He aha e hana ai ināʻaʻole e weheʻiaʻo Avast

ʻAʻohe pono iʻole e hana pono i kēlā me kēia ponaʻole ināʻaʻoleʻoe e hoʻokuʻu i nā hoʻokele no kona mau kikowaena. Pono e hana i kēia no nā hiʻohiʻona kahiko a me nā polokalamu kamepiula kiʻekiʻe loa o kēia wā. Ināʻaʻole pono ka polokalamu pono,ʻaʻole hiki i kāu pūnaewele hoʻonohonoho pono ke launa pono me nā mea'ē aʻe. I kēia lā, nānā mākou i kekahi o nā laptops o ASUS - keʻano X55VD. Ma kēia haʻawina e hōʻike mākou iāʻoe i kahi e hiki ai iāʻoe ke kiʻi i nā hoʻokele no ia.

Nā koho hulina no nā polokalamu e pono ai no ASUS X55VD

Ma ke ao hou, kahi e hiki ai i nā mea a pau ke komo i ka Pūnaewele, hiki ke loaʻa a loaʻa i nā mea likeʻole i nā lako polokalamu. Hoʻomaopopo mākou iāʻoe i kekahi mau koho e kōkua iāʻoe eʻike a hoʻokomo i ka polokalamu pono no kāu ASUS X55VD pona.

Hanana 1: Pūnaewele hana hana lole

Inā makemakeʻoe i ka lakohana no kekahi polokalamu,ʻaʻole pono i ka laptop,ʻo ka mea mua, ponoʻoe e hoʻomanaʻo e pili ana i nā pūnaewele official o ka mea hana. No kēia mau kumuwaiwai hiki iāʻoe ke hoʻoiho i nā mana hou o nā polokalamu polokalamu a me nā pono. Eia kekahi,ʻo ia mau pūnaewele nā ​​kumu i hilinaʻi loaʻia e hāʻawiʻole iāʻoe e hōʻea i nā polokalamu i loaʻa i ka viruses. Hele mākou ma ke ala.

  1. ʻO ka mea mua, hele i ka pūnaewele o ka ASUS pūnaewele.
  2. Ma kaʻaoʻao'ākau i luna o ka pūnaewele eʻikeʻoe i ka pā koho, i ka'ākau o kahi e loaʻa ai i kahi aniani hōʻailona hakina. Ma kēia pahu hulina, ponoʻoe e komo i kahi loiloi pona. E komo i ka helu "X55VD" a pana "E komo" ma ka papa keyboard a ma luna paha o ke aniani hōʻailona hoʻonani.
  3. Ma kaʻaoʻao aʻe eʻikeʻoe i nā hualoaʻa. Kaomi ma ka inoa o ke pona'ōnaehana.
  4. ʻO kahiʻaoʻao me ka wehewehe o ka pakuhi pono'ī, e weheʻia nā kikowaena a me nāʻikeʻikeʻike. Ma kēiaʻaoʻao he mea pono eʻimi i ke kāʻei ma kaʻaoʻao'ākau i luna. "Kākoʻo" ae kaomi ma kēia laina.
  5. No ka hopena, eʻikeʻoe iāʻoe iho ma kahiʻaoʻao e hiki ai iāʻoe keʻike i nāʻike kākoʻo a pau e pili ana i kēia polokalamu laptop. Makemake mākou i ka paukū "Nā Pailakini a me nā Pono". Kaomi ma ka inoa inoa.
  6. Ma ka papapili hou, pono mākou e koho i ka'ōnaehana hana e makemake ai mākou eʻike i nā hoʻokele. Eʻoluʻolu eʻikeʻia kekahi mau pilo i nā māhele me nāʻano hou o OS. Eia kekahi laʻana, inā i ka kūʻaiʻana i kekahi pona, hoʻomaka muaʻiaʻo Windows 7 ma ia mea, a laila e nānāʻia ka mea hoʻokele, ma kekahi mauʻano, ma kēia māhele. Mai poina e noʻonoʻo i ka bitness o ka pūnaehana hana. Mai ka papa koho iho, koho i ka koho a mākou e makemake ai a hoʻomaka i ka hana e hiki mai ana. E laʻana, e koho mākou "Windows 7 32bit".
  7. Ma hope o ke kohoʻana i ka OS a me ka hohonu hohonu, ma laloʻoe eʻike i ka papa inoa o nāʻano a pau i hoʻonohonohoʻia nā hoʻokele no ka pono o ka hoʻohana.
  8. I kēia manawa, ponoʻoe e koho i ka kāʻei i makemakeʻia a laila e kaomi i ka laina me kona inoa. Ma hope o kēlā, e weheʻia kahi lāʻau me nā mea o nā pūnaewele a pau o kēia hui. Maanei hiki iāʻoe ke nānā i nāʻike e pili ana i ka nui polokalamu, ka lā hoʻoponopono a me ka hōʻailona E hoʻoholo mākou i ka mea o ka mea hoʻokele a me ke kumu hea kāu e makemake ai, a laila mākou e kāomi i kēia palapala: "Global".
  9. Hoʻonohonohoʻia kēia palapala e like me kahi loulou i ka download o ke kōnae i kohoʻia. Ma hope o ke kaomiʻana iā ia, e hoʻomaka koke ke kaʻina hana o ka laweʻana i nā polokalamu i kāu kamepiula. I kēia manawa, ponoʻoe e kali e hoʻopau a kau i kahi mea hoʻokele. Inā pono, hoʻi i kahi palapala download a kiʻi i nā polokalamu hou.

Hoʻopiha kēia i ka laweʻana o nā mea hoʻokele mai ka pūnaewele ASUS official.

Hanana 2: Ka papahana o nā polokalamu lako polokalamu kamepiula i ASUS

I kēia mau lā, kokoke i kēlā me kēia mea hana hana o nā mea hana a me nā mea hana a me ka papahana o kona hoʻolālā pono'ī, e hoʻopau wikiwiki ana i ka lako pono. Ma loko o kā mākou haʻawina e pili ana i ka loaʻaʻana o nā mea hoʻokele no kahi polokalamu leka uila Lenovo, ua'ōlelo pūʻia kekahi papahana like.

Leʻaleʻa: E kiʻi i nā polokalamu o Lenovo G580 laptop

ʻAʻohe kūlana o ASUS i kēia kānāwai. Hāʻawiʻia iaʻano papahana he ASUS Live Update. No ka hoʻohanaʻana i kēiaʻano, ponoʻoe e hana i kēia mau hana.

  1. E hana hou i nā heluʻeku mua mai keʻano mua.
  2. Keʻimi nei mākou i kahi ma ka papa inoa o nā huila hoʻokele a pau. "Mea hoʻohana". E wehe i kēia mahele a ma ka papa inoa o nā polokalamu i loaʻa iā mākou ka papahana e pono ai. "ASUS Live Update Hoʻohui". Hoʻoiho iā ia ma ke kaomiʻana i ke pihi. "Global".
  3. Ke kali nei mākou i ka download e pau. No ka laweʻiaʻana o ka waihona, lawe mākou i nā mea a pau i loko o kahi waihona. Ma hope o ka weheʻana,ʻike mākou ma ka waihona i kahi faila i kapaʻia "Hoʻonohonoho" a holo i ke keʻalua pālua.
  4. I ke kumu o kahi'ōlelo hoʻomalu palekana, e kaomi i ke pihi "Holo".
  5. E weheʻia ka puka puka o kahi wizard. No ka hoʻomau i ka hana, e kaomi i ke pihi "'Aʻe".
  6. Ma ka puka hou, ponoʻoe e hoʻomaopopo i kahi kahi e hoʻomohalaʻia ai ka papahana. Paipai mākou e haʻalele i ka waiwai i hoʻololiʻoleʻia. E kaomi i ke pihi hou "'Aʻe".
  7. A laila, e kākau ka papahana i nā mea a pau no ka hoʻoukaʻana. No ka hoʻomaka, ponoʻoe e kaomi "'Aʻe".
  8. Ma loko o kekona he mau kekona wale nōʻoe eʻike i ka puka makani me kahi'ōlelo e pili ana i kahi hoʻokomo maikaʻiʻana o ka papahana. E hoʻopau, e kaomi i ka pihi "Paʻa".
  9. Ma hope o ka hoʻouka, e holo i ka polokalamu. ʻO ka meaʻole, e hoʻonuiʻia ke ana i ka pā. E wehe i ka puka o ka polokalamu aʻike koke i ke kī. "E hōʻoia i ka hoʻololi koke". E kaomi i kēia pihi.
  10. ʻO ka'ōnaehana'ōnaehana a me ka hoʻomaka pūnaewele. Ma hope o kekahi manawa, eʻikeʻoe i kahi leka e pili ana i kaʻike hou i loaʻa. Ma ke kaomiʻana i ka laina i kahakiʻia ma ka palihi, hiki iāʻoe keʻike i ka papa inoa o nā hōʻike i loaʻa e pono aiʻoe e hoʻouka.
  11. Ma ka puka aʻe eʻikeʻoe i ka papa inoa o nā mea hoʻokele a me nā polokalamu pono e pono e hōʻano houʻia. Ma ka laʻana, hoʻokahi wale nō mea mākou, akā ināʻaʻoleʻoe i hoʻokomo i nā mea hoʻokele ma ka pona, eʻoi aku ka nui o kāu. E koho i nā mea a pau ma ka nānāʻana i ka pahu ma kaʻaoʻao o kēlā me kēia laina. Ma hope o kēlā, ke kāomi nei mākou i ke pihi "OK" ma lalo.
  12. E hoʻihoʻiʻiaʻoe i ka puka ma mua. E kaomi i ke pihi "E hoʻokomo".
  13. E hoʻomaka ka hana o ka hoʻoihoʻana i nā waihona no ka hoʻohou.
  14. Ke kali nei mākou i ka download e pau. Ma hope o kekahi mau minuke, eʻikeʻoe i kahi leka uila e hōʻike ana e paniʻia ka polokalamu e hoʻokomo i nā polokalamu i hoʻounaʻia. E heluhelu i ka leka a kāomi i ke pihi hoʻokahi "OK".
  15. Ma hope o kēlā, e hoʻokomo koke ka polokalamu i nā pilo a me nā polokalamu i kohoʻia.

Hoʻopiha kēia i ka hoʻokomoʻana o ka polokalamu kamepiula ma ASUS X55VD me ka hoʻohanaʻana i kēia polokalamu.

Hanana 3: Hōʻano hou i nā ponohana hoʻolālā

Ma loko o kā mākou papahana a pau i hoʻoikaika ai i ka huli a hoʻonohoʻana paha i nā hoʻokele, e kamaʻilio mākou no nā lakohana kūikawā e huli pono a hoʻokomo i nā mea hoʻokele pono. Ua hana mākou i ka loiloi hou o ia mau papahana ma kahiʻokoʻa'ē aʻe e pono ai e heluhelu.

Kaʻohi: Nā polokalamu maikaʻi loa no ka hoʻoukaʻana i nā hoʻokele

E like me kouʻike, he nui loa ka papa inoa o nā papahana likeʻole, i hiki i kēlā me kēia mea hoʻohana ke koho i ka mea kūpono iā ia iho. Eia naʻe, ke hāpai nei mākou e hoʻohana i ka Paʻaʻo DriverPack a iʻole Driver Genius. ʻO kēia mau polokalamu kaʻoi loa o ka loiloi, no laila, ua loli pinepineʻia lākou. Eia hou, ke hoʻonui mau nei kēia mau polokalamu i ka papahana o nā pūnaewele a me nā polokalamu i kākoʻoʻia.

Eia naʻe, nou ka koho. ʻO ke kumu o nā papahana likeʻole - nānā i kāu pūnaewele, eʻike ana i nā pūnaewele iʻikeʻoleʻia a iʻole i hoʻokomoʻia. Hiki keʻikeʻia nā kuhikuhiʻana o kēlā me kēiaʻaoʻao no ka hōʻano houʻana i nā mea hoʻokele i keʻano o ka Polokalamu DriverPack Solution.

Leʻaleʻa: Pehea e hoʻohou i nā hoʻokele i kāu kamepiula e hoʻohana ana i ka Solution DriverPack

Māhele 4: E huli i nā mea hoʻokele e kaʻike polokalamu

E kūpono kēiaʻano i nā kumu i loaʻaʻole kahi kōkua'ē aʻe. Hiki iāʻoe keʻike i kaʻike hiʻona kūikawā no kāu'ōnaehana, a me ka hoʻohanaʻana i kēia ID no ka huliʻana i ka pono pono. ʻO ke kumuhana o ka huliʻana i nā mea hoʻokele e ke kikowaena lako polokalamu he nui loa. Iʻole e hoʻolālikelike hou i kaʻike i nā manawa he nui, makemake mākou iāʻoe e heluhelu i kā mākou papahana kaʻawale, i hoʻopili pihaʻia i kēia puke.

Kaʻohi: Loaʻaʻana i nā mea hoʻokele ma kahi mea ID makame

Ke Kumu 5: Ke kaula aʻo aʻo

E lilo kēia ala i hope no kēia lā. ʻO ia ke keu loa. Eia nō naʻe, aia he mau hihia inā pono e hoʻohui i ka pūnaewele me ka ihu ma ka waihona me nā hoʻokele. ʻO kekahi o kēia mau pilikia i kekahi manawa he pilikia me ka hoʻoukaʻana i nā polokalamu kelepona no ke USB kikowaena pūnaewele puni honua. No kēiaʻano e pono iāʻoe ke hana i kēia.

  1. E komo i loko "Mana Mea Mea". No ka hanaʻana i kēia, ma ka pakuhi, e kaomi pono-i ka'ōleʻa "ʻO kaʻu kamepiula" ae koho i ke aho ma ka papa helu hoʻomana "Āhua".
  2. Ma ka puka makani e wehe ana, ma ka hema, keʻimi nei mākou i kahi laina e pono ai mākou, "Mana Mea Mea".
  3. E koho mai ka papa inoa i nā lako hana āu e pono ai. Hanaʻia nāʻano pilikia i ka helu melemele a iʻole ka hōʻailona kaha.
  4. Kaomi ma luna o ia mea me ka pāʻani'ākau pololei a koho i ka laina ma ka papa wehe "Nā Mea Hoʻokele Pāʻoihana".
  5. Aʻo ka hopena, eʻikeʻoe i ka puka ma kahi e pono aiʻoe e hoʻomaopopo i keʻano o ka mea hoʻokele pūnaewele no ka mea i kohoʻia. No ka hikiʻole i ke kikowaena ke hoʻokomo i ka pūnaewele, hoʻohana hou "Huli aunoa" ʻaʻole kūpono. No laila, koho i ka laina lua - "Nānā hoʻonohonoho".
  6. I kēia manawa, ponoʻoe e haʻi i kahi pūnaewele kahi e huli ai i nā faila no ka mea hana. E kuhikuhi i ke ala me ka lima ma ka laina like, aiʻole e kaomi i ke pihi "Manaʻo hou" a koho i kahi i waihoʻia ai kaʻikepili. No ka hoʻomau, e kaomi i ke pihi "'Aʻe"aia ma lalo o ka puka.
  7. Inā ua hana ponoʻia nā mea a pau, a ma ka wahi i hōʻikeʻia he mau hoʻokele ponoʻiʻo nō ia, na ka pūnaewele e hoʻokomo iā lākou a hōʻike i ka holomua o ka hana ma kekahi puka'ē aʻe.

E hoʻopihapiha kēia i ka hoʻonohonohoʻana o ka pūnaewele.

Ua hāʻawi mākou iāʻoe i ka papa inoa o nā hanaʻoi loa e kōkua iāʻoe me ka pilikiaʻole e hoʻokomo i nā papahana pono a pau no nā mea o kāu pona ASUS X55VD. Hoʻomaopopo mau mākou i kaʻoiaʻiʻo o nāʻano i luna a pau e makemake ai i ka pūnaewele pūnaeweleʻoi aku. Ināʻaʻoleʻoe e makemake eʻike iāʻoe iho i kahi kūlana maikaʻiʻole i ka wā e pono aiʻoe i ka lako kamepiula, akāʻaʻoleʻoe eʻae i ka pūnaewele, e mālama i nā pono a me nā lakohana i loko o keʻano i hoʻounaʻia. E kiʻi i nāʻokoʻa likeʻole me kēiaʻano o kaʻike. I kekahi lā e hiki iā ia ke kōkua iāʻoe i ka nui. Inā he mau nīnau kāu i ka hoʻonohonohoʻana i ka pūnaewele, e noi iā lākou ma nā'ōlelo, e hauʻoli mākou e kōkua iāʻoe.