Ntuser.dat - he aha kēia kōnae?

Inā makemakeʻoe i ka manaʻo o ka pūnaewele buluser.dat i ka Windows 7 aiʻole i konaʻano'ē aʻe, a me pehea e holoi ai i kēia faila, a laila e kōkua kēiaʻatikala e pane i kēia mau nīnau. ʻO kaʻoiaʻiʻo, e like me kona hoʻopauʻana,ʻaʻole ia e kōkua nui, no ka mea,ʻaʻole hiki ke loaʻa, me he mea lāʻoʻoe wale nō ka mea hoʻohana Windows, a laila ka hoʻopauʻana i ka ntuser.dat hiki ke alakaʻi i ka pilikia.

ʻO kēlā me kēiaʻikepili hoʻohana (inoa) e loaʻa ana ma Windows e pili pū ana i kahi faila. Aia kēia pūnaewele i kaʻikepili pūnaewele, nā kikowaena i kuhikahi i kēlā me kēia mea hoʻohana Windows.

No ke aha e pono ai au i ka hoʻohalahala.dath

ʻO ka file introuser.dat file file. No laila, no kēlā me kēia mea hoʻohana aia kahi'ōuser.dat i hoʻokaʻawaleʻia, kahi pūnaewele hoʻopaʻa inoa no kēia mea hoʻohana. Ināʻikeʻoe i ka papa inoa Windows, ponoʻoe eʻike i kona lālā. HKEY_MAKANUINO KA MEA UKU,ʻo ia nā kumukūʻai o kēia lālā reina i mālamaʻia i loko o ka faila i'ōleloʻia.

Aia ka'ōkuena.dlip i ka pūnaewele pūnaewele i loko o ka waihona Nā USERS / Mea hoʻohana a, ma ke kaʻina,ʻo kēia kahi huna huna. ʻO ia, no kaʻikeʻana iā ia, ponoʻoe eʻoluʻolu i ka hōʻikeʻana o nā pūnaewele hūnāʻia a me nā pūnaewele ma Windows (Pae Mana Mana - Kōpaki Kōpaki).

Pehea e holoi ai i kahi faill.dat i Windows

ʻAʻole pono e holoi i kēia faila. E hopena i kēia i ka holoiʻana i nā hoʻonohonoho mea hoʻohana a me kaʻikepili hoʻohana pilikino. Inā he nui nā mea hoʻohana ma kahi kamepiula Windows, hiki iāʻoe ke hoʻopau i nā mea kūponoʻole ma ka papa hoʻonohonoho, akā,ʻaʻole ponoʻoe e hana i kēia ma keʻano maʻamau me ka huluser.dat. Eia naʻe, inā ponoʻoe e holoi i kēia faila, pono iāʻoe ke loaʻa nā pono o ka Luna Pūnaewele a hoʻokomo i ka pilina hewaʻole e holoiʻia ana i ka hookuser.dat.

Nāʻike'ē aʻe

ʻO ka'ōdaena.dat.log file i loko o ka waihona pūnaewele kahi i loaʻa nāʻike no ka ho'āla houʻana i ka pōkāuser.dat ma Windows. I ke kumu o kekahi kuhi hewa me ka faila, ua hoʻohanaʻia ka'ōnaehana hana me ka hookuser.dat e hoʻoponopono ai iā lākou. Inā hoʻololiʻoe i ka hoʻopau o ka file buluser.dat i .man, a laila ua hoʻokumuʻia kahi mea hoʻohana pūnaewele kahi e hikiʻole ai iāʻoe ke hoʻololi i kahi mea hoʻohana. I kēia hihia, me kēlā me kēia aelike, ua hoʻonohonohoʻia nā mea a pau i hoʻihoʻiʻia i ka moku'āina i noho ai lākou i ka manawa o ka hoʻololi houʻana i ka hoʻohemoʻana.

Ua hopohopo wauʻaʻole aʻu mea e hoʻopuka hou aʻe e pili ana i kēia file, akā, ke manaʻo nei wau i ka nīnau o ka mea NTUSER.DAT i Windows, pane wau.