Loe iā ASUS X54H

I mea e pono ai ka hana maʻamau o ka kamepiula,ʻaʻole i lawa ka hoʻonohonohoʻana i kahi polokalamu hana. ʻO ka papa aʻe, he mākaukau pono kaʻimiʻana i nā hoʻokele. Aʻo ka ASUS X54H, ka mea e kūkākūkāʻia ma kēiaʻatikala,ʻaʻohe mea'ē aʻe i kēia kulekele.

ASUS X54H pūnaewele

I ka hoʻoholoʻana i kahi pilikia e like me ke kauʻana i nā hoʻokele, hiki iāʻoe ke hele i nāʻano he nui. ʻO ka mea nuiʻaʻole e hiki iāʻoe ke kiʻi i nā pūnaewele ponoʻole aʻaʻole e hele i nā punaewele pūnaewele hilahila aʻikeʻole paha. A laila, hōʻike mākou i nā koho hulina a pau e hiki ai iā ASUS X54H, a he mea palekana kēlā a me kēia mea e pono.

Hanana 1: Hana punaewele punaewele

A me ka ASUS laptops hou, ua hoʻokomo pinepineʻia ka CD me nā hoʻokele. ʻOiaʻiʻo, aia i loko o ka pūnaewele ka mea i hoʻohanaʻia no ka hōʻano o Windows i hoʻokomoʻia ma luna o ka'ōnaehana. ʻO kekahi polokalamu like, akāʻoi aku ka "hou" a pili like me ka OS, hiki ke hoʻoukaʻia mai ka pūnaewele official o ka hui, a mākou e'ōlelo nui nei e hele mua.

Asus X54Hʻaoʻao kākoʻo

Nānā: I loko o ka ASUS seriesup, aia kekahi pona me kahi huahelu o X54HR. Inā loaʻa iāʻoe kēiaʻano hoʻohālike, e huli ma ka huli o ka pūnaewele ma muli o kēia loulou a laila e hahai i nā kuhikuhi ma lalo nei.

  1. ʻO ka loulou i luna nei e alakaʻi iā mākou i ka paukū. "Nā Pailakini a me nā Pono" nā palapala kākoʻo no ke kŘkohu i nīnauʻia. Pono pono eʻimiʻia i kahi liʻiliʻi, pololei a hiki i ka papa iho iho me ka'ōlelo "ʻOluʻolu e hoʻomaopopo i ka OS".
  2. Ma ke kaomiʻana ma ka koho koho, e koho i kekahi o nā kohoʻelua - "Windows 7 32-bit" aiʻole "Windows 7 64-bit". ʻAʻole i hoʻokomoʻia nā mana hou o ka pūnaehana hana, no laila,ʻaʻole kāu "ASUS X54H i"ʻehiku, "e hele pololei i kaʻaoʻao 3 o kēiaʻatikala.

    Nānā: Kō koho "Kekahi" hiki iāʻoe ke hoʻoiho i nā hoʻokele no ka BIOS a me EMI a me ka palekana, akā,ʻaʻole lākou e hoʻokomoʻia ma o ka pūnaehana hana, aʻo ka meaʻike wale nō ke hana i ke kaʻina hana pono'ī.

    E nānā hoʻi: Pehea e hoʻololi ai i ka BIOS ma kahi pona ASUS

  3. Ma hope o kāu kohoʻana i ka pūnaehana hana, e hōʻikeʻia ka papa inoa o nā hoʻokele i loaʻa ma lalo o ka māhele koho. Ma keʻano pa'ū, e hōʻikeʻia kā lākou mau huahana hou loa.

    Ma ka'āpana me kēlā me kēia'ailaka i hōʻikeʻia, ka helu o kāna palapala, e hōʻikeʻia ka lā hoʻokuʻu a me ka nui o ka waihona e hoʻoukaʻia. Aia ma ka'ākau he kī "Download"ponoʻoe e kaomi no ka hoʻomakaʻana i ka download. No laila ponoʻoe e hana me kēlā me kēia pūnaewele polokalamu.

    Ma muli o nā pūnaewele o kāu polokalamu kele pūnaewele, e hoʻomaka ka polokalamu ke hoʻololi a iʻoleʻoe e hōʻoia ia, e kuhikuhi mua i ka waihona e mālama ai.

  4. E like me kāu eʻike ai mai nā screenshots ma luna, ua hoʻopihaʻia nā pahu hoʻokaʻawale i loko o nā waihona, no laila pono lākou e laweʻia. Hiki ke hana i kēia me ke kōkua o kahi mea hana ZIP i kūkuluʻia aiʻole kahi papahanaʻekolu paha e like me WinRAR, 7-Zip a me nā like.
  5. E huli i loko o ka kōpena i ka waihona hoʻopihapiha (noi) me ka inoa Setup a iʻole AutoInst, e pono ka EXE e hoʻolālā. E kaomi pālua iā ia e hoʻomaka i kahi hoʻonohonoho, kahi e hahai aiʻoe i nā hua'ōlelo.

    Nānā: Aia kekahi mau waihona pūnaewele i nā kōnae i hanaʻia no ka Windows 8, akā, e like me kā mākou i kākau ai ma luna, no nāʻano hou o ka OS,ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻohanaʻana i kekahiʻano'ē aʻe.

  6. Ma keʻano like, ponoʻoe e hoʻokohu i nā mea hoʻoiho'ē aʻe i hoʻoukaʻia mai ka palapala kākoʻo ASUS. ʻAʻole pono e hoʻihoʻi hou i ka pona i kēlā me kēia manawa, me ka manaʻo o nā kauka hoʻonohonoho hoʻonohonoho, akā ma hope o ka pauʻana o ke kaʻina hana, pono e hana. Ma hope o ka hoʻokōʻana i kēia mau mea maʻalahi, ma kahi o keʻano lōʻihi a me ka lōʻihi, e hoʻolakoʻia kāu ASUS X54H me nā lako hana pono a pau.

Māhele 2: Pono pono

No kā lākou laptops, ASUS ke hāʻawi wale aku i nā hoʻokele, akā he mau polokalamu'ē aʻe e hiki ai iāʻoe ke hoʻohaʻahaʻa i ka hoʻohanaʻana o ka mea hana a maikaʻi ke tune. Loaʻa kēia mau mea me ka ASUS Live Update Utility, a he mea nui loa ia iā mākou ma ke kāpuni o kēia kumuhana. Me ke kōkua o kēia pono, hiki iāʻoe ke hoʻouka i nā mea hoʻokele a pau ma ASUS X54H ma kahi mākahi wale nō. E haʻi kākou i ka pehea e hana ai.

  1. ʻO ka mea mua loa, pono e hoʻoukaʻia ke pono hana ola. Hiki iāʻoe ke loaʻa ia ma kaʻaoʻao kākoʻo like o ka pona i nīnauʻia, i kūkāʻia ma luna. E hoʻomaka, e hahai i nā paepae i ho'ākākaʻia ma ka helu mua a me kaʻelua o keʻano mua. A laila, kaomi i kahi hyperlink "Hōʻike i nā mea a pau" "aia ma lalo o ka māhele koho koho pūnaewele.
  2. Hiki iāʻoe ke komo i nā mea hoʻokele a me nā ponohana mai ASUS. E kaomi i lalo i ka papa inoa ma kaʻaoʻao pūnaewele i ka papa "Mea hoʻohana"a laila e kaomi i loko o kēia papa inoa he mea hou aʻe.
  3. E huli i ka ASUS Live Update Utility ma laila a e hoʻihoʻi iā ia i kāu kamepiula ma ka pāomiʻana i ke pihi kūpono.
  4. Ma hope o ka hoʻoukaʻana o ka waihona me ka pono, e hoʻokaʻawale i kahi waihona, e hoʻokomo i ka pūnae hoʻonohonoho ma ka pāluaʻana i ka LMB a hana i ka hoʻokomo. ʻO ke kaʻina hana ua maʻalahi aʻaʻohe pilikia.
  5. Ke hoʻokauʻia ka ASUS Live Update Utility ma ka X54H, e hoʻomaka i kēia. Ma ka puka makani nui, eʻikeʻoe i kahi polu polū nui e pono aiʻoe e kaomi no ka hoʻomakaʻana i kahi huli no nā hoʻokele.
  6. Ma ke kaʻina hana e hoʻopili ai i kekahi manawa, a ma hope o ka hoʻopauʻana, e hōʻike ka waihona i ka helu o nā pūnaewele software i loaʻa a hāʻawiʻia e hoʻokomo iā lākou ma kahi pona. E hana i kēia ma ke kaomiʻana i ke pihi i hōʻikeʻia ma ka kiʻi ma lalo nei.

    E hana ka pono i nā hana hou i kona iho pono'ī, akā e kali wale nōʻoe i ka hōʻeaʻana o nā mea hoʻokele i nalowale ma ASUS X54H a hoʻokū houʻia nāʻaoʻao kahiko, a laila ua hoʻomaka houʻia ka puke.

  7. E like me kāu eʻike ai, uaʻoi aku ka maʻalahi o kēiaʻano ma mua o kahi i hoʻomaka ai mākou i kēiaʻatikala. Ma kahi o ka laweʻana a me ka hoʻonohonohoʻana i kēlā me kēia kauka, hiki iāʻoe ke hoʻohana wale i ka ASUS Live Update Utility, i hōʻikeʻia ma kaʻaoʻao hoʻokahi o ka pūnaewele. Eia hou, e nānā mau ka waihona waiwai i ke kūlana o ka pūnaewele pūnaewele o ASUS X54H a, inā pono, e hāʻawiʻo ia e hoʻokomo i nā mea hou.

Māhele 3: Hoʻomaopopoʻana i nā Uila

ʻAʻole hiki i nā kānaka a pau ke hoʻomanawanui e kiʻi i nā waihona ma kahi pūnaewele ASUS ma kahi manawa, e wehe i kā lākou mau waihona a hoʻokomo i kēlā me kēia kauka ma ka pona X54H. Eia hou, ua hiki ke hoʻokomoʻiaʻo Windows 8.1 aiʻole 10,ʻo ia, e like me kā mākou iʻike ai ma keʻano mua,ʻaʻole i kākoʻoʻia e ka hui. I nāʻano likeʻole, nā papahana holoʻokoʻa e hana nei ma ka pilina o Live Update Utility, akā uaʻoi aku ka maʻalahi i ka hoʻohanaʻana, a me ka mea nui, e like me nā'ōnaehana a pau a me nā OS, e hoʻopakele. No kaʻikeʻana e pili ana iā lākou a koho i kahi kūpono maikaʻi, e heluhelu i ka paukū hou.

E heluhelu hou: Na noi no ka hoʻokomo a me ka hoʻohouʻana i nā hoʻokele

Ua'ōleloʻia nā mea hoʻohanaʻole i nā mea hoʻohanaʻole i ka DriverMax a iʻole DriverPack Solution, nā kulekele kiko'ī e pili ana i ka hoʻohanaʻana i kāu eʻike ai ma kā mākou pūnaewele.

Nāʻike hou aku:
Ke hoʻouka a me ka hoʻoukaʻana o nā hoʻokele me DriverMax
Ke hoʻonoho nei i nā mea hoʻokele i loko o ka Pūnaewele DriverPack Program

Ka Papa Hana 4: ID a me nā wahi kūikawā

ʻO nā polokalamu a pau o ka'ōnaehana mua e hoʻomaopopo pono i nā mea a pau a me nā lakohana o kahi kamepiula a iʻole pona, a laila e huli i ka pūnaewele pili i kā lākou waihona waihona kikoo a kiʻi iā ia. Hiki ke hanaʻokoʻa i kēlā hana, no ka mea eʻike muaʻoe i ka ID pono'ī, a laila e hoʻouka i ka mea hoʻokele i hoʻomākaukauʻia no ka mea mai kahi o nā wahi kūikawā. Pehea e hiki ai iāʻoe ke "loaʻa" ID, pehea a me kahi e hoʻohana hou ai, i weheweheʻia ma kekahiʻano kiko'ī ma ka pūnaewele. ʻO ke aʻoʻana i'ōleloʻia ma ia mea, pili pū nō hoʻi ia i ka ASUS X54H, kahi i hoʻokomoʻia aiʻo Windows.

E heluhelu hou: E huli i nā mea hoʻokele no nā polokalamu ma o ID

Ke Kumu 5: Pūnaehana Pūnaewele Pūnaewele

ʻAʻole nā ​​poʻe hoʻohana Windows a pau eʻike i kēia pūnaewele pūnaewele pono'ī pono'ī pono'ī kona lako pono, pono e hoʻouka a hoʻoili paha i nā mea hoʻokele. "Mana Mea Mea"hiki iāʻoe keʻike i ka paukū "hao" o ASUS X54H, hiki iāʻoe ke hoʻolako i kāu kamepiula me nā lako pono e pono ai. ʻO kēia alahele ka loaʻaʻana o kāna hanana kūpono, akā,ʻoi aku ka maikaʻi ma mua o lākou. Hiki iāʻoe ke aʻo e pili ana i kona mau nuanua a me ka pololei algorithm i ka mea i lalo.

Heluhelu hou: Hoʻonoho a hōʻano hou i nā mea hoʻokele ma o ka "Mana Mea Mea"

Ka Hopena

I kēia manawa uaʻikeʻoe pehea e kiʻi ai i nā hoʻokele no ka ASUS X54H pona. Manaʻo mākou he kūpono kēia mea iāʻoe. Ma ka hopena,ʻike mākou i keʻano o nā Alahele 3, 4, 5,ʻo ia hoʻi, pili i kekahi kamepiula a pāpona paha, a me kā lākou mau mea pono'ī.

E nānā pū hoʻi: E hoʻohuli a hoʻololi i nā mea hoʻokele no ka ASUS X54C pona