Pehea e hoʻopaʻa inoa ai i loko o Razer Game Booster?

Keʻimi nei i kahi kūlana ma ke kele pūnaewele he mea maʻalahi, akā ma ka māhele'ōlelo Russian o ka Pūnaewele, hoʻokahi wale nō pūnaewele e hiki ai iāʻoe ke hana hou i nā pāʻoihana aʻoiʻole paha ma kēia'ōlelo.

Nā huahana hana hou o Job

Ua hoʻolālāʻia nā pae kikowaena e pili ana i ka hua'ōlelo a iʻole nā'ōlelo āu i kākau ai. ʻO nā kiʻi, nā leka a me nā hōʻailona kūpono e kohoʻia no ia mea. ʻO ka mea pōʻino, he paʻakikī ka hanaʻana i kahi kūlana nui a mālama pono, no ka mea,ʻaʻole i loaʻa kahi papa hana. Ma kekahi mau kumuwaiwai, ponoʻoe e mālama i ka pahuhopu, e hana i ka hoʻolele o ka maka aʻokiʻoki i loko o ka mea hoʻopuka kiʻi,ʻaʻohe mea kūpono loa, i ka mea i nui loa.

Ke Kumu 1: Rebus1

Me ka mea, hiki iāʻoe ke hana i kahi pahuhopu mua o hoʻokahi aʻelua paha mau hua'ōlelo. Akā,ʻaʻole hiki ke hana pololei kēia lawelawe me ka nui o nāʻike. Eia hou,ʻaʻohe puka pāʻani hou. Hoʻokumu nā mea hana o ka pūnaewele e mālama no ka hoʻohanaʻana i ka hana o ka hanaʻana i kiʻi i ka'ōnaehana hana. I ka manawa like, 'o ka pūnaewele wale nō ka pūnaewele kūʻokoʻa o nā pākuʻi no ka hālāwai hoʻolohe manaʻo Lūkini.

E hele i Rebus1

He mea maʻalahi nā kuhikuhi no ia mea:

  1. Ma kaʻaoʻao nui, eʻimi i ka mea "Hoʻonā hoʻopau hou".
  2. E komo i hoʻokahi aʻelua mau hua'ōlelo ma ka māhele komo. Inā he mau hua'ōlelo iʻoi aku ma mua o hoʻokahi, e hoʻokaʻawale iā lākou ma nā pākuhi. ʻAʻole i'ōleloʻia e komo i loko oʻelua mau hua'ōlelo, e like me kaʻikeʻana o ka generator iā lākouʻaʻole i pololei.
  3. Ma ka lalo, koho i keʻano o ka rebus.
  4. Kaomi ma "Hoʻoponopono hou".

Ma hope o ka hanaʻana i ka hoʻopiʻi, ponoʻoe e mālama, akā, ma muli o ka hoʻokōʻoleʻiaʻana o ka hana no ka mālamaʻana ma kēia pūnaewele, ponoʻoe e hahai i kekahi aʻoʻana:

  1. Ma ka pūnaewele e'ōleloʻia e hoʻohana i ke kī Kāleka Pepaa laila e hoʻohuli i ke kiʻi mai ka papapalapala i kekahi mea hoʻoponopono kiʻi. Akā, hiki iāʻoe ke hoʻolilo ia mea i mea maʻalahi - e hoʻohana i ka hoʻohana. 'OihoHāʻawiʻia kēia mea i ka Windows ma kahi paʻamau. I ka wā mua, pono lākou eʻike.
  2. E kaomi ka papa kuhikuhi menu "Hana".
  3. E ho'ākāka i ka wahi o ka hoihoi ma ka nānā. No ka hanaʻana i kēia, e hoʻopaʻa i ka pāʻani'ākau hema aʻaʻole e hoʻokuʻu a hiki i kou kohoʻana iā ia.
  4. I ka wā e hoʻokuʻuʻia ai kaʻiole, e wehe ka noi i kahi kiʻi kiʻi. Ponoʻoe e kaomi ma luna o ka pūnaewele a hoʻonoho i kahi inoa no ke kiʻi (ma ke kūlana, e kāheaʻia lākou a pau "Hoʻopā").

Ke Kumu 2: kuʻu Manaʻo

Maʻaneʻi hiki iāʻoe ke hana hou i ka'ōlelo Pelekane, Kelemānia, aiʻole Kelekānia paha. ʻAʻole he manawa kūpono e hoʻopakele ai i ka pahuhopu i kahi kamepiula, a me ke kākoʻo no ka'ōlelo Lūkini.

E hele i kuʻu Mybushi

Nā kuhikuhi i kēlā me kēia lā:

  1. Ma kaʻaoʻao nui, e hoʻokomo i ka hua'ōlelo i makemakeʻia ma ka papahele haʻahaʻa ma ka'ōlelo Pelekānia, Kelemānia a Lelani paha. Ma kēiaʻaoʻao, ua'ōleloʻiaʻoe e hoʻohana i nā hua'ōlelo i ka wā e kūkulu ai, no ka mea, ināʻoe e hoʻokomo i hoʻokahi hua'ōlelo, e hāʻawi wale aku ka lawelawe iāʻoe i kahi kiʻi wale nō. Ināʻoe e hana hou i hoʻokahi hua'ōlelo, e ho'āʻoʻoe e hoʻohana i nā'ōlelo. Ma ka lalo, koho i ka paʻakikī o ka hopena, a laila kaomi "Hoʻoponopono hou".
  2. Hiki iāʻoe keʻike i ke kūlana hope loa ma kahi haʻahaʻa. Hiki iāʻoe ke mālama iā ia i kāu kamepiula wale nō e like me nā kuhikuhiʻana mai "Nīnau"i luna.
  3. Hiki iāʻoe ke hoʻouna i kahi leka i kekahi ma ka leka uila. No ka hanaʻana i kēia, hoʻopiha i keʻano. Ma ka mua e komo i ka helu wahi o ka mea loaʻa, aʻo ka lua - kou wahi noho aiʻole inoa inoa paha ma ka pūnaewele, a laila e kaomi "Hoʻouna".

E nānā hoʻi:
E hana i nā puʻupuʻu pūnaewele i ka pūnaewele
ʻO ke kelepona Crossword puzzle

ʻO ka mea pōʻino, hiki ke hanaʻia i ka maikaʻiʻole ka hiki ke hana i nā pāʻoihana ma ka pūnaewele, no laila maikaʻi e ho'āʻo i ka hanaʻana me nā polokalamu kamepiula e like me Word a Photoshop.