Hoʻouka a hoʻokomo i kahi polokalamu uila no AMD Radeon HD 7700 Series

ʻAʻole wale i ka maikaʻi o nā mea waiwai, akā,ʻo ka hōʻailona holoʻokoʻa o nā'ōpona o ka'ōpili e pili ana i ka loiloi hoʻokele. No ka mālamaʻana i nā kūlana hoʻolālā a pau e pono aiʻoe e lilo i kanaka kūponoʻole, nā polokalamu'ē aʻe e like Kālepa pilo.

ʻO ka pilo Checker kekahi o nā ala kūpono e wikiwiki ai i ka'ōnaehana'ōnaehana a me ka mea hoʻokele pūnaewele. Aia kēia papahana i nāʻano pono e pono ai ke hana hou aku i kāna hana nui.

Paipai mākou eʻike:ʻO nā polokalamu maikaʻi loa no ka hoʻoukaʻana i nā hoʻokele

Ke nānā kelepona

ʻO ka hana mua e pono e hanaʻia i ka hoʻomakaʻana o ka papahana e nānā i ke kikowaena no ka hikiʻana o nā mea hoʻokele i hoʻopukaʻoleʻia. ʻO ka manawa mua kāu e hana ai me ka lima, i loaʻa mau i ka Booster Booster.

Hoʻopuka pūnaewele

ʻO kaʻoihana koʻikoʻi ma kēia papahanaʻo ia ka hōʻemi o ka mea hoʻokele, akā ua hana nā mea hoʻolālā i uku, aʻo ka mea kānalua he emi iki,ʻokoʻa ke kumu o nā hoʻokeleʻaʻole nui e uku.

Kākoʻo Pūnaewele

I mea e pale ai i ka hana hewa kamepiula i ka wā o ka ho'āʻo hou o ka ho'āʻoʻana, ponoʻoe e hana i kahi kope. Hiki iāʻoe ke pale aku i nā mākaʻi a pau (1), aʻo nā mea wale nō i hoʻokomoʻia me ka pūnaewele (2).

Hoʻoponopono

Ma hope o ka ho'āʻoʻana i ka hoʻopiʻi maikaʻi, hiki iāʻoe ke hoʻihoʻi i ka mana o nā mākaʻi i ka wā kahiko inā he mau pilikia.

Holoi

Loaʻa ka papa hana kahi papahana e hiki ai iāʻoe ke wehe i nā mea hoʻokele kūponoʻole mai kahi PC, hiki ke hoʻokō pono i ka hana pūnaewele a iʻole ka hana o kēlā me kēia'āpana mea. E hoʻohana me ka mālama nui, no ka hiki iāʻoe ke hoʻokaʻawale i nā mea hoʻokele nui. Elua mauʻaoʻao maʻaneʻi - nā mākaʻi a pau (1) a me nā mea hoʻokele pūnaewele wale nō (2). Hiki ke hoʻohanaʻia kēia iʻole e wehe i ka nui.

Ka hoʻokuʻu aku

Ma keʻano maʻamau, ma hope o ka hoʻouka houʻana i ka kamepiula,ʻaʻohe pūnaewele pūnaewele ma ia mea, aʻo ka hoʻohouʻana i ka pūnaewele pūnaeweleʻaʻole e hana. No ka hanaʻana i kēia, aia kaʻoihana kūʻai waho o ka polokalamu e hiki ai iāʻoe ke hoʻouka i nā mea hoʻokele i kahi waihona ma kāu kamepiula, kahi e hiki iāʻoe ke hoʻokomo hou iā lākou.

Ka moʻaukala o

Hiki iāʻoe keʻike i ka moʻaukala o nā hana i hanaʻia ma ka papahana - hoʻohou, nānā aʻoi aku.

Hoʻouka hou a hoʻopaʻaʻia

ʻOiai me ka polokalamu i hoʻonohonohoʻia, hiki iāʻoe ke hoʻopoina e pili ana i ka hoʻoukaʻana i nā mea hoʻokele, a no kēia mea he papahana hana. ʻO kēia hiʻohiʻona eʻae iāʻoe e hoʻonohonoho i nā hoʻoholo i kēlā me kēia lā, i kēlā me kēia pule a me kēlā me kēia mahina

Nā pōmaikaʻi

  1. ʻO ka Multifunctionality
  2. E hoʻohana ponoʻole (i ka 2-3 wale wale no ke hana i kekahi hana)
  3. Hoʻoponopono

Nā mea kūponoʻole

  1. Kuhi houʻia
  2. Ka hōʻailona o nā hoʻonui

ʻAʻole ke kānaluaʻo Driver Checker i ka meaʻoihanaʻoihana likeʻole me nā mea like, a ināʻaʻole i ukuʻia kaʻoihana nui loa,ʻo ia hoʻi ka hoʻomaopopoʻana i nā hoʻokele,ʻo ia keʻano maikaʻi loa. ʻAe, ua hoʻopiliʻia kekahi meaʻikepili pūnaewele liʻiliʻi, no ka mea, loaʻaʻole i ka mea hoʻokele āu e makemake nei.

Hoʻoili i ka hōʻike o Driver Checker

E kiʻi i ka polokalamu hou loa o ka papahana mai kahi papa hana

Advanced Driver Updater ʻO ke akamai o nā polokalamu Auslogics Driver Updater Hoʻopiʻi ka mea hoʻokele

E hōʻike i kaʻatikala ma nāʻenehana kaiaulu:
ʻO ka pilover Checker kekahi o nā polokalamu maikaʻi loa no ka huliʻana a me ka hoʻokomoʻana i ka pūnaewele polokalamu hou loa. Mahalo i kēia polokalamu, e hoʻokomo pinepineʻia nā mea hoʻokele hou loa i kāu kamepiula.
Pūnaewele: Windows 7, XP, Vista
Kāleka: Polokalamu Polokalamu
Developer: Kekahi Alakaʻi Hoʻolaha
Kuhi: $ 40
Nui: 6 MB
'Ōlelo: English
Penei: 2.7.5