Pehea e kāleka google pūnaewele

ʻO ka hoʻonohonohoʻana i kahi hua'ōlelo ma kahi'ōnaehana Android kekahi o nā hana nui i hoʻohanaʻia ma waena o nā poʻe i hopohopo e pili ana i ka palekana o kā lākouʻikepili pilikino. Akā aia kekahi mau hihia inā makemakeʻoe e hoʻololi a hoʻokau hou i kāu hua'ōlelo. No kēlāʻano kūlana, a e makemake i kaʻike i hāʻawiʻia ma kēiaʻatikala.

ʻO ka'ōkuhi hōʻoia i ka'ōkuhi

No ka hoʻomakaʻana i kekahi hana me ka hoʻololiʻana i ka hua'ōlelo e pono e hoʻomanaʻo. Inā hoʻopoina ka mea hoʻohana i ka leka uila, a laila e nānāʻoe i ka pauku ma hope o kāu pūnaewele:

Leʻaleʻa: He aha e hana ai inā e poina kāu'ōlelo'ōlelo no ka Android

Ināʻaʻohe pilikia me ke code access code, ponoʻoe e hoʻohana i nā hiʻohiʻona pūnaewele:

  1. Wehe i kaʻike a wehe "Papa".
  2. E hele i lalo i kahi mea "Ka maluhia".
  3. E wehe a ma ka mahele "Pūmau Pūnaewele" e kaomi i kaʻaoʻaoʻokoʻa ma kahiʻaoʻao "Kakika Maka" (a iʻole pololei i kēia mea).
  4. No ka hoʻololiʻana, ponoʻoe e hoʻokomo i kahi code PIN pono a iʻole kekahi kumu (e pili ana i nā hoʻonohonoho kūwaho).
  5. Ma hope o ka weheʻana i kaʻikepili helu i loko o kahi puka hou, hiki iāʻoe ke koho i keʻano o ka laka hou. Hiki i kēia ke hana, PIN, hua'ōlelo, e paʻa i ka pākuʻi aiʻole kahi kīka. Ma muli o kāu mau makemake, koho i ka mea i makemakeʻia.

E nānā! ʻAʻole i'ōleloʻia nā koho hopeʻelua no ka hoʻohanaʻana, no ka mea, wehe loa lākou i ka palekana mai ka mea hana a hiki i ka poʻe o waho ke hoʻomaopopo i kaʻike.

Hoʻohou a hoʻololi paha i ka hua'ōlelo ma ka'ōkuhi Android me ka wikiwiki. I kēia hihia, ponoʻoe e mālama i kahi ala hou no ka paleʻana i nāʻikepili, i mea e pale ai i ka pilikia.