Nā hōʻaiho kiʻekiʻe VPN no ka polokalamu kele pūnaewele Google Chrome


Ua kipa 'oe i kāu punaewele punahele a' ike i ke kīpili 'ana i kahi komo i ka hale? Hiki ke pale i kekahi paʻiʻana, hiki ke hoʻohanaʻia i nā extension kūikawā no ka mālamaʻana i ka inoa inoaʻole ma ka Pūnaewele. ʻO kēia mau hōʻailona no ka polokalamu kele pūnaewele Google Chrome a e kūkākūkāʻia.

ʻO nā hōʻailona a pau e pākuʻi i nā kahua pale i Google Chrome, i kūkākūkāʻia ma kaʻatikala, e hana ma kaʻano likeʻole - kohoʻoe i kahi'āina'ē aʻe i ka palena, a ua hūnāʻia kāu IP mau loa, ua hoʻololiʻia me kahi hou mai kahi'āina'ē aku.

No laila, ua hoʻoholo muaʻia kāu wahi ma ka Pūnaewele mai kahi'āina'ē aʻe, a inā i kāohiʻia ka pae ma mua, no ka laʻana, ma Rūsia, ma ka hoʻonohonohoʻana i ka IP address o ka United States, loaʻa ka loaʻaʻana o ka punawai.

KĀKUA

Hoʻopukaʻia kā mākou papa helu me kekahi o nā hōʻailona VPN maikaʻi loa e hūnā i kāu IP.

He mea kū hoʻokahi kēia hoʻolaha i mea e 'ae ai iāʻoe e hoʻohui i kahi mea hoʻopuka pani e hoʻololi i ka IP address wale nō inā loaʻaʻole ka punawai i noiʻia. No ka pākuʻiʻana i nāʻoihana proxy pae pūnaewele.

E hoʻouka i ka hoʻonuiʻana

anonymoX

ʻO kekahi kaʻana hou no ka komoʻana i nā pūnaewele Google Chrome i kāohiʻia.

ʻO ka hana a kēia kuʻina hou no Chrome he mea maʻalahi loa ia: pono wale nōʻoe e koho i ka'āina kahi e noho ai kāu IP IP, a laila hoʻoikaika i ka hoʻonuiʻana.

Ke pauʻoe i ka heʻenaluʻana i ka pūnaewele ma nā wahi i kāohiʻia, hiki ke hoʻopauʻia ka hoʻopaneʻe a hiki i ka manawa hou.

Hoʻouka i ka extension anonymoX

Hola

He mea anonymizerʻo Hola no Chrome, aʻo ka hōʻano pūnaewele Google Chrome a me nā polokalamu'ē aʻe,ʻo ia ka mea i hana maikaʻi loa no kaʻikeʻana i nā wahi i kāohiʻia.

ʻOiaiʻo kaʻoihana ua ukuʻia ka hōʻai'ē, nui loa ka poʻe hoʻohana a lawaʻole, akā,ʻo ka wikiwiki o ka pūnaewele pūnaewele he haʻahaʻa loa ia, aʻo ka palena palena o nā'āina e hiki ke loaʻa.

Hoʻolalau i ka hoʻonuiʻo Hola

Zenmate

He ala maikaʻi loaʻo ZenMate e hoʻolako i nā punaewele pūnaewele hikiʻole.

Loaʻa ka pānaʻi nani me ke kākoʻo no ka'ōlelo Lūkini, uaʻike nuiʻia no ka hana paʻa a me ka wikiwiki o nā kauā koho. ʻO ka loaʻa o kahi hoʻopiʻi wale no - e hana me ka hoʻopaneʻeʻana e pono ana e hele i ke kaʻina hana inoa.

E hoʻouka iā ZenMate extension

A he hopena iki. Ināʻikeʻoe i ka hikiʻole i kaʻaeʻana i kahi punaewele punahele iāʻoe, ināʻaʻole kēia he kumu e pani ai i kaʻaoʻao a hoʻopoina i ka pūnaewele. E hoʻokomo wale i hoʻokahi o nā hoʻopuka pūnaewele Google Chrome i manaʻoʻia ma ka puke.