Ma hea kahi e mālama ai i nā kahamaena Google Chrome?

Scanner - kahi polokalamu kūikawā i hanaʻia e hoʻohuli i nā mea i mālamaʻia ma ka pepa i ke kikowaena. No ka pilina pololei o ke kamepiula a iʻole ka pona me kēia lakohana, pono pono e hoʻokomo i nā hoʻokele. Ma kēia haʻawina o kēia lā, e haʻi mākou iāʻoe i kahi e hiki ai iāʻoe ke loaʻa a pehea e hoʻokomo ai i nā polokalamu no ka Canon Lide 25 scan.

ʻO kekahi mau ala maʻalahi e hoʻouka i kahi mea hoʻokele

ʻO nā polokalamu no ka scanner, a me ka pūnaewele no ka pono o kēlā me kēia lakohana, hiki ke hoʻoukaʻia a hoʻonohoʻia ma nāʻano he nui. Eʻoluʻolu e hoʻomaopopoʻoe i kekahi mau mea e hoʻopili pololeiʻia paha kāu pūnaewele e ka'ōnaehana ma muli o kaʻikepili koʻikoʻi o nā pūkele Windows maʻamau. Eia naʻe, mahalo nui mākou i ka hoʻokomoʻana i ka mana hana o ka pūnaewele, e hiki ai iāʻoe ke hoʻonohonoho pono i ka'ōnaehana a hoʻoikaika i ke kaʻina'ōnaewele. Ke hōʻike aku nei mākou i kou mau koho i nā koho maikaʻi loa no ka hoʻonohonohoʻana i ka mea hoʻokele no ka mea Canon Lide 25.

Hanana 1: Canon Pūnaewele

ʻO Canon he kamupene electronic electronics nui loa. No laila, ma kahi pūnaewele official e hōʻike mau i nā mea hoʻokele hou a me nā lakohana no nā meahana o ka inoa kaulana. Ma muli o kēia,ʻo ka mea mua e nānā ai i ka polokalamu kelepona ma ka pūnaewele o ka brand. Ponoʻoe e hana i kēia mau mea:

  1. E hele i ka palapala hulina pūnaewele Canon.
  2. Ma kaʻaoʻao e wehe nei, eʻikeʻoe i kahi hulina e pono aiʻoe e komo i keʻano kikowaena. E komo i ka helu ma kēia string "Lide 25". Ma hope o kēlā, pēhi i ke kī "E komo" ma ka papa keyboard.
  3. No ka hopena, eʻikeʻoe iāʻoe iho ma kahi o ka mea hoʻokele kaʻaahi e kiʻi ai i kahi kiko'ī. I kēia manawa, hiki iā CanoScan LiDE 25. Ma mua o ka hoʻoukaʻana i ka pūnaewele, ponoʻoe e hōʻike ma ka laina kūlike i ka puka o kāu pūnaewele pūnaewele a me kona hohonu hohonu.
  4. Ma kaʻaoʻao hoʻokahi, he papa inoa o nā pūnaewele iʻikeʻia ma lalo nei, e kūlike me kaʻano i kohoʻia a me ka bit OS. E like me ka hoʻoukaʻana o nā mea hoʻokele, hiki iāʻoe keʻike i kaʻike e hōʻike ana i ka huahana, konaʻano, ka nui, ke kākoʻo OS a me ka'ōlelo interface. Ma keʻano kūlana, hiki ke hoʻokuʻuʻia kēlā leka likeʻole ma nāʻano'ōlelo likeʻoleʻelua - Russian a meʻEnelani. E koho i ka leka uila i makemakeʻia a e kaomi i ke pihi Hoʻoili .
  5. Ma mua o ka hoʻoukaʻana i ka faile, eʻikeʻoe i ka puka makani me kahiʻaelike laikini pūnaewele. Ponoʻoe e hoʻomaʻamaʻa iāʻoe iho, a laila e nānā i ka pahu "Keʻae nei au i nā'ōlelo o kaʻaelike" ae kaomi i ke pihi Hoʻoili.
  6. Ma kahi wale nō e hoʻomaka ai ke kiʻiʻana o ka pūnaewele hoʻonohonoho. I ka pauʻana o ka hana download, e holo.
  7. Ke hōʻike ka pākuʻi palekana palekana, e kaomi i ke pihi "Holo".
  8. ʻO ka waihona pūnaewele he waihona waihona unuhi pono'ī. No laila, i ka wā e hoʻokuʻuʻia ana, e laweʻokoʻaʻia nā mea a pau i loko o kahi waihona me kahi inoa e like me ka waihona, e like nō ia ma kahi hoʻokahi. E wehe i kēia waihona a e holo i kahi waihona i kapaʻia SetupSG.
  9. Aʻo ka hopena, e holo anaʻoe i ka Wizard Wānasa Pūnaewele. ʻO ke kaʻina hana hoʻonohonoho pono'ī, he mea maʻalahi loa a lawe iāʻoe i kekona wale nō. No laila,ʻaʻole mākou e noʻonoʻo nui ma ia mea. A laila, hoʻokomoʻoe i ka pūnaewele a hiki ke hoʻomaka e hoʻohana i ka scanner.
  10. E hoʻopauʻia kēiaʻano.

Eʻoluʻolu eʻike i nā mea hoʻokele o official Canon Lide 25 scanner i ke kākoʻo i nā pūnaehana hana a hiki i ka Windows 7. No laila, inā he mea houʻoe i ka polokalamu hou hou (8, 8.1 aiʻole 10),ʻaʻole e hoʻohanaʻia kēiaʻano noʻoe. Ponoʻoe e hoʻohana i kekahi o nā koho ma lalo nei.

Hanana 2: ViewScan Mea hoʻohana

ViewScan he mea hoʻohana punaewele, aʻo ia paha kahi koho koho wale nō no ka polokalamu scanner Canon Lide 25 no nā mana Windows hou. Ma waho aʻe o ka hoʻoukaʻana i nā hoʻokele, e kōkua ka polokalamu iāʻoe i ka hoʻoikaika ponoʻana i ke kaʻina'ōnaehana. Ma keʻano laulā, he mea maikaʻi loa ia mea, akā,ʻo ka mea nui ke kākoʻo i nā hiʻohiʻona 3000. Eia ka mea e pono aiʻoe e hana no kēiaʻano:

  1. Hoʻoiho i ka papahana mai kahi papahana pūnaewele i kahi kamepiula a iʻole pona (palapala i hāʻawiʻia ma luna nei).
  2. Ke hoʻoihoʻoe i ka polokalamu, e holo. Ma mua o ka hoʻomaka, e hoʻomaopopo i ka puliki i ka scanner a hoʻololi i ka. ʻO kaʻoiaʻiʻo, inā e holoʻoe i nā pilo drivers VueScan, e hoʻohui aunoaʻia. Eʻikeʻoe i ka puka makani e noi ana iāʻoe e hoʻouka i ka pūnaewele no ka lakohana. Pono pono i kēia pahu kūkākūkā e kaomi "E hoʻokomo".
  3. Ma hope o kekahi mau minuke, i ka manawa e hoʻopauʻia ai nā mea a pau ma hope, e weheʻia ka polokalamu. Inā maikaʻi ka hoʻomohalaʻana,ʻaʻoleʻoe eʻike i nā leka hoʻomaopopo. Ināʻole - eʻikeʻia ka hua'ōlelo ma hope nei.
  4. Manaʻo mākou e pau nā mea a pau me kaʻole o nā hemahema a me nā pilikia. Hoʻokumu kēia i ka pūnaewele me ka hoʻohanaʻana i ka meaʻike ViewScan.

Māhele 3: Hōʻike Polokalamu Hoʻokele

Eʻoluʻolu eʻikeʻaʻole kēiaʻano i ke kōkua i nā hihia a pau, no ka meaʻaʻole iʻike pono kekahi o nā polokalamu i ka scanner. E ho'āʻo i kēiaʻano. Ponoʻoe e hoʻohana i kekahi o nā pono hana a mākou i kamaʻilio ai ma kā mākouʻatikala.

Kaʻohi: Nā polokalamu maikaʻi loa no ka hoʻoukaʻana i nā hoʻokele

Ma waho o ka papa inoa o nā polokalamu pono'ī, hiki iāʻoe ke heluhelu i kā lākou nānā, a me kaʻike pū me nā mea maikaʻi a me nā pōʻinoʻole. Hiki iāʻoe ke koho i kekahi o ia mau mea, akā ke'ōlelo ikaika nei mākou ma ka hoʻohanaʻana i ka Solution DriverPack i kēia hihia. Aia kēia papahana i ka papahana nui loa o nā polokalamu paʻa, i ka hoʻohālikelikeʻana me nā mea'ē aʻe o nā polokalamu like. Eia hou, i ka hoʻohanaʻana i kēia papahana,ʻaʻoleʻoe e loaʻa ka pilikia inā heluheluʻoe i kā mākou haʻawina hoʻonaʻauao.

Leʻaleʻa: Pehea e hoʻohou i nā hoʻokele i kāu kamepiula e hoʻohana ana i ka Solution DriverPack

Ka Papa Hana 4: E hoʻohana i ka helu polokalamu

No ke hoʻohanaʻana i kēiaʻano, ponoʻoe e hana i kēia mau hana.

  1. E kaomi pinepine i nā kī ma ka papa keyboard "Windows" a "R". E weheʻia ka puka o ka polokalamu. Holo. Ma ka pākuhi huli, e hoʻokomo i ke kauohadevmgmt.msca ma muli o kahi pāomi "OK" aiʻole "E komo".
  2. ʻO ia nō "Mana Mea Mea" ʻike i kā mākou polokalamu. Pono pono e kaomi ma ke laina me kona inoa, kaomi-'ākau e koho i ka laina "Āhua".
  3. Ma kaʻaoʻao o luna o ka puka e hāmama ana, eʻikeʻoe i kahi papa "'Ikepili". Heleʻoe i ona lā. I ka laina "Pono"e waiho nei ma ka pā "'Ikepili", ponoʻoe e kau i ke kumukūʻai "ID ID".
  4. Ma hope o kēlā, ma ke kahua "'Apono"aia ma lalo nei, eʻikeʻoe i ka papa inoa o kēlā mau ID o kāu kamepiula. Ma keʻano kūlana, hiki i ke kālepaʻo Canon Lide 25 ke hōʻikeʻike i kēia.
  5. 'Opila VID_04A9 & PID_2220

  6. Ponoʻoe e kope i kēia kumukūʻai a nānā i kekahi o nā lawelawe kele pūnaewele no ka huliʻana i nā mea hoʻokele ma o ka ID pūnaewele. Iʻole e hana hou i kaʻike, makemake mākou iāʻoe e hoʻomaʻamaʻa iāʻoe iho me kā mākou papahana kūikawā, e wehewehe ana i ka hana holoʻokoʻa o ka huliʻana i nā polokalamu ma o kaʻikeʻana.
  7. Kaʻohi: Loaʻaʻana i nā mea hoʻokele ma kahi mea ID makame

  8. I ka pōkole, ponoʻoe e hoʻokomo i ka ID pono'ī i loko o ka pae hulina ma ke kele pūnaewele a kiʻi i ka polokalamu i loaʻa. Ma hope o kēlā, pono iāʻoe e hoʻokomo iā ia a hoʻohana i ka scanner.

I kēia manawa, e hoʻopauʻia ka hana o ka loaʻaʻana o ka pūnaewele me ka hoʻohanaʻana i ka ID.

ʻOihana 5: Hōʻoia polokalamu hana

I kekahi manawa, hōʻole ka pūnaewele e hōʻoia i ka scanner. Loaʻa iāʻoeʻo Windows "e luʻu i kou ihu" ma kahi e noho ai nā mea hoʻokele. I kēia hihia, hiki iāʻoe ke hoʻohana i kēia ala. Eia ka mea e pono aiʻoe e hana:

  1. E wehe "Mana Mea Mea" ae koho i kāu scanner mai ka papa inoa. Pehea e hana ai i kēia ma keʻano mua.
  2. E kaomi i ka inoa o ka pūnaewele me ka pihi'ākau'ākau a koho mai ka papa kuhikuhi e hōʻike "Nā Mea Hoʻokele Pāʻoihana".
  3. Aʻo ka hopena, e weheʻia kahi puka me kahi koho o keʻano hulina pūnaewele ma ka kamepiula. Ponoʻoe e koho i ka kohoʻelua - "Nīnau huli".
  4. A laila, ponoʻoe e kuhikuhi i kahi e nānā ai ka pūnaewele no nā mea hoʻokele no ka scanner. Hiki iāʻoe ke kākau inoa pono i ke ala i ka waihona ma ka papa kūpono a iʻole kaomi i ke pihi. "Manaʻo hou" ae koho i kahi waihona ma ka lāʻau kamepiula. Ke hōʻikeʻia ka wahi pūnaewele, ponoʻoe e kaomi "'Aʻe".
  5. Ma hope o kēlā, e ho'āʻo ka pūnaewele e huli i nā faila kūpono i kahi i hoʻopaʻaʻia a hoʻokomo pono iā lākou. ʻO ka hopena, he leka e pili ana i kahi hoʻomohala maikaʻi. E hoʻopili a hoʻohana i ka scanner.

Ke manaolana nei mākou e hiki i kekahi o nā koho hoʻokomo pūnaewele, i ho'ākākaʻia e mākou ma luna nei, e kōkua iāʻoe e hōʻoki i nā pilikia me Canon Lide 25. Inā ikaika nā hanana mahele a iʻole nā ​​hewa e ulu ai, e manalaʻo e kākau e pili ana iā lākou ma nā'ōlelo. E nānā pono kākou i kēlā me kēia hihia me ka hoʻololi i nā pilikia pili i keʻanoʻoihana.