Ke hoʻokomo nei i ke Bluetooth ma kāu kamepiula

ʻO ke Bluetoothʻo ia keʻano o ka laweʻana i nāʻikepili a me ka loliʻana i nāʻike ma kaʻenehana ahoʻole,ʻoihana ka mamao o 9-10 mika, e pili ana i nā mea e pale ai i ka hoʻokuʻuʻana. ʻO ka'ōnaehana hou hou 5.0 5.0 iʻoi aku ka maikaʻi o ka puka a me ke kikowaena.

Ke kūkuluʻana i Bluetooth i Windows

E noʻonoʻo i nāʻano hana e hoʻohui ai i kahi hanana Bluetooth i kahi PC a me nā pilikia e hiki ke ala mai. Inā ua paʻa muaʻoe i keʻano o ka loli Bluetooth, akāʻaʻoleʻoe iʻike pehea e hoʻololi ai a iʻole paha e loaʻa ana nā pilikia me ia, e kūkākūkāʻia kēia ma nāʻano 2 a hiki i 4.

E nānā hoʻi: Ke hoʻolauliʻana i ke kelepona ma kahi pona o Windows 8

Ke Kaʻina Hana 1: E hoʻohui i Computer

Loaʻa nā mea hoʻololi Bluetooth i nāʻanoʻelua: waho a me loko. ʻO kā lākouʻokoʻa ke kau nei i kaʻokoʻa pili. Hoʻopiliʻia ka mea mua ma o USB e like me ke kelepona flash USB maʻamau.

ʻO ka lua, he hōʻuluʻuluʻana ia i ka pūnaewele, no ka mea, ua hoʻokomoʻia i loko o ka pūnaewele PCI ma ka motherboard.

Ma hope o ka hoʻoukaʻana, eʻikeʻia kahi polokalamu hou ma ka papapihi. E hoʻouka i ka mea hoʻokele mai ka'ōpae, inā he, a hoʻohana paha i nā kuhikuhi mai kaʻaoʻao 4.

Hanana 2: "Nā palena" Windows

Ma hope o ka hoʻonuiʻana i kahi hoʻonohonoho o ke kōnae, ponoʻoe eʻoluʻolu iā Windows. ʻAʻole e hoʻonāukiuki kēiaʻano no nā mea hoʻohanaʻole loa, uaʻikeʻia e ka wikiwiki a me ka loaʻa.

  1. E kaomi i ka hiʻona "E hoʻomaka" i "Taschbar" ae koho i kahi mea "Kō koho".
  2. Kaomi ma ka mahele "Kekini" i ka puka i wehe.
  3. E wehe i kaʻaoʻao "Bluetooth" ae hoʻonā i ka'āpana ma ka'ākau. Inā makemakeʻoe i nā kiko kikowaena, koho "Nā koho 'ē aʻe o ke koho' ana '.

E heluhelu hou: E hoʻololi ana i Bluetooth ma ka Windows 10

Māhele 3: BIOS

Ināʻaʻole i kūpono kaʻaoʻao hope no kekahi kumu, hiki iāʻoe ke hoʻohuli i ke Bluetooth ma o ka BIOS. He kūpono kēia i nā mea hoʻohana iʻike.

  1. I ka wā o ka hoʻomakaʻana o PC, e hoʻopaʻa i ke kī i makemakeʻia e hiki i ka BIOS. Hiki keʻikeʻia kēia kī ma ka pūnaewele o ka mea hana papahana a iʻole ma ka papa kāhili.
  2. E hele i kaʻaoʻao "Hoʻoponopono Māhele Papa"e koho mai ka menu "Onboard Bluetooth" a hoʻololi i keʻano o "'Aihue" i "Hoʻoponopono".
  3. Ma hope o ka hoʻopiliʻana, mālama i nā mea a me ka kāma e like me nā mea maʻamau.

Inā no kekahi kumu kumu hikiʻole iāʻoe ke komo i ka BIOS, e hoʻohana i kēia paukū.

E heluhelu hou aku: No ke kumu e hanaʻole ai ka BIOS

Papa 4: Hoʻokomo i nā mea hoʻokele

Inā ma hope o ka hanaʻana i nā hana i hōʻike muaʻia,ʻaʻoleʻoe i loaʻa i ka hopena i makemakeʻia, hiki paha i ka pilikia ke waiho i nā mea hoʻokele o ke kikooho Bluetooth.

  1. E hoʻohana i ka pakuhi keyboard E lanakila + R e wehe i kahi kaula Holo. Ma ka puka hou, e komodevmgmt.msc. A laila kaomi "OK"a laila e weheʻia "Mana Mea Mea".
  2. Mai ka papa inoa, koho "Bluetooth".
  3. E kaomi pono i ka mea i makemakeʻia ma ka lālā a kaomi "Hoʻohōhou i nā mea hoʻokele ...".
  4. E hāʻawi akuʻo Windows iāʻoe iʻelua ala e huli ai i nā mea hoʻokele hou. E koho "Huli aunoa".
  5. Ma hope o ka pauʻana o ka manipōʻana, e hoʻomaka ke kaʻina o ka huliʻana i nā hoʻokele. Inā hoʻopau maikaʻi ka OS i kēia kaʻina hana, e hoʻokomoʻia ke kau. ʻO ka hopena, ua weheʻia kahi puka puka me kahi hōʻike no ka holomua o ka hana.

Hōʻike Hoʻokaʻaʻike: E kiʻi a hoʻokomo i kahi mea hoʻokele kaʻawale Bluetooth no Windows 7

Ka Hopena

Ua noʻonoʻo mākou i nāʻano nui o ka hoʻokomoʻana i Bluetooth i kahi kamepiula, hoʻololiʻia, a me nā pilikia a me nā ala e hoʻopau ai iā lākou.