ToupView 3.7.6273


ʻO ka WebStorm kahi Integrated Environment Development Environment (IDE) ma ke kākauʻana a me ka hoʻoponoponoʻana i ke code. Ua kū pono ka polokalamu i ka hanaʻoihana o nā pūnaewele pūnaewele no nā pūnaewele. Hoʻokomoʻia nā'ōlelo pilikino e like me JavaScript, HTML, CSS, TypeScript, Dart, a me nā mea'ē aʻe. Pono e'ōleloʻia, aia ka papahana i ka kākoʻo o nā kumukūʻai he nui, i mea kūpono no nā mea hoʻonaʻauaoʻoihana. Aia ka pahuhopu i kahi pahuwaena kahi e hanaʻia ai nā hana a pau i hanaʻia ma ka laina kauohaʻo Windows.

Mokuna Mokuna

Hoʻonohonohoʻia ka hoʻolālā i ka mea hoʻoponopono i kahiʻanoʻoluʻolu, hiki ke hoʻololiʻia kona mau la. E hōʻike i nā'ōuli pouli a me nā māmā. Ua hoʻolakoʻia kaʻoni o ka waihonawaena me kahi papahana a me ka papa hanaʻaoʻao. Ma ka'āpana ma ka hema, ua hōʻikeʻia nā'ōnaehana papahana, kahi eʻike ai ka mea hoʻohana i ka mea e pono ai.

Ma kahi'āpana nui o ka papahanaʻo ia ka code of open file. E hōʻikeʻia nā taabena ma luna o ka pahu kiʻekiʻe. Ma keʻano laulā, pono loa ka hoʻolālāʻana, a no lailaʻaʻole mea hana'ē aʻe ma kahi o ka hoʻoponopono hoʻoponopono pono'ī a me nā mea o nā mea i hōʻikeʻia.

Ola hoʻoponopono

ʻO kēia hiʻohiʻona e hōʻike ana i ka hopena o ka papahana ma ka polokalamu kele pūnaewele. Ma kēiaʻano hiki iāʻoe ke hoʻololi i nā code e like pū me HTML, CSS a me nā kumu JavaScript. No ka hōʻikeʻana i nā hana a pau ma ka puka polokalamu kelepona, ponoʻoe e hoʻouka i kahi polina kūikawā - JetBrains IDE Support, no Google Chrome. Ma kēiaʻano, e hōʻikeʻia nā hoʻololi a pau me kaʻole e hoʻihoʻi hou i kaʻaoʻao.

Debug Node.js

Hoʻopiʻiʻia nā puka Node.js eʻae iāʻoe e nānā i nā leka kākau no nā hewa i hoʻokomoʻia i JavaScript a TypeScript. No laila,ʻaʻole e nānā ka polokalamu i nā hewa i loko o ka waehana papahana holomua, ponoʻoe e hoʻokomo i nā hōʻailona kūikawā - nā mea likeʻole. Hiki i ka papa lalo ke hōʻike i ka pika piila, i loko o nā hōʻike e pili ana i ka hōʻoia o ke code, a me nā mea e pono e hoʻololiʻia.

Ke hōʻokiʻoe i ka'ā'īʻoʻoleʻa ma luna o kahi hewa iʻikeʻia, e hōʻike ana ka hoʻoponopono i nā ho'ākāka no ia. Ma waena o nā mea'ē aʻe, ua kākoʻoʻia ke kaʻina kelepona, ka hoʻopihapiha a me ka hana hou. Ua hōʻikeʻia nā memo a pau no Node.js ma kahi o ka papa o kahi papahana.

Hoʻonohonoho i nā hale waihona puke

Hiki ke hoʻohui pūʻia me nā waihona puke hou a me nā puke pūnaewele i WebStorm. Ma ka papahana hoʻolālā, ma hope o ke kohoʻana i kahi papahana, e hoʻokomoʻia nā hale waihona puke i ka paʻamau, akā pono e pili pū kekahi mau mea'ē aʻe.

Kōkua kōkua

Aia kēiaʻaoʻao i kaʻikepili piha e pili ana i ka IDE, he alakaʻi a nui aku. Hiki i nā mea hoʻohana ke waiho i kahi loiloi e pili ana i ka papahana a hoʻouna i kahi leka e pili ana i ka hoʻomaikaʻiʻana i ka nūpepa No ka nānāʻana i nā hōʻoi hou, e hoʻohana i ka hana "E nānā no nā mea hou ...".

Hiki ke kūʻai aku i kahi polokalamu no kahi kiko'ī kūpono a hoʻohanaʻia paha no ka mea maʻamau no 30 mau lā. ʻO kēia mau mea e pili ana i ka lōʻihi o ke kaʻina hoʻokolokolo. Ma ka'āpana kōkua, hiki iāʻoe ke hoʻokomo i ka helu inoa inoa a iʻole e hele i ka pūnaewele no ke kūʻaiʻana me ke kī kūpono.

Ka kākau kānāwai

Ke kākau a hoʻoponoponoʻana paha i ke code, hiki iāʻoe ke hoʻohana i ka hana kūʻokoʻa-piha. No laila,ʻaʻole ponoʻoe e kākau i ka inoa a iʻole ka heluʻana,ʻoiaiʻo ka hoʻolālā pono'ī e hoʻoholo i ka'ōlelo a me ka hana e nā leka mua. Hāʻawiʻia e ka mea hoʻoponopono eʻae iāʻoe e hoʻohana i nāʻano nūpepa he nui, hiki iāʻoe ke hoʻonohonoho iā lākou e like me kou makemake.

I ka hoʻohanaʻana i nā hōʻailona hiki iāʻoe keʻimi i nā waela pono pono. Hiki i nā mea hana kelepona i loko o ke code ke kōkua i ka mea hoʻoponopono e hoʻomaopopo i ka pilikia ma mua a hoʻoponopono. Inā ua hanaʻia kahi kuhi, e hōʻike ka hoʻoponopono i kaʻulaʻula a hoʻolaha i ka mea hoʻohana no ia mea.

Eia kekahi, ke hōʻikeʻia ka wahi o ka hapa ma ka pā palalau iʻole eʻimi iāʻoe iho. Ke hōʻeuʻeuʻoe i kahi hewa, hoʻopuka ka mea hoʻoponopono pono'ī e koho i kekahi o nā kohoʻana no kahi hihia i hāʻawiʻia.

Ka pilina pū me ka pūnaewele pūnaewele

I mea e hiki ai i ka mea hoʻoponopono keʻike i ka hopena o ka hoʻokōʻana o ke code ma kaʻaoʻao HTML o ka papahana, ponoʻoe e hoʻohui i ka kikowaena. Hoʻokumuʻia ia i loko o ka IDE,ʻo ia he wahi, i mālamaʻia ma ka PC o ka mea hoʻohana. Ma ka hoʻohanaʻana i nā hoʻonohonoho kūlana kiʻekiʻe, hiki ke hoʻohana i nā kuʻina FTP, SFTP, FTPS no nā mea laweʻana i nā papahana.

Aia kahi pūnaewele SSH kahi e hiki ai iāʻoe ke hoʻokomo i nā kauoha e hoʻouna i kahi noi i kahi kikowaena o ka pūnaewele. No laila, hiki iāʻoe ke hoʻohana i kēia kikowaena me he mea maoli, me ka hoʻohanaʻana i kona mau mea hiki.

ʻO ka papa helu pūnaewele ma JavaScript

ʻO nā palapala i kākauʻia ma TypeScriptʻaʻole i hoʻonohonohoʻia e nā mea huli no ka mea hana lākou me JavaScript. Pono kēia e hoʻopili i ka TypeScript i JavaScript, hiki ke hanaʻia ma WebStorm. Hoʻonohonohoʻia ka hōʻuluʻulu ma kaʻaoʻao kūpono i hiki i ka papahana ke hoʻololi i nā hoʻololi a pau me ka lōʻihi * .tsa me nā mea pākahi. Ināʻoe e hoʻololi i kahi waihona i loko o ka code with TypeScript, e hoʻokomo pūʻia me JavaScript. Hiki ke hoʻohanaʻia kēia hana inā hoʻokūpaʻaʻoe i kaʻae o ka leka e hana i kēia hana.

Nā'ōlelo a me nā kiʻi

Hāʻawi ka papahana hoʻolālā iāʻoe e komo i nā papahana likeʻole. Mahalo iā Twitter Bootstrap hiki iāʻoe ke hana i nā hoʻopuka no nā pūnaewele. I ka hoʻohanaʻana i ka HTML5, hiki iā ia ke hoʻohana i nāʻenehana hou o kēia'ōlelo. Ke kamaʻilio neiʻo Dart iā ia iho aʻo ia ka pani no ka'ōlelo JavaScript, me ke kōkua o nā polokalamu pūnaewele.

Hiki iāʻoe ke hoʻokō i ka hoʻolālā mua i ke aloha o ka Māhoe. Hoʻomanaʻoʻia kahi hana hana hoʻokahi me ka hoʻolālā AngularJS, kahi hoʻohana i kahi kōnae HTML hoʻokahi. ʻO ke kahua hoʻolālā eʻae iāʻoe e hana i nā papahana'ē aʻe e hilinaʻi i ka hanaʻana i keʻano o ka hoʻolālāʻana o nā punawai pūnaewele a me nā kāpiliʻana iā lākou.

Terminal

Aia ka pūnaewele me kahi pahu e hana pono aiʻoe i nā hana likeʻole. Hoʻokomo ka papa hana i loko o ka laina kauoha o ka OS: PowerShell, Bash a me nā mea'ē aʻe. No laila hiki iāʻoe ke hoʻokomo i nā huahana pololei mai ka IDE.

Nā Virus

  • He nui nā'ōlelo a me nā anga i kākoʻoʻia;
  • Nā mea hoʻohana ma ke code;
  • Hoʻoponopono pololei i ka manawa maoli;
  • Hoʻonohonohoʻia me ka hoʻomehana kūpono o nāʻano.

Nā mea kūponoʻole

  • Ka uku i uku no ka huahana;
  • ʻO ke aniani English interface.

Ma ka hōʻuluʻuluʻana i nā mea a pau i luna, pono e'ōleloʻo WebStorm IDE kahi polokalamu maikaʻi loa no ka hoʻolālāʻana i nā noi a me nā pūnaewele, a he nui nā mea hana. Hoʻolako nuiʻia ka pūnaewele ma ka loheʻana o nā mea hoʻonaʻauao kumuhana. ʻO ke kākoʻo no nāʻano'ōlelo a me nāʻano likeʻole, hoʻololi i ka papahana i loko o kahi pūnaewele pūnaewele me nā hiʻohiʻona nui.

E ho'āʻo i ka ho'āʻo o WebStorm

E kiʻi i ka polokalamu hou loa o ka papahana mai kahi papa hana

Nā papahana no ka hanaʻana i kahi pūnaewele Ke polokalamu Aptana Hoʻoponopono i ka JavaScript ma Opera browser ʻOihana Studio

E hōʻike i kaʻatikala ma nāʻenehana kaiaulu:
WebStorm - IDE no ka hoʻolālā pūnaewele a me nā polokalamu pūnaewele. Hoʻonohonohoʻia ka mea hoʻoponopono no ka palapala kākau maikaʻi a me ka hoʻouluʻana i nā hōʻailona ma nā'ōlelo hoʻolālā maʻamau.
Pūnaewele: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Kāleka: Polokalamu Polokalamu
Developer: JetBeains
Kuhi: $ 129
Nui: 195 MB
'Ōlelo: English
Penei: 2017.3