʻokomo".

  3. E hōʻike i kahi puka hoʻonā i kahi kahi āu e koho ai "E hoʻokomo i ka palena".

Mahele 3: Hana me nā Hōʻailona

Ma keʻano laulā,ʻaʻohe meaʻokoʻa ka hoʻoponoponoʻana i nā puka ma ka pūnaewele pūnaewele o ka polokalamu kelepona. Hiki ke hoʻololi a hoʻopauʻia paha ma ko lākou kohoʻana ma ke kaomiʻana i ke pihi. "Pau" aiʻole "Ma".

Inā ma ka polokalamu kamepiula o Yandex Pūnaewele hiki iāʻoe ke loaʻa i ka wikiwiki i nā hoʻolālā me kā lākou mau pihi ma ke panel, maʻaneʻi, no ka hoʻohanaʻana i kekahi kōpili i komoʻia, ponoʻoe e hana i kekahi mau hana:

  1. E kaomi i ka pihi "Menu" i ka polokalamu kele pūnaewele.

  2. Ma ka papa inoa o nā koho, koho "Pākuʻi-mau".

  3. E hōʻikeʻia kahi papa inoa o nā mea kikowaena i hoʻokomoʻia, e koho i kahi āu e makemake ai e hoʻohana i kēia manawa.

  4. Hiki iāʻoe ke hoʻopau i ka hana add-on ma ka hana houʻana i nā papa 1-3.

Hiki ke hoʻonohonoho ponoʻia kekahi o nā hoʻonui -ʻo ka loaʻa o kēia hiʻohiʻona e pili ana i ka mea hoʻoponopono. No ka hanaʻana i kēia, e kaomi "E heluhelu hou aku"a laila "Papa".

Hiki iāʻoe ke hoʻopau i nā hoʻopauʻana ma ke kaomiʻana i kahi "E heluhelu hou aku" ae koho ana i kahi paomi "Holoi".

E nānā pū hoʻi: E hoʻokomo iā Yandex Pūnaewele

I kēia manawa uaʻikeʻoe pehea e hoʻouka, mālama a hoʻonohonoho i nā add-on ma nāʻaoʻaoʻelua o Yandex.Browser. Manaʻo mākou e kōkua kēiaʻike iāʻoe e hana me nā hoʻouka a hoʻonui i ka hana o ka polokalamu kele pūnaewele noʻoe iho.