Hoʻokaʻaʻike VideoHelper: hoʻohuiʻia e kiʻi i ka leo a me ka wikiō ma Mozilla Firefox polokalamu kele pūnaewele

Ehia pinepine kāu hanaʻana i loko o Microsoft Word a peheaʻoe e hoʻonui ai i nā hōʻailona a me nā hōʻailona ma kēia polokalamu? ʻO ka hemahema e waiho i kekahi mea iʻikeʻia ma ka papa keyboardʻaʻole he mea maʻamau. ʻO ka pilikia,ʻaʻole hiki i nā mea hoʻohana a pau keʻike i kahi e nānā ai i kahi hōʻailona a hōʻailona paha, keʻole inā he hōʻailona pūnaewele.

Leʻaleʻa: Hoʻokomo i nā huapalapala i Kupu

He maikaʻi ia i loko o Microsoft Word kahi māhele kūikawā me nā hōʻailona. Uaʻoi aku ka maikaʻi ma ka nui o nā hua'ōlelo i loaʻa ma kēia polokalamu, aia kahi maʻamau "Nānā". ʻAʻole hiki iāʻoe ke kākau i nā hua'ōlelo me ke kōkua, akā e hōʻoia i kahi hōʻailona maikaʻi ma kahi helu. Hiki iāʻoe ke koho i kēia momomi a pēhi i nā kī a pau ma ka papa keyboard, e ho'āʻo ana e loaʻa i kaʻona i makemakeʻia, akā hāʻawi mākou i kahiʻoluʻolu kūpono.

Leʻaleʻa: Pehea e hoʻololi ai i ka polina ma Word

1. E kau i ka pakuhi kahi o ka helu phone. Kaomi i kaʻaoʻao "Hoʻomoʻi".

2. Ma kahi hui "Nā Hōʻailona" e hoʻonui i ka papa koho "Hōʻailona" ae koho i kahi mea "Nā Mea Mea'ē aʻe".

3. Ma ka māhele koho koho "Momona" koho "Nānā".

4. I ka papa inoa hoʻololiʻia o nā huahelu hiki iāʻoe ke loaʻa iʻelua mau hōʻailona kelepona - hoʻokahi pūnaewele, kahi - kali. E koho i kahi āu e makemake ai ae kaomi "Hoʻopale". I kēia manawa, hiki ke pani i ka hōʻailona puka.

5. E hoʻokomoʻia ka hōʻailona i kaʻaoʻao.

Leʻaleʻa: Pehea i loko o ka hua'ōlelo e kau i ke keʻa ma ke kele

Hiki ke hoʻohuiʻia kēlā me kēia mau hua'ōlelo me kahi helu kūikawā:

1. Ma kaʻaoʻao "Home" e hoʻololi i ka polina i hoʻohanaʻia "Nānā", e kaomi ma kahi o ka palapala kahi kahi e hoʻokomo ai ke kelepona.

2. E hoʻopaʻa i ke kī. "ALT" ae komo i ke code «40» (kelepona'āina) aiʻole «41» (kelepona) me nā hua'ōleloʻole.

3. Hoʻokuʻu i ke kī. "ALT", e hoʻonuiʻia ka hōʻailona kī.

Leʻaleʻa: Pehea e hoʻokomo ai i kahi poʻomanaʻo i ka hua'ōlelo

No laila, hiki iāʻoe ke kau i kahi hōʻailona pūnaewele ma Microsoft Word. Ināʻike pinepineʻoe i ka pono e hoʻohui i kekahi mau hua'ōlelo a me nā hōʻailona i ka palapala, ke noi aku nei mākou eʻimi i nā hiʻohiʻona o nā hōʻailona i loaʻa ma ka papahana, a me nā pū'āinana e haku i ka polina. "Nānā". ʻO ka hope, ma ke ala, i loko o ka Kupu iʻekolu mau. Nā hanana a me ka aʻo a me ka hana!