ʻO ka TimePC 1.7

ʻO ka hewa e hōʻike ana i ka waihona mshtml.dll kahi iʻike pinepineʻia i ka hoʻomakaʻana o Skype, akāʻaʻole kēiaʻo ka noi wale nō i makemake i ka faila i'ōleloʻia e hana. Nā hua'ōlelo penei: "E hoʻoukaʻia" Module "mshtml.dll, akāʻaʻole i loaʻa ka helu helu DllRegisterServer". Ināʻikeʻoe i ka pilikia i hōʻikeʻia, aiaʻelua mauʻano e hoʻoponopono ai.

Hoʻopaʻi i ka hewa me ka mshtml.dll

E komo i ka pūnaewele mshtml.dll i ka pūnaewele Windows i ka wā i hoʻokomoʻia ai, akā no nā kumu he nui, hiki paha i ke kumu o ka hoʻonohonohoʻana i ka waihona ma kahiʻole a iʻole e hemo. ʻOiai, hiki iāʻoe ke hele i nā hana hoʻopiʻi a hōʻano hou i ka Windows, akāʻaʻole pono e hana i kēia, no ka mea e hiki ke hoʻonohonohoʻia ka mshtml.dll punahele a ma o kahi papahana kūikawā paha.

Ke Kumu 1: DLL Suite

ʻO DLL Suite kahi mea maikaʻi loa no ka hoʻokomoʻana i nā hale waihona puke i loko o ka pūnaewele. Me ia, hiki iāʻoe ke hoʻoholo i ke kuhi me ka mshtml.dll i loko o nā minuke. Hoʻoponopono ka papahana i ka'ōnaehana o kāu pūnaehana hoʻonohonoho a hoʻonohonoho i ka waihona ma ka papa kuhikuhi i makemakeʻia.

Hoʻololi i ka DLL Suite

ʻO ka hoʻohana maʻalahi he mea maʻalahi loa ia:

  1. E holo i ka papahana ae hele i ka mahele "Load DLL".
  2. E komo i loko o ka pahu hulina i ka inoa o ka puke kaha e makemakeʻoe e hoʻokomo, a kaomi "Huli".
  3. I nā hopena, koho i kaʻaoʻao kūpono o ka pūnaewele.
  4. Kaomi ma ka pihi "Download".

    Nānā: e koho i kaʻaoʻao o ka pūnaewele kahi i kuhikuhiʻia ai ke ala i ka waihona "System32" a iʻole "SysWOW64".

  5. Ma ka puka e wehe ana, e mālama pono i ka kuhikuhi pololei e hoʻokomo. Ma hope o kēlā pākuhi "OK".

Ma hope o ke kaomiʻana i ke pihi, e hoʻouna a hoʻouna koke ka polokalamu i ka pūnaewele mshtml.dll i loko o ka pūnaewele. Ma hope o kēlā, e holo nā noi a pau me ka hewaʻole.

Hanana 2: Download mshtml.dll

Hiki ke kiʻiʻia a hoʻoukaʻia ka hale waihona mshtml.dll i kāu makemake me kaʻole o nā mea'ē aʻe. No ka hanaʻana i kēia, e hana i kēia mau mea:

  1. E kiʻi i kahi puke ma ka papahana.
  2. I ka luna file, wehe i ka kōpena kahi i hoʻouka ai i ka faile.
  3. E hoʻopili i kēia pūnaewele. Hiki ke hana i kēia ma o ka papa kuhikuhi o ka pōʻaia ma o kaomiʻana i ka pihi'ākau ma luna o ka pūnaewele, aiʻole ma ka hoʻohanaʻana i ka hui pūnaewele Ctrl + C.
  4. I ka luna file, e hele i ka papa kuhikuhi pūnaewele. Ināʻaʻoleʻoe iʻike kahi i loaʻa ai, e nānā i ka mea e pili ana i kēia kumuhana ma ka pūnaewele pūnaewele.

    Nānā hou: Kahi e hoʻokomo ai i DLL ma Windows

  5. Hoʻopili i ke faila kope i loko o ka papa kuhikuhi pūnaewele. Hiki ke hana i kēia ma ka papahana o ka hoʻomaka'āina a iʻole ma ka hoʻohanaʻana i nā hōkū. Ctrl + V.

Ma hope o kēlā, pono e holo i nā noi o ka hoʻolālā mua e holo me ka pilikia. Akā ināʻaʻole i hoʻokōʻia kēia, ponoʻoe e hoʻopaʻa i ka hale waihona ma Windows. Aia nā kuhikuhi e pili ana ma kāu pūnaewele.

E heluhelu hou: Pehea e hoʻopaʻa inoa i kahi faila DLL ma Windows