Pehea e hoʻololi ai i ka Error LiveUpdate.exe


ʻO ka papahana TL-Link o TL-WR741ND no ka papa waena o nā polokalamu me kekahi mau hiʻohiʻona hiʻona e like me kahi leki uila aiʻole WPS. Eia nō naʻe,ʻo nā mea holo kaʻa a pau o kēia mea hana keʻano likeʻole o kaʻokoʻa o ke kikowaena, no laila,ʻaʻole i pilikia ka hoʻonohonoho ponoʻana i ka mea hoʻopuka.

Hoʻonohonoho iā TL-WR741ND

Ma hope koke iho o ka loaʻaʻana, pono e hoʻomākaukau pono i kekahi mea e hoʻopili ai: e hoʻopili, e paʻi i ka punawai a hoʻohui i kahi PC a iʻole pona.

  1. Ke hoʻokomoʻana i kēiaʻanoʻoihana iʻoi aku ke kūpono i ka hikiʻana o ke kalaika LAN no ka hoʻohuiʻana i kekahi kamepiula. ʻO nā mea koʻikoʻi ka loaʻaʻole o nā kumuhana o ke kelepila a me nā mea i hoʻohuiʻia ma kahi kokoke i kahi o ka pūnaewele: iʻole e paʻa a hōʻoia ka hōʻailona Wi-Fi a pau.
  2. Ma hope o ka hoʻokumuʻana i ke alalaika, pono e hoʻoikaikaʻia mai ka lima me ka hoʻohanaʻana i ka pūnaewele, a laila e pili i ka kamepiula. ʻO kēia kumuhana: ua pili ka lepa mai ka mea hoʻolako i ka pūnaewele WAN, a ua pili ka computer a me ke alalai pū me kahi kīpili, aʻo nā hopenaʻelua e pono e pili i nā awa o LAN. Hoʻonohonohoʻia nā pūnaewele a pau ma luna o ka mea hoʻohana, no lailaʻaʻohe pilikia me ka hana.
  3. ʻO ka hope hope loa o ka hoʻoponoponoʻana,ʻo ia ka hoʻomākaukauʻana i kahi kāleka kālepa kālepa,ʻo ia hoʻi ka hoʻokomoʻana o ka loaʻaʻana o nā IPv4. E hōʻoia i ka koho i kahi koho "Aunoa". Nā leka uila e pili ana i kēia kaʻina hana aia ma kaʻatikala ma ka loulou i lalo nei.

    Heluhelu hou: Hoʻonohonoho i kahi pūnaewele o Windows 7

ʻO ka hoʻonohonoho pūnaewele TL-WR741ND

ʻO ka hoʻonohonohoʻana i nā palena o ke alalai i nīnauʻia,ʻaʻole ia heʻokoʻa mai ka hana hoʻokahi no nā mea'ē aʻe TP-Link, akā, nona kona mau nuances -ʻo keʻano, kaʻano a me ka inoa o kekahi mau koho ma nāʻano firmware'ē aʻe. Makemakeʻoe e hoʻokomo i ka polokalamu hou o ka polokalamu kelepona - hiki iāʻoe ke aʻo e pili ana i nā hiʻohiʻona o ke kaʻina hana i ka mea e hiki mai ana.

Leʻaleʻa: Ke hoʻokiʻekiʻe nei mākou i ke alalai TL-WR741ND

Hiki ke loaʻa iāʻoe kaʻike i ka hoʻokohu o ke kikowaena o kēia pūnaewele. Kāhea i ka polokalamu kele pūnaewele a kāhua i loko o ka laina kuhi192.168.1.1aiʻole192.168.0.1. Ināʻaeʻole kēia mau koho, e ho'āʻotplinkwifi.net. Hiki ke loaʻa nāʻikepili kūpono no kāu kope ma kahi'ākuhi i peniʻia i lalo o ka hihia.

ʻO ka hui pūʻana e komo i ke kiko o ka mea hoʻopili ke hua'ōleloLunaia inoa a me kahi kīnā.

E nānā hoʻi: He aha e hana ai ināʻaʻole hiki iāʻoe ke komo i ka pūnaewele o ka mea hoʻopuka

Hiki iāʻoe ke hoʻonohonoho i ke alalai maʻelua mau ala - ma o ka hoʻoikaika wikiō a ma ka kākauʻana paha i nā māhele kūpono. ʻO ka koho mua e hoʻopakele i ka manawa, aʻo ka lua eʻae iāʻoe e hoʻolālā i nā koho kūikawā. E wehewehe mākou aʻelua, a hāʻawi iāʻoe i ka koho hope.

Hoʻoponopono koke

Ke hoʻohana nei i kēiaʻano, hiki iāʻoe ke hoʻokomo i ka pilina o ka pilina a me ka hoʻonohonoho pūnaewele E hana i kēia mau mea:

  1. Kaomi ma kahi mea "Hoʻoponopono Hōʻano" mai kaʻaoʻao ma ka hema, a laila kaomi "'Aʻe".
  2. I kēia manawa, ponoʻoe e koho i keʻano o ka pilina e hoʻolakoʻia e kāu ISP. Eʻoluʻolu eʻikeʻoleʻia ka koho kohoʻana o ka polokalamu kamepiula ma Russia, Ukraine, Kazakhstan, a me Belarus. Ke kohoʻia keʻano hulina, e kaomi "'Aʻe".
  3. Ma muli o keʻano o ka pilina, ponoʻoe e komo i nā palena kūikawā hou - e like me ka hōʻailona a me ka'ōlelo i loaʻa i ka mea hāʻawi, a me keʻano o ka IP. Ināʻikeʻoleʻoe i kēiaʻike, e nānā i ka'ōlelo o ka'elike me ka mea hoʻolako aiʻole ke kākoʻo aku i kona kākoʻo loea.
  4. ʻO ka hope hope loa o ka hoʻonohonoho wikiwiki ka hōʻoia Wi-Fi. Ponoʻoe e wehewehe i ka inoa o ka pūnaewele, a me ka hapanui (ʻo ka helu pinepine hoʻohana e pili ana i kēia). Ma hope o ke kohoʻana i ke ala palekana -ʻo ka koho kuhi he "WPA-PSK / WPA2-PSK", a ua'ōleloʻia e haʻalele. ʻO ka hope hope loa - e hoʻonoho i ka hua'ōlelo. Maikaʻiʻo ka kohoʻana iʻoi aku ka paʻakikī, mai ka hōʻemi iho ma lalo o 12 mau hua - ināʻaʻoleʻoe e noʻonoʻo i kahi kūpono, hoʻohana i kā mākou lawelawe hoʻonohonoho'ōlelo.
  5. No ka mālamaʻana i kāu hana, pākuhi "Pau".

E kali i ka mea hoʻopuka e hoʻomaka hou a e mākaukau ka polokalamu no ka hana.

ʻO keʻano hoʻonohonoho'ōnaehana

ʻO ka hoʻokaʻawaleʻana o ka hoʻopiliʻanaʻaʻoleʻoi aku kaʻoi o ka paʻakikī ma mua o ka alahana maʻamau, akā, ma keʻano likeʻole me kēia koho, hiki iāʻoe ke hoʻoponopono maikaʻi i ka hana a ke alalai. E hoʻomaka me ka hoʻonohonohoʻana i kahi pūnaewele pūnaewele -ʻo nā koho kūpono e loaʻa ana i ka mahele "WAN" menu menu "Pūnaewele".

ʻO ka mea i nīnauʻia e kākoʻo i ka pilina ma o nā kuʻuna maʻamau i ka manawa ma hope o Soviet - e noʻonoʻo kākou i ka hoʻonohonohoʻana no kēlā me kēia.

PPPoE

ʻO ka PPPoE pūnaewele kekahi o nā mea i kaulana loa aʻo ia ka mea nui no nā mea kūʻai likeʻole me Ukrtelecom a me Rostelecom. Hoʻonohonohoʻia penei:

  1. E koho i kaʻano pilina "PPPoE / Russia PPPoE" ae komo i kaʻikepili no ka mana. Pono e hōʻoia i kāu kākauʻana ma ka kahua kūpono.
  2. Aia kahi manawaʻoi loa. ʻO kaʻoiaʻiʻo,ʻo ka TL-WR741ND kākoʻo i kaʻenehana "PPA Pohōka": e hoʻohui mua i ka pūnaewele o ka mea kikowaena a ma ka Internet wale nō. Inā hoʻokaʻina ikaikaʻia ka helu wahi, a laila e hele i kahi o ka wā e hiki mai ana, akā, no ka koho kūikawā āu e makemake ai e kaomi i kaʻaoʻao a pēhi i ke pihi "Kūlana".


    E koho i nā koho maʻaneʻi "E loaʻa ka helu wahi mai ka mea lawelawe" no IP a me ka inoa inoa pūnaewele, a laila e helu i nā helu i hāʻawiʻia e ka mea hāʻawi a hoʻokomo "Hoʻopakele".

  3. ʻO WAN ke kaʻina hana e like me "Hoʻohui pili"a laila e hoʻohana i ke pihi "Hoʻopakele".

L2TP a me PPTP

Hanaʻia nā leka VPN e like me L2TP a iʻole PPTP ma kahi o ke kelepona TL-WR741ND me ka hoʻohanaʻana i kēia algorithm:

  1. E koho i nā koho "L2TP / Russia L2P" aiʻole "PPTP / Russia PPTP" i ka papa koho koho.
  2. Kākau ma ka papa "Komo" a "Password" hui pūnaewele e pili i ka kikowaena o ka mea hoʻohana.
  3. E komo i ka inoa o ka mea lawelawe o ka mea hoʻohana pūnaewele VPN a hoʻonoho i ke ala no ka loaʻaʻana o ka IP. No ka koho "Static" Ponoʻoe e hoʻokomo hou i ka helu ma nā wahi i kahakaʻia.
  4. E pono e koho i keʻano o ka hui "Aunoa". E hoʻohana i ke pihi "Hoʻopakele" e hoʻopau i ka hana.

IP hiʻona a paʻa

ʻO kēia mau pilinaʻelua eʻoi aku ka maʻalahi o ka hoʻonohonohoʻana ma mua o nā mea'ē aʻe.

  1. No ka hoʻonohonohoʻana i kahi pili DHCP, koho wale "Dynamic IP" ma nāʻano o ka pūnaewele pili, e hoʻonohonoho i ka inoa o ka mea hoʻohana a kāomi "Hoʻopakele".
  2. Ke hoʻopili iki aku no kahi helu kūlana - koho mua i kēia koho pili.

    A laila e hoʻokomo i nā kumukūʻai o nā inoa IP a me nā pūnaewele inoa inoa i hāʻawiʻia e ka mea kūʻai, a mālama i nā kikowaena.

Ma hope o ka hoʻokumuʻana i ka Pūnaewele, pono e hoʻolōlā houʻia ke alalai - no ka hanaʻana i kēia, wehe i ka poho "Nā Mea Hana Pūnaewele"koho i ka koho E hou hou ae hoʻohana i ke pihi E hou hou.

Kuhi Wi-Fi

ʻO ka papa aʻe o ka hoʻolālāʻana e hoʻonohonoho ana i nā palena o ka pūnaewele ahoʻole, a he mau papaʻelua:ʻo nā kuhi Wi-Fi a me nā mea palekana.

  1. Kaomi ma ka papa "Ke Keʻena Alaʻole" ae nānā i ka pahu "Nānā Kaupapa".
  2. ʻO ka SSID paʻamau ka inoaʻano o ka mea hoʻopuka a me nā hua liʻiliʻi o ka helu kelepona. Hiki iāʻoe ke haʻalele e like me ia, akā ua'ōleloʻiaʻoe e hoʻololi i kekahi mea'ē aʻe, iʻole e hoʻohuikau.
  3. He mea nui ka kohoʻana i ka'āpana kūpono:ʻaʻole wale i ka maikaʻi o ka hōʻailona Wi-Fi, akāʻo ia ka palekana.
  4. Pono e hoʻololi i nā kūlana o ke ala, ka laulā a me ke kaha mai nā'ōpili wale nō i keʻano o nā pilikia.
  5. Kō koho "Hoʻonō i ke Kelekele Alaiho" hiki i nā kiʻi kiʻi likeʻole e like me Google Home a iʻole Amazon Alexa no ka hoʻohuiʻana i kahi mea polokalamu keleponaʻole me kahi kamepiula. Ināʻaʻoleʻoe e pono, e hoʻopau i ka hana. A eia ke koho "Hoʻopili i ka Broadcast SSID"maikaʻi ka haʻalele i ka hana. Mai hoʻololi i ka koho hope mai kēia papa a kāomi "Hoʻopakele".

I kēia manawa, e hele i nā wahi palekana.

  1. E hele i ka paukū "Nānā Mea Loa".
  2. Hoʻopau i kahi hopena ma mua o ka koho "WPA / WPA2 - Personal". Hoʻopaʻa i ka protocol a me ka hoʻopunipona palapala e like "WPA2-PSK" a "AES" ʻo kēlā me kēia. E komo i ka hua'ōlelo e makemake ai.
  3. E kaomi i ke pihi kelepona paena a laila e kaomi.

Ma hope o ka mālamaʻana i nā koho, e hoʻomaka hou i ke alalai a ho'āʻo e hoʻohui i ka Wi-Fi. Ināʻoe i hana i nā mea a pau, e loaʻa ka pūnaewele.

WPS

Ua hoʻolakoʻia ka poʻe loea hou i kahiʻoihana. "Hōʻoia Paʻi Paena Wi-Fi"iʻole WPS.

Ma kekahi mau polokalamu TP-Link, ua kāheaʻia kēia koho "QSS", Hoʻoponopono Mālama Loaʻa.

Mālama kēia hiʻohiʻona iāʻoe e hoʻohui i ke alalai me kaʻole e komo i kahi hua'ōlelo. Ua nānā mua mākou i nā kikowaena o nā kaha WPS ma luna o nā mea hehikahi, no laila, ke aʻo nei mākou iāʻoe e hoʻomaʻamaʻa iāʻoe iho me nā mea i lalo.

E heluhelu hou: He aha ka WPS a pehea e hoʻohana ai

Hoʻololi i kaʻikeʻikepili i ke kikowaena

No nā hoʻolālā palekana,ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻololi i nāʻikepili e hiki ai i ka papa hoʻonohonoho o ka mea hoʻopuka. Hiki ke hana i kēia ma nā helu. "Nā Mea Hana Pūnaewele" - "Password".

  1. E komo mua i kaʻike kuhiwa kahiko - ka hua'ōleloLunaʻikeʻole.
  2. A laila, e hoʻokomo i ka inoa inoa hou. E piʻi mai me kahi hua'ōlelo hou kūpono a me ka hamo hou i loko o ke kolamu nui a e hoʻi hou i ke kolamu. E mālama i nā loli a e hou hou i ka pūnaewele.

Ka Hopena

ʻO kēlā wale nō ka makemake a mākou e haʻi iāʻoe e pili ana i ka hoʻonohonohoʻana i ka mea hoʻopuka TP-Link TL-WR741ND. Ua puka mai ke aʻoʻana ma ke kikowaena, aʻaʻohe pilikia, akā ināʻikeʻia nā pilikia, a laila e nīnau i nā nīnau, e ho'āʻo mākou e pane.