Pehea e hana ai i Telegram mai kahi mea kani leo

ʻAʻole ia he meaʻike i kekahi mea i hoʻokomoʻo Microsoft i loko o nā'ōnaehana pūnaewele pūnaeweleʻo Windows 10 eʻae ai i ka hōʻiliʻili a me ke hoʻounaʻana i kaʻike o ka mea hoʻopuka e pili ana i ka hoʻohanaʻana i nā mea hoʻohana, nā polokalamu i hoʻokomoʻia a me nā hana i hanaʻia e lākou, kaʻike e pili ana i kahi o ka mea hana, a pēlā aku. ʻO kēia kūlana e pili ana i nā mea hoʻohana he nui, akā, hiki iāʻoe ke hāʻawi i kahi kūlana kūpono i ka hoʻohanaʻiaʻana o ka OS maʻamau. Nā lako polokalamu lako kūikawā like me ka kōkua Windowsx Privacy Secxist in this issue.

ʻO ka leka uila,ʻo ia hoʻi, ke kikowaena o Windows 10 Privacy Fixer, hiki iā ia ke pale i ka leka o kaʻike pilikino e holo ana i ka'ōnaehana hou o Microsoft OS. Hāʻawi ka papahana i nā hana papahana, e pili ana i ka mea, me kaʻole e komo i loko o nāʻike liʻiliʻi o ka hoʻonohonohoʻana i ka'ōnaehana hana, hiki iā ia ke pale i ka hiʻiwahihewa hanaʻole mai ka mea haku kaulana loa o nā pūnaewele polokalamu.

ʻImi polokalamu pūnaewele

Ua hoʻokumu nā mea hoʻolālā o Windows 10 Privatei Fixer i kā lākou huahana ma kahi o nā poʻe hoʻohana lehulehu, e like me nā hoʻomaka. No laila, ke hāʻawi nei ka polokalamu i ka hiki ke nānā pono i nā pūnaewele i hoʻonohonohoʻia no nā ponoʻole e pili ana i kaʻikepili i hiki ke hoʻopaʻaʻia a hoʻololiʻia i ka pūnaewele Microsoft.

Nā mea pilikino pilikino

ʻO ka poʻomanaʻo nui, hiki ke hoʻololiʻia e ka Windows 10 Privacy Secx, ka mea nui e hōʻemi ana i ka pale o ka hōʻaloʻikepili hoʻohana. Ma o ka hoʻohanaʻana i ka noi, hiki iāʻoe ke wehe i ka mea hōʻailona hoʻolaha, e hoʻopau i ka kānana SmartScreen, e kāohi i ka hoʻololiʻana o kaʻike e pili ana i ke kākauʻana.

Nā lawelawe a me nā pono

Ma ke noi o ka mea hoʻohana, e hoʻohana i ka polokalamu, nā lawelawe a me nā lawelawe hana no ka hōʻiliʻili huna a me ka hoʻokuʻuʻana o nāʻike e pili ana i nā hana a ka mea hoʻohana (i kaʻoiaʻiʻo, keyloggers) hiki ke hoʻopauʻia.

Nā pane a me ka telemetry

Ua paleʻia ma lalo o nā mea hana kānāwai no ka hoʻounaʻana i nā hōʻike pilikino i nā mea hoʻomohala o ka pūnaehana hana, kaʻohiʻana i nāʻikepili i nāʻano hana likeʻole i ka honua, a me ka telemetry - hoʻopauʻia nāʻike e pili ana i ka hana o nā papahana papahana, nā polokalamu a me nā hoʻokele.

Ka hoʻohana 'ana i kahi noi

Ma waho o nā pūnaewele huna i hoʻokomoʻia i loko o ka OS, hiki i nā polokalamu Microsoft i hoʻopaʻaʻia i integrated i ka Windows 10 hiki ke hōʻiliʻili a ke hoʻouna i nāʻike pilikino e pili ana i ka mea hoʻohana.

Nā mea'ē aʻe

Ma waho aʻe o nā koho e hoʻonui i ka piʻiʻana o ka pilikino hoʻohana i Windows 10, ua hoʻolakoʻia ka mea hana i nīnauʻia me kahiʻoihana'ē aʻe e hiki ai iāʻoe ke wehe i nā noi i komo i ka OS.

Nā Virus

  • Pākuʻi nani;
  • 'Imihi polokalamu pūnaewele;
  • ʻAʻole makemake ka mea hoʻohana eʻike i kaʻike hohonu i ke kumu a me ka hanaʻana o nā modula, nā lawelawe, a me nā lawelawe o OS.

Nā mea kūponoʻole

  • Ka nele o ka 'ōlelo' ōlelo Russian;
  • Ka hikiʻole ke mālama i nā hana i hanaʻia e ka papahana;
  • Ka nele i kahi hana pono e hoʻohuli i nā loli i hanaʻia;
  • ʻAʻole ia eʻae i ka hoʻopau i ka papa inoa o nā pūʻulu OS, aʻo ka hana e ho'ēmi ana i ka pale o kaʻikepili hoʻohana a me nā noi.

ʻO Windows 10 Privacy Fixer he mea hana maʻalahi loa ia e hiki ai iāʻoe ke pale i nā kelepona kumu i hiki ai i nā poʻe mai Microsoft mai kaʻike o ka hoihoi. E pono no nā poʻe hoʻomaka aʻaʻole hoʻi i makemake e komo i loko o nā pilikia o ka hana o ka hoʻonohonohoʻana i ka pūnaehana hana e nā mea hoʻohana.

E kiʻi iā Windows 10 Privacy Fixer Free

E kiʻi i ka polokalamu hou loa o ka papahana mai kahi papa hana

Tweaker Pūnaewele Windows Polokalamu e hoʻopau i ka nānāʻana ma ka Windows 10 W10Pondio Spybot Anti-Beacon no Windows 10

E hōʻike i kaʻatikala ma nāʻenehana kaiaulu:
He mea maʻalahi ka hoʻohanaʻana i ka mea hoʻohana maʻalahi a me ka hoʻohanaʻana i nā'ōnaehana OS e hiki ai i ka mea hoʻoponopono ke nānā aku i ka mea hoʻohana.
Pūnaewele: Windows 10
Kāleka: Polokalamu Polokalamu
Developer: Bernhard Hakufi
Kuhi: Free
Nui: 2 MB
'Ōlelo: English
Penei: 0.2