Pehea e hoʻonohonoho i kahi papa hou ma Mozilla Firefox polokalamu kele pūnaewele


Hōʻiliʻili kēlā me kēia polokalamu kelepona i ka moʻolelo o nā kipaʻana, i mālamaʻia i loko o kahi puke pai. Ma kēiaʻano pono e hāʻawi iāʻoe e hoʻi i kahi pūnaewele āu iʻike ai i kēlā me kēia manawa. Akā inā hikiʻole iāʻoe ke hoʻopau i ka moʻolelo o Mozilla Firefox, ma lalo e nānā mākou i kahi e hiki ai ke hanaʻia kēiaʻoihana.

E hōʻike i ka moʻaukalaʻo Firefox

No kaʻikeʻoleʻana i nā wahi i kipaʻia ma mua i ka wā e komo ai i loko o ka pahu address, ponoʻoe e kāpae i ka moʻaukala ma Mozile. Eia hou, ua kauohaʻiaʻoe e hoʻomaʻemaʻe i ka log log i nā mahinaʻeono, e like me hiki i ka hōʻiliʻili moʻolelo ke hoʻopau i ka hana polokalamu kele pūnaewele.

Ke Kumu 1: Nā Pūnaewele Pūnaewele

ʻO kēia keʻano o ka weheʻana i ka mea holoholo holoʻokoʻa mai ka moʻolelo. No ka weheʻana i nāʻike hou, e hahai i kēia mau hana:

  1. E kaomi i ke pihi menu a koho "Puke".
  2. Ma ka papa inoa hou, e kaomi i ka koho "Nūpepa".
  3. E hōʻikeʻia ka moʻaukala o nā pūnaewele i kipaʻia a me nāʻaoʻao'ē aʻe. Mai iā lākou ponoʻoe e koho "HōʻikeʻIke".
  4. Ke weheʻia kahi pahu pahu liʻiliʻi, e kaomi ma luna "Details".
  5. Māhuahua ka pepa me nā koho e hiki ai iāʻoe ke hoʻomaʻemaʻe. E wehe i nā mea āu e makemakeʻole e holoi. Inā makemakeʻoe eʻoki wale i ka moʻolelo o nā pae āu i kipa mua ai, e waiho i kahi hōʻaika ma mua o kēlā mea "Log of visits and downloads", hiki ke hoʻoneʻeʻia nā mea'ē aʻe'ē aʻe.

    A laila e wehewehe i kahi manawa e makemake aiʻoe e hoʻomaʻemaʻe. ʻO ka koho paʻamau he "I ka hola hope", inā makemakeʻoe, hiki iāʻoe ke koho i kekahi mahele'ē aʻe. Hoʻomau ia e kaomi i ke pihi "E hoʻopau i kēia manawa".

Ke Kumu 2: Nā ponohanaʻaoʻao

Ināʻaʻoleʻoe e makemake e wehe i ka polokalamu kelepona no nā kumu likeʻole (hiki ke ho'ēmi i ka hoʻomakaʻana a inā makemakeʻoe e hoʻopau i ka hālāwai me nā pahu hakahaka ma mua o ka hoʻoukaʻana i nāʻaoʻao), hiki iāʻoe ke hōʻoia i ka moʻolelo me ka hoʻomakaʻole o Firefox. Pono kēia e hoʻohana i kekahi papahana hoʻonaʻauao maikaʻi. E nānā mākou i ka hoʻomaʻemaʻeʻana me keʻano o CCleaner.

  1. ʻOiai ma ka māhele "Hoʻokala"kele i kaʻaoʻao "Nā noi".
  2. E nānā i nā mea āu e makemake ai e holoi a kaomi i ke pihi. "Hoʻokala".
  3. I ka puka hōʻoia, koho "OK".

Mai kēia manawa mai, e pau ka moʻaukala o kāu polokalamu kele pūnaewele. No laila, hoʻomakaʻo Mozilla Firefox e hoʻopaʻa i kahi loiloi o nā kipa a me nā palena'ē aʻe mai ka hoʻomaka mua.