Ghostery no ka Google Chrome: he kōkua kōkua i ka hakakāʻana i nā kānana i ka pūnaewele

Inā ponoʻoe e helu i nā laina i loko o ka papa hana a i hoʻokomoʻia paha i loko o MS Word,ʻo ka mea mua i loaʻa i ka manaʻo,ʻo ia ke hana me ka lima. ʻOiaʻiʻo, hiki iāʻoe ke hōʻano pinepine i kekahi kolamu'ē aʻe i ka hoʻomaka o ka papa (ma ka hema) a hoʻohanaʻia no ka heluʻana i ke komoʻana i nā helu i ka piʻiʻana. Eia naʻe,ʻaʻole kūpono keʻano o kēiaʻano.

Leʻaleʻa: Pehea e hana ai i ka papa i loko o Word

ʻO ka hōʻanoʻana i nā helu helu i ka papa me ka lima hiki ke lilo i kahi ala kūponoʻole ināʻikeʻoeʻaʻole e loli ke pākaukau. Ināʻole, inā hoʻohuiʻia kahi aho me kaʻole iʻole kaʻikepili, e pau ka heluʻana i kēlā me kēia hihia a pono e hoʻololiʻia. ʻO ka koho pololei wale nō i kēia hihia,ʻo ia ke hanaʻana i ka helu maʻamau o nā lālani i ka pākaukau'Ōlelo, a mākou e kūkākūkā ai ma lalo nei.

Leʻaleʻa: Pehea e hoʻouka i nā lālani i ka pākaukau'Ōlelo

1. E koho i ka pae ma ka papa e hoʻohanaʻia no ka heluʻana.

Nānā: Inā he poʻo ke poʻo o kāu papa (lālani me ka inoa / wehewehe o nā mea o loko o nā poʻomanaʻo),ʻaʻole ponoʻoe e koho i ka pūnaewele mua o ka lālani mua.

2. Ma kaʻaoʻao "Home" i kahi hui "Māhele" e kaomi i ke pihi "Heluhelu"i hanaʻia e hana i nā papa inoa i loko o ka kikokikona.

Leʻaleʻa: Pehea e hōʻano ai i ka kikokikona ma ka Word

3. E heluʻia nā pūnaewele i loko o ka paepae i kohoʻia.

Leʻaleʻa: Pehea e'ōlelo aiʻo Word i ka papa inoa ma ka papa helu pī'āpā

Inā pono, hiki iāʻoe ke hoʻololi mau i ka polisa helu helu, konaʻano kākau. Hanaʻia kēia ma keʻano like me ka'ōlelo maʻamau, a na mākou mau haʻawina e kōkua iāʻoe me kēia.

Nā haʻawina aʻo:
Pehea e hoʻololi ai i ka momona
Pehea e hoʻopili ai i ka kikokikona

Ma waho aʻe o ka hoʻololiʻana i ka polina, e like me ke kākauʻana i ka nui a me nā palena'ē aʻe, hiki iāʻoe ke hoʻololi i kahi o nā helu helu i loko o ke kelepona, e ho'ēmi i ka hoʻohaʻahaʻaʻana a iʻole e hoʻonuiʻana. No ka hanaʻana i kēia, e hahai i kēia mau hana:

1. E kaomi i ka pihi'ākau pololei ma ka pūnaewele me ka helu a koho i kahi mea "E hoʻololi i nā mea i loko o ka papa inoa":

2. I ka puka i weheʻia, e hoʻonohonoho i nā palena kūpono no nā kuhi a me kahi o ka heluʻana.

Leʻaleʻa: Pehea e hui pūʻia ai nā pūnaewele ma ka pākuhi Word

No ka hoʻololi i keʻano koho, e hoʻohana i ka papa koho. "Heluhelu".

I kēia manawa, ināʻoe e hō'āhui hou i nā lālani hou i ka papa, e hoʻonui i kaʻikepili hou i laila, e loli ana ka helu helu, a laila e hoʻopakele iāʻoe mai ka pilikia kūponoʻole.

Leʻaleʻa: Pehea e helu ai nāʻaoʻao ma Word

ʻOiai, uaʻikeʻoe i nā mea hou e pili ana i ka hanaʻana me nā papa i loko o Word, a me ka hanaʻana i ka helu laina maʻamau.