Hoʻoiho i nā polokalamu e pili ana i kā TP-Link TL-WN723N mea hoʻopili Wi-Fi

I ka hoʻokumuʻana i kahi kāpili USB Wi-Fi, pono e ukuʻia nā mea hoʻokele i nā mea hoʻokele. Ma hope o nā mea a pau, e kōkua lākou i ka wikiwiki o ka loaʻa a me ka hoʻounaʻana i nāʻikepili. Mai kaʻatikala o kēia lā e aʻo anaʻoe i keʻano o nāʻano e hoʻomohala ai i ka lakohana no TP-Link TL-WN723N.

Ke hoʻouka nei i nā polokalamu no TP-Link TL-WN723N

Ma kēiaʻatikala e hōʻike mākou iāʻoe e pili ana i nāʻano 4 e kōkua i ka hoʻoukaʻana i nā lako pono e pono ai ke kāpili USB. ʻAʻole pono lākou a pau loa, akā,ʻaʻole ia he mea nuiʻole ke aʻo e pili ana iā lākou.

Hanana 1: Pūnaewele Official TP-Link

E like me kekahi mea, no ka pūnaewele no ka mea hoʻopili, me ka mea mua, pono e hoʻokaʻaʻike i ka punaewele pūnaewele o ka mea hana.

  1. ʻO ka mea mua, e hele i kahi pūnaewele official o TP-Link ma ka hono i'ōleloʻia.
  2. A ma ka piko o ka maka eʻimi nei mākou i kahi mahele. "Kākoʻo" a kaomi ma luna.

  3. E wehe ka palapala huli pūnaewele - eʻikeʻoe i ka papahana i lalo. Maanei ponoʻoe e kuhikuhi i keʻano o ko mākou mea koho -TL-WN723Na laila kaomi i kekahi kī ma ka papa keyboard E komo.

  4. Inā pololei ka heluʻana o ka'ōnaehana, a laila eʻikeʻoe i kāu alamu i nā hualoaʻa. Kaomi ma luna.

  5. E wehe kaʻaoʻao hou i kaʻaoʻao pūnaewele, kahi e hiki ai iāʻoe ke heluhelu i kāna wehewehe a eʻike i nāʻike a pau e pili ana i ia. E nānā i ka pākuhi ma luna. "Kākoʻo" a kaomi ma luna.

  6. E wehe houʻia kahi lahui hōʻano hou. Ma kahi o ka papa kuhikuhi iho, e hoʻomaopopo i kaʻano lako pūnaewele o ka mea hoʻopili.

  7. E kaomi iho i lalo a kaomi i ke pihi. "Driver".

  8. E weheʻia kahi pahu i kahi e hōʻikeʻia aiʻoe me ka papaʻaina me nā lakohana a pau e loaʻa ana no kāu mea loaʻa. E koho i ka polokalamu hou o ka mea hoʻokele no kāu OS a e kaomi i kona inoa e kiʻi.

  9. E hoʻomaka ka download o ka waihona, ponoʻoe e wehe a hoʻopaʻa i kāna mau mea i loko o kahi waihona hou. E hoʻomaka i ka hoʻouka ma ka pāluaʻana i ka faile. Setup.exe.

  10. A laila e puka mai kahi puka e noi iāʻoe e haʻi i ka'ōlelo hoʻokomo. Kaomi "OK"e hele i ka hopena hou.

  11. E wehe ka puka puka nui me ke aloha. E kaomi wale "'Aʻe".

  12. I ka hope, hoʻokaʻawale i ka wahi o ka mea hoʻokele e hoʻonohoʻia a kaomi "'Aʻe" e hoʻomaka i kahi hoʻokomo.

Inā ua hana pololei nā mea a pau, no laila eʻikeʻoe i kahi leka e pili ana i ka hoʻokomoʻana i nā lako polokalamu. I kēia manawa hiki iāʻoe ke hoʻomaka e ho'āʻo i ka TP-Link TL-WN723N.

Hanana 2: Pūnaehana nui no ka huliʻana i nā mea hoʻokele

ʻO kekahi koho'ē aʻe e hoʻohanaʻia e nā mea hoʻohana e like me ka hoʻohanaʻana i nā polokalamu kūikawā. ʻO ke ao holoʻokoʻa kēia aʻae iāʻoe e hoʻolālā i nā mea hoʻokeleʻole wale nō no TP-Link TL-WN723N, akā no kekahi mea'ē aʻe. Na ka pūnaewele pono e hoʻoholo i kahi pono e pono ai ka hoʻokele i nā mea hoʻokele, akā hiki iāʻoe ke hoʻololi i kāu mau hoʻololiʻana i ke kaʻina polokalamu polokalamu. Inā hoʻoholoʻoe e hoʻohana i kēiaʻano, hiki iāʻoe keʻike i ka papa inoa o nā papahana i kaulana loa o kēiaʻano.

E heluhelu hou: Ka wae o ka polokalamu hoʻolālā no ka hoʻoukaʻana i nā hoʻokele

E mālama i kahi polokalamu e like me DriverMax. ʻO ia ka alakaʻi i ka helu o nā mea hoʻokele i loaʻa no kekahi mea. Me ia, hiki iāʻoe keʻike i nā mea i hoʻohuiʻia i ka kamepiula, nā mea hoʻoili i hoʻonohonohoʻia no ia, a me nāʻike a pau e pili ana iā lākou. Eia kekahi, hoʻoponopono mau ka papahana i mea e hiki ai i ka mea hoʻohana ke loaʻa hou ka manawa e hoʻoponopono ai. Paipai mākou iāʻoe e hoʻomaʻamaʻa iāʻoe iho me ka haʻawina ma DriverMax, a mākou i pai aku ai ma mua o ka hanaʻana i ka papahana.

Heluhelu hou: Hoʻoponopono i nā hoʻokele me DriverMax

Māhele 3: E huli i ka polokalamu ma o ka ID

ʻO kekahiʻano maikaʻi loa eʻimi ai i ka polokalamu kelepona,ʻo ia ke hoʻohanaʻana i kahiʻike polokalamu. Hiki ke hoʻohanaʻia kēiaʻano hana e hoʻohana ai ināʻaʻole i hoʻoholoʻia nā mea hana e ka pūnaewele. Hiki iāʻoe ke loaʻa ka helu helu ID āu e hoʻohana ai "Mana Mea Mea" i "Āhua" hoʻoponopono. A iʻole hiki iāʻoe ke lawe i kekahi o nā koina i hōʻikeʻia i lalo nei, a mākou i koho ai ma mua no kāu kūlana:

'Opona VID_0BDA & PID_8171
'O'īʻo VV_0BDA & PID_8176
'O'īʻo VV_0BDA & PID_8179

He aha e hana hou ai me ka ID? E hoʻokomo wale i loko o ka māhele huli ma kahi o nā wahi kūikawā i hiki ke hāʻawi i ka mea hoʻohana me kahi mea hoʻokele ma o kaʻike polokalamu. Ponoʻoe e koho i ka polokalamu hou loa no kāu OS a hoʻokomo i ka pūnaewele ma keʻano like me ka mea mua. Ke hāpai pū nei mākou e heluhelu i kaʻatikala i hōʻike muaʻia ma mua, kahi e weheweheʻia ai kēiaʻano:

Leʻaleʻa: E huli i nā mea hoʻokele e ke kikowaena lako polokalamu

Ka Papa Hana 4: Nānā Ulaula Windows

Aʻo ka hopena,ʻo keʻano hope loa - hoʻokomoʻia nā hoʻokele i loko "Mana Mea Mea". Me kaʻoiaʻiʻo o kēia koho he mea liʻiliʻi loa ia o nā mea i luna,ʻaʻoleʻoe eʻeha eʻike e pili ana i ia. ʻO ka pinepine o ka hoʻohanaʻiaʻana e like me kahi manawa lōʻihi, i ka manawa no kekahi kumu e hikiʻole ai ke hoʻohana i nā kumuhana'ē aʻe. Akā, aia kekahi pōmaikaʻi -ʻaʻoleʻoe e pono e hoʻokomo i nā polokalamu'ē aʻe i kāu kamepiula, a, no laila,ʻaʻoleʻoe e pilikia i kāu PC. Inā loaʻa iāʻoe ka pilikia no ka hoʻonāʻana i nā hoʻokele i kēiaʻano, e kōkua ka mākou kulekele kūlana iāʻoe:

Heluhelu hou: Hoʻonohonoho i nā mea hoʻokele me nā mea hoʻohana Windows

E like me kouʻikeʻana,ʻo ka hoʻonohonohoʻana i nā mea hoʻokele no ka mea hoʻopili USB Wi-Fi TP-Link TL-WN723Nʻaʻole paʻakikī loa. Hiki iāʻoe ke hoʻohana i kekahi o nā mea i ho'ākākaʻia ma luna nei, akāʻo ka koho maikaʻi loa ka mea hiki ke hoʻoiho i ka pūnaewele mai kahi papa hana. Manaʻo mākou ua hiki i kā mākouʻatikala ke kōkua iāʻoe a hiki iāʻoe ke hoʻonohonoho pono i ka manaʻo e hana pono.