Nā kuhikuhi no ka hoʻihoʻi houʻana i ka pū puhi

Alohaʻoe i ka poʻe heluhelu a pau o ka blog!

Ma ka hope loa,ʻo kaʻoihana aʻoiʻole paha e hana me kahi kamepiula, e loaʻa i ka māmā (aʻoi aku paha ma mua o hoʻokahi). I kekahi manawa ua oki ka hana 'ana o ka pahu drive ma keʻano maʻamau, no ka mea, ināʻaʻole i hoʻokōʻia ka hōpiliʻana a iʻole no ka hewaʻole.

I ka manawa pinepine, hiki keʻikeʻia ka pūnaewele ma nāʻano like me RAW,ʻaʻole hiki ke hanaʻia ka hōpiliʻana o ka leka uila, hiki keʻikeʻia ... He aha kaʻu e hana ai i kēia hihia? E hoʻohana i kēia aʻo iki!

ʻO kēia kulekele no ka hoʻihoʻiʻana i ka pūnaewele kāpili USB i hoʻolālāʻia no nā pilikia likeʻole me ke kelepona USB, koe naʻe no ka hanaʻino (hiki i ka mea hana o ka'ōpala wili, ma keʻano, kekahi: kingston, kelepona-mana, kaʻiʻana, kaʻikeʻikeʻike, a-ʻike, a me nā mea'ē aʻe).

A pēlā ... e hoʻomaka kākou. E hoʻonohonohoʻia nā hana a pau i nā paepae.

1. Ka hoʻoholoʻana i nā palena o ka pahu kukui (ka mea hanahana, luna hoʻomanaʻo, nui o ka hoʻomanaʻo).

Me he mea lā uaʻikeʻia ka paʻakikī i ka hoʻoholoʻana i nā palena o kahi pū puhi lele,ʻo ka mea hoʻopuka a me ka nui o ka hoʻomanaʻoʻana i nā manawa a pau ma ka pahu lele. ʻO ka pae maʻaneʻi,ʻo ka weheʻana o nā kelepona USB,ʻo keʻano o hoʻokahi o nā mea likeʻole a me hoʻokahi mea hana, hiki i nā mea hoʻokaʻawale. ʻO kahi hopena kūpono e pili ana i kēia - no ka hoʻoulu houʻana i ka'ōnaehana o kahi māmā māmā, pono e hoʻoholo pono i ka wahie o ka mea hoʻoponopono e koho ai i ka pono kūpono e pono ai.

ʻO kahiʻanoʻano lele lele (ma loko) he papa me kahi microchip.

No ka hoʻoholoʻana i ka laikini o ka mea hoʻoponopono, aia nā helu kūikawā kūikawā i heluʻia e nā mea hoʻohālike VID a me PID.

ID ID
PID - Produkt ID

No nā mea'ē aʻe, e likeʻole lākou!

Ināʻaʻoleʻoe e makemake e pepehi i ka'ōpili māmā - a lailaʻaʻoleʻoe e hoʻohana i nā pono hana i hanaʻoleʻia no kāu VID / PID. I ka pinepine, no ka pono i koho ponoʻia, hikiʻole ke hoʻohana i ka leka uila USB.

Pehea e hoʻoholo ai i ka VID a me ka PID?

ʻO ka mea maʻalahi loa ka hanaʻana i kahi pono liʻiliʻi liʻiliʻi. ʻIkeʻike ae koho i kāu pūnaewele māmā ma ka papa inoa o nā polokalamu. A laila eʻikeʻoe i nā mea kūpono e pono ai e hoʻihoʻi i ka pūnaewele māmā. E nānā i kaʻaoʻao i lalo ma lalo.

ʻIkeʻike

Loaʻa i ka VID / PID me ka hoʻohanaʻole i ka pono.

No ka hanaʻana i kēia, ponoʻoe e hele i ka luna pūnaewele. Ma ka Windows 7/8 hiki keʻae e hana i kēia ma o ka huliʻana ma ka papa mana (e nānā i ka hoʻonikino ma lalo).

I ke kelepona pūnaewele, ua kahakaʻia ke kāpena flash USB e like me "ke kelepona USB", ponoʻoe e kaomi ma kēia pūnaewele me ka pihi'ākau pololei a hele i kona mau waiwai (e like me ke kiʻi ma lalo).

I ka "Details"ʻaoʻao, koho i ka koho "ID ID" - eʻikeʻoe i ka VID / PID i mua ou. I koʻu hihia (i ka hoʻonaninani ma lalo), ua like kēia mau palena:

VID: 13FE

PID: 3600

2. E huli i ka pono pono e pono ai no ka hoʻomaʻamaʻaʻana (ka hō'ālua haʻahaʻa haʻahaʻa)

Ma kaʻikeʻana i ka VID a me ka PID, pono mākou eʻike i kahi pono pono kūpono e pono ai no ka hoʻihoʻiʻana i kā mākou polokalamu māmā. He mea maʻalahi loa ia e hana i kēia, no ka laʻana, ma ka pūnaewele: flashboot.ru/iflash/

Ināʻaʻohe mea i loaʻa ma kāu pūnaewele no kāu hōʻailona,ʻoi aku ka maikaʻi loa e hoʻohana i kahi hulina: Google a iʻole Yandex (noi, e like me: kahakino VID 13FE PID 3600).

I koʻu hihia, ua'ōleloʻia ka pono o ka pūnaewele hōpona Formatter SiliconPower no nā leka uila ma ka pūnaewele flashboot.ru.

Ke hāpai nei au, ma mua o ka holoʻana i kēlā mau pono, eʻoki aku i nā'ōkuhi a me nā pūnaewele'ē aʻe mai nā ports o USB (no ka meaʻaʻole i kuhihewa ka papahana i kekahi pūnaewele lele).

Ma hope o ka hōʻailonaʻana me kahi pono likeʻole (hōʻuluʻulu haʻahaʻa haʻahaʻa), ua hoʻomaka ka "puggy" flash drive e hana e like me ka mea hou, maʻalahi a me ka wikiwiki e kuhikuhiʻia i "koʻu lolouila".

PS

ʻOiaʻiʻo nō ia. ʻOiai,ʻo kēia aʻo aʻo houʻaʻole hiki ke maʻalahi (ʻaʻole 1-2 mau pihi pihi), akā hiki ke hoʻohanaʻia i nāʻano he nui, no ka mea, kokoke i nā mea hana a pau a me nāʻano o nā hoʻouka uila ...

ʻO nā mea maikaʻi loa!