Pehea e hoʻomaʻemaʻe ai i ka'ōpaeʻino mai ka lepo mai ma Windows 7

Ua hoʻokuʻu akuʻo Microsoft i nāʻano likeʻole o ka pūnaehana hana o Windows 10, aia i kēlā me kēia mea kona mau iho pono'ī a ua kūpono ia no nā mea hoʻohana'ē aʻe. Ma muli o kaʻokoʻa o ka hana o kēlā me kēia me kēia, heʻano likeʻole ko lākou kumukūʻai. I kekahi manawa, makemake nā mea hoʻohana i kaʻaha Kūkākūkā i ka hoʻonui i ka Proʻoi, i kēia lā, makemake mākou e hōʻike pehea e hiki ai ke hana i kēia ma ka nānāʻana i nāʻaoʻaoʻelua.

E nānā pū hoʻi: He aha ka palapala kope digiri Windows 10

Ke hoʻonui nei i ka Windows 10 Home a Pro Version

Ināʻaʻoleʻoe i hoʻoholo inā e hoʻomaikaʻi hou i kahi hou, makemake mākou e heluheluʻoe i kā mākou mauʻenehana'ē aʻe ma kahi link e pili nei. Ua wehewehe nuiʻia ka mea kākau o kēiaʻatikala i nāʻano likeʻole i nā hālāwai, no laila hiki iāʻoe ke aʻo i nāʻano o ka Home a me ka Hoʻolāki Pilikino 10. E hele pololei mākou i ka hoʻoponopono o nāʻano no ka hoʻoukaʻana.

E heluhelu hou: Nāʻokoʻa ma waena o nā papahana pūnaewele Windows 10

Ke Kaʻina Hana 1: E komo i ke kī nui

Ke hoʻokomo nei i kahi kope o Windows i hanaʻia ma ke komoʻana i ka kī hoʻoili pono. Ma hope o kēlā, ua kiʻiʻia nā kōnae kūpono. Inā kūʻaiʻoe i ke kī mai ka hale kūʻai pūnaewele, loaʻa iāʻoe ka leka uila USB a iʻole DVD paha, ponoʻoe e komo i ke code a hoʻomaka i ke kaʻina hana. Ua hanaʻia kēia penei:

  1. E wehe i ka papa inoa "E hoʻomaka" a hele i "Kō koho".
  2. E hele i lalo eʻike i ka mahele. "Hōʻike a me ka Haumaru".
  3. Ma kaʻaoʻao hema, e kaomi i kaʻaoʻao. "Hoʻonomi".
  4. Kaomi ma ka loulou "E Huli Hua Hua".
  5. E kope i ka kī mai ka leka ma ka leka uila a loaʻa paha ma ka pahu me ka mea lawe. E hoʻokomo i kahi ma ka kahua kūikawā, a laila kaomi "'Aʻe".
  6. E kali i ka hoʻoponopono helu e hoʻopau.
  7. A laila e noiʻiaʻoe e hoʻololi i ka puka OS o Windows 10. E heluhelu i nā kuhikuhi a e hele.

E hoʻopau ka mea hana i loko o ka polokalamu Windows i ka hoʻoihoʻana o nā waihona a me ka hoʻokomoʻana iā ia iho, a laila e hoʻouka houʻia ka hoʻokuʻu. I loko o kēia kaʻina hana, mai hōʻoki i ka kamepiula a iʻole e uhaki i ka pūnaewele pūnaewele.

Hanana 2: E kūʻai a hōʻoho hou i ka mana

ʻO ke kumu mua i kūpono i nā mea hoʻohana wale nō i kūʻai i kahi kī kōkua mai kahi kūʻai kūʻaiʻia a iʻole e loaʻa i kahi leka uila a iʻole ke kani pūnaewele USB me ka code i hōʻikeʻia ma ka pahu. Ināʻoe i kūʻaiʻole i ka hoʻouka hou, ponoʻoe e hana i kēia ma o ka waihona kūʻai Microsoft a hoʻokomo kokeʻia.

  1. ʻOiai ma ka māhele "Kō koho" wehe "Hoʻonomi" ae kaomi i ka loulou "E hele i kahi kūʻai".
  2. Maanei e hiki iāʻoe keʻike me nā hana o ka unuhi i hoʻohanaʻia.
  3. I ka luna o ka puka makani, e kaomi i ka pihi. "Kūʻai".
  4. E kāinoa i kāu moʻokāki Microsoft ināʻaʻoleʻoe i hana pēlā.
  5. E hoʻohana i ka kāleka i kāwiliʻia aiʻole e hoʻonui iā ia e uku no ke kūʻai.

Ma hope o ka loaʻaʻana o Windows 10 Pro, e hahai i nā kuhikuhi ma ka pakuhi no ka hoʻopihaʻana i ka hoʻonohonohoʻana o kaʻaha kūkā a e hoʻomau i kāna hana kūpono.

ʻO ka manawa maʻamau ka hoʻololiʻana i ka polokalamu hou o Windows ma waho o nā pilikia, akā,ʻaʻole i nā manawa a pau. Inā loaʻa iāʻoe nā pilikia me ka hoʻoukaʻana o ka hālāwai hou, e hoʻohana i ka'ōlelo kūpono i ka māhele "Hoʻonomi" i ka papa "Kō koho".

E nānā hoʻi:
Ke aha ia ināʻaʻoleʻoe e hoʻouka i ka Windows 10
Pehea e huli ai i ka helu hoʻouka ma Windows 10