ʻO ke kaʻina hana no ka hanaʻana i kahi lumi ma TeamSpeak

E like me kouʻike,ʻo ka hoʻouka houʻana i ka OS OS ma nā polokalamu i hoʻohanaʻia no kekahi mau makahiki, he manawa kūpono loa ia e kāpae i nā pilikia he nui, e hoʻonui i ka pae hana o nā polokalamu kelepona hou, a i kekahi manawa wale nō ka hopena i ka hoʻoponopono houʻana o ka mea hana. E noʻonoʻo i nāʻano āu e hiki ai ke hoʻohina i keʻano o ka polokalamu Lenovo S650 (Vibe X Mini).

ʻO nā hoʻoheheʻeʻiaʻana o nā mea i ho'ākākaʻia ma loko o ka pahuwai he kumu kūpono paha ia a hiki paha ke hōʻino i ka polokalamu pūnaewele o ka meahana! Ke hōʻike nei ka mea o ka'ōpili i nā mea a pau i kona pilikia pono'ī a me kona pilikia, a he kuleana piha no nā hopena o ka firmware, me nā meaʻole!

Hoʻomākaukau

Inā hoʻoholoʻoe e pale i ka Lenovo S650 iāʻoe iho, ponoʻoe e aʻo i nā māhele o ka hanaʻana me nā polokalamu kūikawā a aʻo i kekahi mau manaʻo. He mea nui e holo i kēlā me kēia lā: e koho mua i ka pahuhopu nui o nā hana mau, hoʻomākaukau i nā mea a pau āu e makemake ai, a laila e hoʻomaka i ka hoʻouka houʻana i ka Android ma ka'ōnaehana.

Nā pilo

Ma muli o ka mea hana nui e hoʻohana ai i nā hana i ka hoʻomanaʻo o ka'ōnaeho Android he PC,ʻo ka mea mua, he mea pono e hōʻoia i ka hiki i ke "kaikuaʻana nui" ke launa pū me ke kelepona pūnaewele ma o ka hoʻokomoʻana i nā hoʻokele no nāʻano hana a pau o kēia hope.

E heluhelu hou: Pehea e hoʻouka ai i nā mea hoʻokele no ka hoʻokūkū o firmware

Hiki ke loaʻa nā polokalamu Windows e hoʻolako i ka launa pūʻana me ka Lenovo S650 ma nāʻano he nui,ʻo ka mea maʻalahi loa ka hoʻohanaʻiaʻana o ka mea hoʻolimalima pūnaewele. Hiki iāʻoe ke hoʻohana i ka mea hoʻolimalima pūnaewele holoʻokoʻa no nā pono MTK, kahi loulou e kiʻi ai i kahi mea i loaʻa ma kaʻatikala i luna nei, akāʻo ka hopenaʻoi aʻe ka hoʻohanaʻana i kahi polokalamu hoʻokele kaʻawale mai ka mea hana.

Hoʻoiho i nā leka uila no kahi leki uila Lenovo S650

  1. Hoʻopau i ka hōʻoia o ka hōʻailona hōʻailona i ka manawa o kahi hoʻonohonoho hoʻonohonoho a me nā kaʻina hana paʻa.
  2. E heluhelu hou aku: Pehea e hōʻoia ai i ka hōʻailona hōʻailona hōʻomi liʻiliʻi ma Windows

  3. E hoʻouka i ke kikowaena LenovoUsbDriver_1.1.16.exe a holo i kēia faila.

  4. Kaomi "'Aʻe" i nā puka makaniʻelua o ka hoʻonohonoho hoʻonohonoho a me

    kaomi ma "E hoʻokomo" ma ka puka makani kahi i konoʻia aiʻoe e koho i ke ala e hōʻoki i nā pūnaewele.

  5. E kali i nā kope e kopeʻia i ka kamepiula.

    Keʻikeʻia nā mea hōʻoiaʻaʻole hiki ke hōʻoia i ka mea hoʻopuka paʻi kiʻi, e kaomi "E hoʻokomo hou i".

  6. Kaomi "Hana" ma ka puka hope loa o ka Wizard kaukau. Hoʻopiha kēia i ka hoʻokomoʻana o nā hoʻokele no ka Lenovo S650 - hiki iāʻoe ke hele e nānā i ka pololei o ko lākou huiʻana i Windows.

ʻO ka koho. Aia ma lalo iho nei kahi loulou e kiʻi i ka waihona me nā waihona pūnaewele no ka'ōnaehana i nīnauʻia, i hoʻonohonohoʻia no ka hoʻonohonoho lima.

Loeʻole i ka Lenovo S650'ōpili no ka hoʻonohonoho lima

Inā i ka manawa o ka hae, uaʻikeʻia ma kēlāʻano kēiaʻano,ʻaʻole iʻike ponoʻia ka mea e ke kikowaena, e hoʻokomo i nā mea me ka ikaika, e hana e like me nā'ōlelo a ka pauku ma hope o ka pūnaewele.

ʻIke hou: Ua hoʻokauʻia ka hoʻokele waʻa i Windows

Keʻano o ka hana

E hoʻokō i ka hoʻouka houʻana o Android ma ka Lenovo S650 mai kahi kamepiula, pono e hoʻohana i kahi o ka hoʻolālāʻana i keʻano o kaʻike; i ka manawa e alakaʻi ai i nā kaʻina hana i pili, hiki iāʻoe ke komo i ka polokalamu ma o ka interface ADB, a hoʻohui i ke kikowaena i hoʻololiʻia, e hoʻololi i ka wahi ola. E nānā i keʻano o ka unuhiʻana o ka'ōnaehana i loko o nā modes i'ōleloʻia, a ma ka manawa like e hoʻomaopopo pono i ka hoʻonohonoho ponoʻana o nā hoʻokele a pau.

E wehe "Mana Mea Mea" Windows, e hoʻololi i ke kelepona i nā moku'āina e pili nei.

  • Kākela Hoʻolaha MTK. Ma waho paha o ka moku'āina o ka pūnaewele hapa o ke kelepona, hiki iāʻoe ke hoʻoili i nāʻikepili i nā māhele pūnaewele o ka pūnaewele me ka hoʻohanaʻana i ke kamepiulaʻikepili,ʻo ia hoʻi ke kauʻana i kahi polokalamu pūnaewele. No ka hoʻokomo i ke ala, e hoʻopau i ka'ōhuhi, wehe a hoʻokuhi hou i ke pakuhi, a laila e hoʻohui i ke kaula i pili me ka computer i ka mea. Ma ka puka "Mana Mea Mea" e hōʻike i kahi mea no ka manawa pōkole "Lenovo PreLoader Kelepona VCOM".

  • ʻO USB debugging. No kekahi mau hanana e pili ana i ka hoʻokomoʻana o ka polokalamu pūnaewele o ka'ōnaehana Android (e like paha me ka loaʻaʻana o nā kumu paʻa), ponoʻoe e hoʻoikaika i ka hiki ke komo i ke kelepona AndroidDebugBridge. No ka hoʻoholoʻana i ka koho e like me ke aʻoʻana mai kēia mea.

    E heluhelu hou: Pehea e hiki ai i ka USB Debugging i Android

    In "DU" ʻO ka Lenovo S650 i ke mode debug pono e weheweheʻia e like me kēia: "Lenovo Pūnaewele ADB Interface".

  • Hoʻoponopono. Hiki ke hoʻohanaʻia kahi hoʻouluhua o ka halehana hana e hoʻomaʻemaʻe i ka hoʻomanaʻo o ka pūnaewele a hoʻokaho hou i ka hoʻonohonoho halehana, a me ka hoʻoukaʻana i nā papahana papahana Android. Hoʻoponopono houʻia ka hōʻailona e hiki ai ke hoʻolako i ka laulā o ka manamana, e like me ka hoʻololiʻana i keʻano o OS mai ka luna i ka mea maʻamau. ʻO ka hopena o ka hōʻoiaʻana i ke kelepona, ua kākauʻia mai ka moku'āina ma o ke kāomiʻana a me ka paʻaʻana i nā kīpiu a pauʻekolu a hiki i ka hōʻikeʻana o ka hōʻike honua ma ka pakuhi.

Ko Ruta kuleana

Ināʻoe e hoʻolālā e hoʻololi i ka OS mobile (e like me ka laʻana, hoʻopau i nā polokalamu hana) a hoʻokō i ka mana e hana i ke kope o ka pūnaewele a pau,ʻaʻole pono e hoʻohana i kaʻikepili, ponoʻoe e loaʻa nā kuleana nui o Superuser. No ka Lenovo S650, ua hōʻike nā mea polokalamu lako i ko lākou pono,ʻo ka hana nui o ka loaʻaʻana o nā aʻa-pono ma nā polokalamu o Android. ʻO kekahi mea hana like ka taupānga KingRoot.

Hoʻoili i KingRoot

No ka hōʻailonaʻana i kēiaʻano hoʻohālike ma lalo o ka mana o ka hālāwai huiʻAmelika, e hoʻohana i nā kuhikuhi ma kaʻatikala e pili nei.

E heluhelu hou aku: Pehea e loaʻa ai nā kumu pakiaka i ka Android ma o KingRoot

Hoʻokuʻu

ʻO keʻano o ka hoʻokōʻana i ka firmware ma nāʻano he nui e hoʻopau i ka hoʻomanaʻoʻana i ka'ōnaehana Android, no laila,ʻo ka kākoʻoʻana i nāʻikepili i ka wā o ka Lenovo S650 i loko o kāna waihona he māwaeʻole ia e hikiʻole ke nalowale i ka hoʻomākaukauʻana e hoʻi hou i ke OS pūnaewele.

E heluhelu hou: Kaʻike o ka waihona mai nā'ōkuhi Android ma mua o ka'ōʻana

Ināʻaʻoleʻoe e hoʻolālā e hoʻololi i kahi firmwareʻoihana, hiki iāʻoe ke hoʻohana pono i nā polokalamu kamehameha i hoʻouluʻia e Lenovo e hoʻomalu i kāu mau pono pono'ī Android e mālama i nā pilikino, sms, photos, videos, music from the store's phone to PC. Mana kōkua kōkua.

E kōkua i ka Mana Mana Kōkua maikaʻi e hana me ka Lenovo S650 mai ka pūnaewele luna

  1. Hoʻiʻi a wehe i kahi waihona i loaʻa i ka pūnaewele hoʻolaha kōkua maikaʻi mai ka pūnaewele luna o Lenovo ma ke kaomiʻana i ka loulou i luna nei.

  2. E holo i ka mea hoʻoili.

    Eia aʻe:

    • Kaomi "'Aʻe" ma ka puka mua o ka Wizard hoʻonohonoho.
    • E hōʻoia i ka heluheluʻana o ka palapala laikini ma o ke hoʻonohonohoʻana i ka pākuhi lele i "Uaʻae au ..."ae kaomi "'Aʻe" hoʻokahi manawa.
    • Kaomi "E hoʻokomo" i ka puka puka hou aʻe.
    • E kali i nā mea kikowaena e hoʻokomoʻia ma ka kamepiula.
    • E kaomi i ka pihi i lilo i ka hana i ka manawa e hoʻokomoʻia ai ka hoʻomoka. "'Aʻe".
    • No ka wehe 'ana i ka helu mai ka pahu helu "Hoʻouka i ka papahana"kaomi "Pau" i ka puka aniani hope.
    • Ma hope o ka hoʻomakaʻana o ka luna, e hoʻololi i kāna kilona i ka Lūkini. No ka hanaʻana i kēia, wehe i ka menu kikowaena (ʻekolu laina ma kaʻaoʻao o ka puka ma ka hema)

      ae kaomi "'Ōlelo".

      E nānā i ka pahu helu "Lūkini" ae kaomi "OK".

    • E hōʻoia i ka hoʻomaka houʻana o ka mea kōkua ma ke kāomiʻana i ke pihi. "E Hoomanaʻo hou".

    • Ma hope o ka weheʻana o ka polokalamu, e hoʻoikaika i kaʻike "Kelepona USB" a hoʻohui i ka computer. E pane i nā noiʻoiaʻiʻo mai ka Android a me ka hoʻokomoʻana o ka polokalamu kelepona mai Android, a laila e kali i kekahi mau minuke.

  3. Ma hope o ke kohoʻana o ka mea kōkua i ka'ōkuhi a hōʻike i kaʻike e pili ana i ia mea ma kona puka makani, e kaomi "Pūnaewele".
  4. E kau i kahi hōʻailona ma luna o nā kiʻi e hōʻike ana i keʻano o kaʻikepili i hoʻopaʻaʻia.
  5. E kuhikuhi i ke ala ma ka pakuhi PC kahi e mālamaʻia ai ka waihona pūnaewele. No ka hanaʻana i kēia, e kaomi i ka loulou "Hoʻoponopono" kahi kū'ē "Hoʻopakele i ke Ala" ae koho i ka papa kuhikuhi i makemakeʻia ma ka puka "E nānā i nā waihona", hōʻoia ma ke kaomiʻana i "OK".
  6. Hoʻomaka i ke kaʻina o ka kopeʻana i nāʻikepili mai ka hoʻomanaʻo o ka'ōnaeho i ka waihona ma ke kaomiʻana i ke pihi "Pūnaewele".
  7. E kali i nāʻike archiving mai ka Lenovo S650 e hoʻopiha, ke nānāʻoe i ka holomua i ka puka SmartAssistant. Mai hana i kahi hana i ka wā o ka hana!
  8. Kaomi "Hana" i ka puka "Ka hoʻopiha piha" ae hoʻokaʻawale i ke kelepona mai ka PC.

Ka hōʻiliʻiliʻikepili

E hoʻihoʻi i kaʻikepili kālā ma kāuʻike ma hope mai:

  1. E hoʻohui i ka pūnaewele i ke Kōkua Wikiwiki, e kaomi "Pūnaewele" i ka puka o ka papahana a laila e hele i kaʻaoʻao "Hoʻohoʻi hou".
  2. E nānā i ka pahu e pili ana i ka inoa o ke kāʻei i makemakeʻia, e kaomi i ke pihi "Hoʻohoʻi hou".
  3. E wehe i nā kiʻi o nāʻanoʻikepili āu e ponoʻole ai e hoʻihoʻi i kāu kelepona, a hoʻomaka i ke kaʻina hana o ka hoʻololiʻana i nāʻike ma ke kaomiʻana i ke pihi pono.
  4. E kali i ke kope kope e pau.
  5. Ma hope o ka hōʻikeʻana "Hoʻokuʻu i ka hoʻopiha" i ka pahu kūlana, e kaomi i loko "Hana".

ʻO kekahi kumu nui'ē aʻe e pono e noʻonoʻoʻia ma mua o ka hana maʻamau i loko o ka polokalamu pūnaeweleʻo Lenovo S650 ka mea hiki ke hōʻino i ka mahele. "NVRAM" ka hoʻomanaʻo pūnaewele i loko o ke kaʻina o nā māhele kākau. He mea nui loa ia e hoʻokuʻu i kahi lepo o ka'āpana ma mua a e mālama iā ia ma kahi pīkoi PC - kēia eʻae aiʻoe e hoʻihoʻi i nā mea helu IMEI, a me ka hana o nā pūnaewele, me ka loaʻaʻole i nā manuahi paʻakikī. ʻO ka weheweheʻana o ke kaʻina hana no ka mālamaʻana a me ka hoʻihoʻiʻana i ke kikowaena o ka paukū i'ōleloʻia e nāʻano likeʻole i loko o nā kuhikuhi. "Hanana 2" a "Hanana 3"hōʻikeʻia ma lalo nei i loko o ka puke.

Nāʻano o ka hoʻomanaʻo hoʻomanaʻo a me ke kikooho

No Lenovo S650, ua hoʻokumu ka mea hana iʻelua mau kumu,ʻanoʻano likeʻole o nā'ōnaehana pūnaewele: KANAWAI (no nā mea hoʻohana mai nā'ōina o ka honua a puni) a CN (no nā mea nona nā mea, e noho ana ma Kina). ʻAʻole i loko o ka'aha'ōlelo CN kahi localization Lūkini, akāʻo ka mea nui -ʻo nā pūnaewele i mālamaʻia e keʻano o kahi hoʻohālikelike likeʻole o ka hoʻomanaʻo o ka'ōnaeho ma mua o ka pūnaewele ROW.

Hoʻololiʻia ka hoʻololiʻana mai ka LAI-helu i ka CN a me ka hope, ua hanaʻia kēia ma ke kauʻana i ka hui OS kūpono ma ka polokalamu mai ka PC ma o ka hoʻohanaʻana i ka polokalamu SP Flash. Hiki paha iā ia ke hoʻokaʻawale houʻana, e like me ka hoʻokomo houʻana o nā mea loea maʻamau a me nā hoʻololi i hoʻololiʻia no ka hōʻailona "Chinese". Hiki ke hoʻoiliʻia nā paʻi pūnaewele CN a me ROW OS no ke koina i nīnauʻia mai nā loulou i ka wehewehe "Hanana 2" ma lalo o kaʻatikala.

Pehea e leka iā Lenovo S650

Ma hope o ka hoʻonaʻauaoʻana, hiki iāʻoe ke hele i kahi koho o nā pūnaewele e hoʻonuiʻia aiʻole e hoʻohou houʻia keʻenehana'ōnaehana. Paipai mākou iāʻoe e hoʻomaʻamaʻa iāʻoe iho me nāʻano a pau i ho'ākākaʻia ma lalo no ka firmware o ka mea hoʻohana, e hoʻoholo pehea ka hopena āu e pono ai e hoʻokō, a laila hoʻomaka e hahai i nā kuhikuhi.

Hanana 1: Lenovo Lōpū Mea hoʻohana

ʻO nā poʻe hoʻohana o ka S650 e pono e hōʻoho hou i ka mana o ka'ōnaehana o Android i hoʻokomoʻia ma kā lākou'ōpili,ʻo kaʻoi aku o ka maʻalahi ka hoʻohanaʻana i nā mea hana a ka mea hana.

Hōʻoia OTA

ʻO ke ala maʻalahi ka loaʻaʻana o ka luna hou loa ma luna o ka'ōnaehana i nīnauʻia.ʻAʻole ponoʻo Android i nā mea hana'ē aʻe-ʻo ka pūnaewele no ka hoʻomaikaʻi houʻana i ka OS i hoʻohuiʻia i loko o ka pūnaewele.

  1. E hoʻonui pono i ke kīpili pūnaewele a hoʻohui i ka pūnaewele Wi-Fi. E wehe "Papa" ʻO Android Ma ka papa inoa o nā palena "Pūnaha" e kāomi i kahi mea "No ke kelepona".
  2. Pākuʻi "Hōʻuluʻulu Pūnaewele". Inā he hui hou hou OS i hoʻonohonohoʻia ma ke kelepona ma kahi pūnaewele, e hōʻikeʻia ana ka leka hoʻomaopopo. Kāpena "Download".
  3. E kali a hiki i ka hoʻoukaʻana o ka pūʻulu me nā mea mai nā pūnaewele Lenovo i ka hoʻomanaʻoʻana o ka'ōnaehana. Ma ka hopena o ke kaʻina hana, kahi papa e hōʻike i kahi e koho aiʻoe i ka manawa no ka hoʻouka houʻana i kaʻaoʻao Android. ʻAʻole ke hoʻololi i ke kūlana o ke kīʻalo me "Hōʻano Hou"pā mai "OK".
  4. E hoʻomaka koke ke kani. A laila, e hoʻomaka ka pūnaewele papahana. "Ho'ōla Lenovo", i loko o kahi e hanaʻia ai ka manipuna, e pili ana i ka hoʻouka houʻana o nā pūʻulu OS. Hoʻomau ia noʻoukou e nānā i ka pākēneke helu a me ka hōʻike o ka hoʻolālā hoʻokomo.
  5. Hoʻopiʻiʻia ka'ōnaehana a pau a hoʻopauʻia me ka hoʻoukaʻana o kahiʻano hou o ka OS pūnaewele.

Lenovo Smart Kōkua

Ua hoʻohana muaʻia ma ka mea i'ōleloʻia ma luna no ka kākoʻoʻana i nā lako polokalamu mai ka poʻe Lenovo mai, hiki iā ia ke hoʻohana ponoʻia e hoʻomaikaʻi i ka polokalamu polokalamu pūnaewele S650 mai kahi PC.

  1. E ho'āla i ka mea kōkua wili a hoʻohui i ke kelepona i ka kamepiula, i ka hana muaʻana ma ka hope "Kelepona USB".
  2. E kali a paʻa ka mea i ka papahana, a laila e hele "Flash".
  3. E kali a hiki i kaʻikeʻana o Smart Assistant i ka pūnaewele o ka pūnaewele lakohana i hoʻokomoʻia i ka S650 a nānā i nā hālāwai hou o ka OS ma nā mea hoʻohana a ka mea hana. Inā loaʻa ka manawa kūpono e hoʻonui ai i ka'ōkuhi Android, ma mua o ka mea "Hōʻoia hou:" Hiki ke hōʻikeʻia ka helu hana o ka pūnaewele hiki ke hoʻonohoʻia. Kaomi ma ka pūnaewele kiʻi pahū ae kali a hiki i ka loaʻaʻana o nā pūnaewele Lenovo.

    Hiki iāʻoe ke hoʻoholo i ke kaʻina hana download ma ka weheʻana i ke koho papa kuhikuhi a koho i ka mea Paena Pūnaewele.

  4. Ma hope o ka loaʻaʻana o nā mea o ka OS mobile no ka hoʻokomoʻana i loko o ke kikowaena, e lilo ka pūnaewele kōkua ikaika. "Hoʻoula", kaomi ma luna.
  5. E hōʻoia i ka noi e hoʻomaka eʻohi i nāʻike mai ka'ōpili ma ke kaomiʻana i kaʻiole "E hoʻomau".
  6. Kaomi "E hoʻomau", e hōʻoia ana ua hakuʻia kahi kope kope o kaʻike nui i loko o ka'ōpili.
  7. Ma hope aʻe, e hoʻomaka ana ka hoʻouka hou o ka OS OS, a me ka hoʻonuiʻia o ka pākēneke helu o ke kaʻina hana ma ka puka polokalamu.
  8. I ka manawa o ka hoʻoponopono hou, e hoʻomaka houʻia ka polokalamu Android o Lenovo S650 i ka "Hoʻokuʻu"a laila eʻikeʻia ke kaʻina hana ma ka maka o ka mea.
  9. Ma ka pauʻana o nā kaʻina hana, e hoʻomaka ka lemu i loko o ka'ōnaehana i hoʻohui houʻia. Hiki iāʻoe keʻoki i ka pūnaewele mai ka PC, e kaomi "Hana" i ka puka Matapihi a hoʻopau i ka noi.

Hanana 2: SP FlashTool

ʻO ka mea pono loa e hana me ka polokalamu pūnaewele o nā smartphones e pili ana i Mediatek he mea hana pono nā mea hana o ka pūnaewele lakohana - SP FlashTool. No ka Lenovo S650, hoʻokuʻu ka papahana iāʻoe e hana i nā hana likeʻole ma nā pūnaewele hoʻomanaʻo pūnaewele.

E nānā hoʻi: pehea e'ōkuhi ai i kahi polokalamu Android ma o ka polokalamu Flash SP

ʻO ka mea mua e pono aiʻoe e hana i ka'ōnaehana ma o FlashTool e hoʻolako i ka kamepiula me kēia mea hana. ʻAʻole makemake ka palapala noi i kahi hoʻomohala - e kiʻi wale i kahi waihona e laweʻia ana i ka hōʻailona hōʻoia o ka'ōmole a wehe i kahi (ʻoi aku i ke kumu o ka pūnaewele pūnaewele).

E kiʻi i ka polokalamu Flash SP5 v52.1352.01 no kahi polokalamu Lenovo S650

ʻO ka hanaʻelua,ʻo ia ka loaʻaʻana o kahi pūnaewele kiʻi a me nā mea'ē aʻe e pono ai o ka OS hana i hanaʻia no ka hoʻoukaʻana i ka hoʻomanaʻo o kaʻike. Ma lalo iho o nā loulou hiki iāʻoe ke loli i ke kuhikau ROW S308 (Android 4.4) a CN S126 (Android 4.2). E kiʻi i ka'ōpuni i makemakeʻia a wehe.

Hoʻololi i ka polokalamu ROW-firmware S308 o ka polokalamu lehuaʻo Lenovo S650 no ka hoʻokomoʻana ma o ka pūnaewele SP SP

Ei i ke kelepona Hua'ōlelo S126 o ka polokalamu Lenovo S650 no ka hoʻokomoʻana ma o ka polokalamu SP Flash

Wahi NVRAM pūnaewele

E like me ka mea i'ōleloʻia ma luna nei,ʻo kahi hana nui ma ka hana o ka pūnaewele pūnaewele o ka mea kelepona hiki ke alakaʻi i ka hōʻinoʻia o nāʻikepili i ka mahele hoʻomanaʻo. "NVRAM"kahi i loko o nā palena (me IMEI) pono no ka hana pololei o ka module uila. E mālama iā NVRAM, inā paha he mea paʻakikī ma hope mai e hoʻihoʻi i ka hanaʻana o kāleka SIM.

  1. E hoʻouka i ka mea hoʻohana Flash, e kuhikuhi i ke ala i ka hoʻopuehuʻana i ka pūnaewele mai ka papa kuhikuhi me nā kiʻi i kohoʻia no ka hoʻokomoʻana o ka hālāwai Hui.

    No ka hanaʻana i kēia, pākuhi "Nānā i nā loina", hele i ke alahele kikowaena MT6582_Android_scatter.txtkaomi "Wehe".

  2. E hoʻololi i ka pā "Heluhelu",

    a laila kaomi i ke pihi "Add".

  3. E pālua i ka laina i hōʻikeʻia ma ka māhele nui o ka puka polokalamu.

    Ma ka puka Explorer e wehe, hele i ka waihona kahi e makemake aiʻoe e mālama i ke kikowaena, a laila e kuhikuhi i ka inoa o ka waihona waihona e hanaʻia a kaomiʻia "Hoʻopakele".

  4. Ma nā māla o ka puka i hoʻonohonohoʻia no ka hoʻomaopopoʻana i nā wahi kuhi hoʻomaka a me ka hopena o nā poho o ka wahi i heluheluʻia mai ka hoʻomanaʻo, e hoʻokomo i nā koina e pili nei, a laila kaomi "OK":
    • "Hoʻomaka Wāhi" -0x1800000.
    • "Loaʻa" -0x500000.

  5. Kaomi "E heluhelu i hope" - Hoʻopili ke FlashTool i ka hoʻomau pūnaewele mamao.

  6. A laila, e hoʻokaʻawale i ka Lenovo S650 me ka pūnaewele USB o ka PC. Ma hope o kekahi manawa, e hoʻomaka ka'ikepilihelu a me ka mālamaʻana i ka hoʻoili. "NVRAM"Waena.

  7. Hoʻomanaʻoʻia ka hoʻopihapihaʻana i kahi waihona ma hope o kaʻikeʻana o ka puka makani e hōʻoiaʻiʻo ana i ka holomua o ka hana - "E heluhelu hou".

Download Nānā

ʻO ke alaʻoi loa o ka hoʻonaniʻana i ka Lenovo S650 ma o Flash Toole e kahakaha ana i ka hoʻomanaʻo i loko o ke kaʻina polokalamu "Download Kawai". ʻO ke ala e hiki ai iāʻoe ke hoʻouka hou i ka hui kaiaulu o Android, a hoʻihoʻi i ka polokalamu OS i kahi mua ma mua o ka hoʻokomoʻana i loko o ka'ōnaehana, akā, pono wale nō ināʻaʻole pono e hoʻololi i ka markup (CN / ROW).

  1. E hoʻopau i ka pūnaewele pūnaewele, e hoʻokuʻu a hoʻi hou i ke pakuhi.
  2. E hoʻouka FlashTool a hoʻokuʻu i ka pūnaewele hoʻolaha i loko o ka noi, ināʻaʻole i hanaʻia kēia ma mua.
  3. E wehe i kahi pahu pahu e kokoke ana i ka māhele mua o ka firmware - PRELOADER.
  4. Кликните "Download" - в результате программа переключится в режим ожидания девайса.
  5. Соедините Микро-ЮСБ разъём выключенного аппарата и порт компьютера кабелем.
  6. Через некоторое время, требуемое чтобы девайс определился в системе, начнется запись данных в системные разделы памяти S650. Hiki ke nānāʻia ke kaʻina hana ma ka nānāʻana i ka pahu kūlana piha i ka lalo o ka puka FlashTool.
  7. Ke hoʻopau ka hoʻopihapiha i ka hana ma ka hoʻouka houʻana i ka polokalamu pūnaewele o ka'ōnaehana, eʻikeʻia kahi pukaʻike hoʻomaopopo "Download OK"ke hōʻoia i ka holomua o ka manipuni.
  8. Hoʻokaʻawale i ke kelepona mai ka kamepiula a hoʻololi i ka. ʻO kahi lōʻihi lōʻihi ma mua o ka kaliʻana i ka hoʻolahaʻana o ka OS OS hou.

  9. Ma mua o ka hoʻohanaʻana i ka meahana, hoʻomauʻo ia e koho i nā hoʻonohonoho o ka OS pūnaewele e like me kāu mau makemake.

    ae hōʻiliʻili i kaʻikepili inā pono.

Hoʻoponopono hou

I kekahi manawa e pono aiʻoe e hoʻouka hou i ka pūnaewele hana Lenovo S650 i mua o ka hōʻano houʻana i nā wahi o ka hoʻomanaʻo (e laʻa, e hoʻololi i ka markup mai ROW i CN a iʻole hoʻi; "Download Kawai" ʻaʻohe hopena aʻaʻole hikiʻole paha; ke hoʻohanaʻia ka "oskarpichen", a me nā mea'ē aʻe) ua hoʻohanaʻia kahiʻano maʻamau o nā pūnaewele hōʻano hou - "Hoʻoponopono Paipai".

  1. E wehe i ka polokalamu Flash, e hoʻopae i ka pūnaewele hoʻolaha i ka papahana.
  2. I ka papa inoa iho o nā modes, koho "Hoʻoponopono Paipai".
  3. E hōʻoia i ka nānāʻia o nā pelekikena a pau, a kaomi "Download".
  4. E hoʻokuʻu i ka pūnaewele ma kaʻaoʻao waho i ka PC - e hoʻomaka ka hoʻomakaʻana o ka holoi kope. Ināʻaʻole i hoʻomaka ka firmware, ho'āʻo e hoʻohui i ka mea, ma hope o ka weheʻana i ke pakuhi mai ia mea.
  5. Manaʻo eʻike i kahi puka hōʻike "Download OK".
  6. Hoʻokaʻawale i ke kaula mai ka'ōpona a paʻa i kahi no ka manawa "Mana" - e hoʻomaka ka hoʻouka o kahi pūnaewele hou.

ʻO ka koho. Ua hoʻololiʻo CN i ke kikowaena i ka'ōlelo Pelekānia

ʻO nā mea hoʻohana i hoʻokomo i ka CN CN i ka Lenovo S650, e loaʻa paha iā lākou kekahi mau pilikia ma ka hoʻololiʻana i ka'ōnaehana pūnaewele i ka'ōlelo Pelekānia, keʻole lākou he'ōlelo Haina. ʻO ka'ōlelo aʻo pokole i'ōleloʻia nei e hoʻoholo i ka hopena o ka pilikia.

  1. ʻOiai ma ka papahana Android, e hoʻoneʻe i ka pale pale hōʻike. A laila, e hoʻopili i ke kiʻi kiʻi.
  2. E kāomi i ka inoa o kaʻaoʻaoʻekolu o ka hōʻikeʻike hoʻohālike. E kaomi i lalo i ka papa inoa i weheʻia i ka mahele,ʻo ka mea mua i hoʻopaʻaʻia "SIM" ae kaomi i ke kolu o nā kohoʻehā.
  3. Kele aʻe - e paʻi i ka laina mua ma ka papa inoa ma ka pakuhi a koho "Pelekania". ʻO keʻano ia - ua unuhiʻia kaʻokoʻa OS i kahi'ōlelo māmā ma mua o ka'ōlelo paʻamau.

Ho'ōla NVRAM

I kekahi manawa i ka wā e pono ai e hoʻihoʻi i ka polokalamu kelepona pūnaewele a me IMEI-meaʻike ma ke kelepona, e hahai i nā kuhikuhi ma lalo nei. Inā loaʻa iāʻoe kahi pūnaewele o ka māhele NVRAM i hanaʻia me FlashTool, he maʻalahi kēia e hana.

  1. E wehe i ka mea hoʻolālā kiʻi a hoʻohui i ka pūnaewele hoʻolaha o ka pūnaewele i hoʻonohonohoʻia i loko o ke kelepona.
  2. Ma ka papa keyboard, e paʻi pinepine "CTRL" + "ALT" + "V" e hoʻouka i ka "Flash advanced" Flash Flash. No ka hopena, e hōʻikeʻia ka leka hoʻomaopopo ma ka pae inoa o ka noi. "Kūlana kiʻekiʻe".
  3. E wehe i ka papa inoa "Manapihi" a koho i ka mea i loko "E kākau i ka hoʻomanaʻo".
  4. I kēia manawa, ua loaʻa ka māhele ma ka papahana. "E kākau i ka hoʻomanaʻo", e komo i loko.
  5. E kaomi i ka hiʻona "Pūnaewele"kokoke i ka māla "Mahele Kōnae". Ma ka puka koho koho e wehe i ka papa kuhikuhi kahi i loaʻa ai ka waihona "NVRAM"e koho a koho "Wehe".
  6. ʻO ke kumu kūʻai o ka'āpana pākuhi muaʻo NVRAM i loko o ka hoʻomanaʻo Lenovo S650 -0x1800000. E kau i ka pahu "E hoʻomaka i ka helu (HEX)".
  7. E kaomi i ka pihi "E kākau i ka hoʻomanaʻo"a laila e hoʻohui i ka mea i hoʻololiʻia i ka kamepiula.
  8. Ke pau ka'ōwili, eʻikeʻia kahi puka. "E kākau i ka memory OK" - hiki ke hoʻokaʻawaleʻia kaʻikepili mai ka kamepiula a holo i ka Android e nānā i ka pono o ke kaʻina hana a me ka hoʻohana hou aku.

Hanana 3: Hoʻoponopono i ka unofficial (maʻamau)

ʻO ka manawa kūpono a mahalo loa i ka hoʻonuiʻana i ka hana o ka S650 a me ka hōʻiliʻiliʻana i nāʻano hou o ka Android ma ke kekona, ma mua o ka hāʻawiʻiaʻana e ka mea hana,ʻo ia ka hoʻonohonohoʻana i nā'ōnaehana hana manaʻole i hanaʻia e nā hui aloha a ua kūpono no ka hoʻohanaʻana i keʻano maʻamau.

Ua hoʻolako nuiʻia nā puʻupuʻu i loko o nā pūnaewele kūʻokoʻa i ka pūnaewele honua a, a no ka hoʻonaʻauaoʻana i nā kuhikuhi ma lalo nei, hiki iāʻoe ke hoʻohui i kahi o nā OS maʻamau i manaʻoʻia no ka hoʻokomoʻana ma kahi pūnaewele hōʻaihoʻi TeamWin Recovery (TWRP). I ka manawa like, pono pono e noʻonoʻo i keʻano o ka hōʻailona o ka hoʻomanaʻo o ka'ōpona, kahi e hoʻokomoʻia ai ka caste.

Eia kekahi laʻana, ua hoʻokomo mākou i ROW- a me CN-pūnaewele i hōʻoia iā lākou iho ma waena o kona poʻe hoʻohana i kēiaʻano.

E nānā pūʻia: pehea e'ōkuhi ai i kahi polokalamu Android ma TWRP

Hoʻopilikino no ka hōʻailona ROW

Hoʻopihaʻia ka hoʻokūkū launaʻole ma ka hoʻohanaʻana i nā mea hana hana hana a me nā papahanaʻekolu. Pono e'ōkuhi ka'ōpili ma mua o ka hanaʻana i nā kuhi i lalo me ka'ōnaehana huiʻo Android ROW-assembly. E hōʻike i ke kaʻina hana o ROW-firmware i kohoʻia RessurectionRemix v.5.8.8 e like me Android 7 Nougat - kekahi o nāʻenehana polokalamu hou loa i loaʻa no ka hoʻohanaʻana i ka mea i nīnauʻia.

Download maʻemaʻe paʻa RessurectionRemix v.5.8.8 ma muli o Android 7 Nougat no ka polokalamu Lenovo S650

Ka Papa Hana 1: TWRP Integration

Pono muaʻoe e hoʻokomo i loko o ka'ōnaehana kahi hoʻolālā hoʻololi hou i hoʻohālikelikeʻia. Hanaʻia ka hana me SP FlashTool, aʻo ka waihona i loko o ka waihona kiʻi kiʻi a hoʻolahalaha no ka laweʻana i kahi o Lenovo S650 hiki ke hoʻoukaʻia ma ka loulou:

E hoʻopau iā TWRP Hōʻike no ka Lenovo S650 Smartphone (ROW Markup)

  1. E wehe i ka Flash Toole a kuhikuhi i ke ala e hele ai ka faila i ka waihona i loaʻa ma ka weheʻoleʻana i ka paena i hoʻounaʻia mai ka loulou i luna nei.
  2. Eʻike i ka nānā aku o ka puka makani i ka hoʻonoei ma lalo nei, a kaomi i ka pihi e hoʻomaka ai e kāpili i nā māhele o ka hoʻomanaʻo o ke kelepona pūnaewele - "Download".
  3. E hoʻokuʻu i ka pūpū kino i ka kamepiula a kali i kahi liʻiliʻi.
  4. Hoʻopiliʻia ka TWRP Pākuʻi!
  5. No laila e hoʻopau i ka S650 a, me ka hoʻokomoʻole i ka Android, e komo i kahi kahuliwaena - e kaomi a paʻa i nā pihiʻekolu "Vol +", "Vol -" a "Mana" a hiki i ka hōʻikeʻana o TWRP kāleka logo ma ka pakuhi.
  6. ʻO ka mea'ē aʻe, e hoʻololi i ka anianiʻo Lūkeke o ka'ōnaina ma ke kīʻana i ke pihi "Koho Language". A laila eʻae i kaʻaeʻana e hoʻololi i ka pakuhi pūnaewele ma o ka mea i lalo o ka maka.
  7. Kaomi E hou houa laila "Pūnaha".
  8. Kāpena "Mai hoʻokomo" ma ka pakuhi me ka hāʻawi e hoʻokomo i ka TWRP App. Inā makemakeʻia, ma o TWRP i hoʻokomoʻia, hiki iāʻoe ke loaʻa nā kuleana o ke kumu a hoʻokomo i SuperSU - ke'ōlelo nei ke kaiaulu e hana i kēia ma mua o ka hoʻi houʻana i ka Android. E koho i ka koho makemake a laila e kali i ka hoʻoukaʻana o ke OS pūnaewele.
  9. Hoʻopiha kēia i ka hoʻohui i loko o ka'ōnaehana a me ka hoʻonohonohoʻana i kahi nohona hoʻokuʻu hewaʻole o ka TVRP.