Pehea e nānā ai i ka moʻaukala o nā kipa ma kahi? Pehea e hoʻokaʻawale ai i ka moʻaukala i nā pūnaewele a pau?

ʻO ka lā maikaʻi.

Huliʻia e kahi lōʻihi loa mai nā mea hoʻohana a pau iʻike, i ka lā paʻamau, hoʻomanaʻo kekahi pūnaewele i ka moʻaukala o nāʻaoʻao āu i kipa ai. A inā paha ua hala kekahi mau pule, a me nā mahina paha, ma ka weheʻana i ka loiloi pūnaewele o ka polokalamu kele pūnaewele, hiki iāʻoe ke huli i kahi palapala punaewele (koe naʻe,ʻaʻoleʻoe i wehe i ka moʻaukala pilina ...).

Ma keʻano laulā, pono loa kēia koho: hiki iāʻoe keʻimi i kahi pūnaewele i kipa muaʻia (inā i poina iāʻoe e hōʻolahi i kāu mau punahele), aʻike paha i nā mea hoʻohana'ē aʻe o nā mea hoʻohana ma hope o kēia PC. Ma kēiaʻatikala liʻiliʻi e makemake wau e hōʻike i kahi eʻike aiʻoe i ka moʻaukala i nā pūnaewele kaulana, a me pehea e wikiwiki a māmā ai. A pēlā ...

Pehea e nānā i ka moʻaukala o ka kipaʻana ma nā wahi ma ka polokalamu kele pūnaewele ...

Ma ka hapanui o nā pūnaewele, e wehe i ka moʻaukala o nā pūnaewele kipa, e kaomi wale i kahi hui o nā pihi: Ctrl + Shift + H or Ctrl + H.

Google chrome

Ma Chrome, ma kaʻaoʻao'ākau o ka puka makani he "pākuhi me kahi papa inoa", i kaomiʻana ma luna o ia mea, hoʻomakaʻia ka hōʻuluʻulu o ka poʻomanaʻo: ma lailaʻoe e koho ai i ka mea "History". Ma ke ala, ua kākoʻoʻia nā mea pōkole i kapaʻia: Ctrl + H (eʻike i ka Fig 1).

Pane. 1 Google Chrome

ʻO ka moʻolelo iho he papa inoa maʻamau o nā helu o nā pūnaewele pūnaewele, nā mea i hoʻonohonohoʻia e like me ka lā o ka huakaʻi. He mea maʻalahi ke huli i nā pūnaewele aʻu i kipa aku ai, e like me ka lā i nehinei (e nānā i ke Kii 2).

Pane. 2 Ka moʻaukala ma Chrome

Firefox

ʻO ka lua o nā mea kaulana loa (ma hope o Chrome) i ka hoʻomakaʻana o 2015. No ka hoʻokomoʻana i ka log, hiki iāʻoe ke kāomi i ke pihi wikiwiki (Ctrl + Shift + H), aiʻole e hiki iāʻoe ke wehe i ka "Log" menu a koho i ka "Hōʻike i kahi kiko" pūnaewele mai ka papahana pūnaewele.

Ma ke ala, ināʻaʻoleʻoe i ka papa kuhikuhi (waihona, hoʻoponopono, nānā, log ...) - e kaomi wale i ka pihi hema "ALT" ma ka papa kuhikuhi (e nānā i ka paukū 3).

Pane. 3 lāpuka wehe i Firefox

Ma keʻano, i koʻu manaʻo ma Firefox, kahi punaewele kūpono loa o nā kipa: hiki iāʻoe ke koho i nā loulou i ka lāhine inehinei, no nā lā hope 7 i hala, no ka mahina hope loa. Hiki kūpono i ka huliʻana!

Pane. 4 Nānā ma kaʻike pūnaewele ma Firefox

ʻOpera

Ma kaʻOpera browser, nānā pono ka moʻolelo. E kaomi ma luna o ka hōʻailona o ka inoa hoʻokahi ma kaʻaoʻao hema i luna a koho i ka mea "History" mai ka papahana holoʻokoʻa (ma ke ala, nā alakuhi Ctrl + H e kākoʻo pūʻia).

Pane. 5 Nānā i ka moʻaukala maʻOpera

Yandex polokalamu kele pūnaewele

Ua like like ka Yandex polokalamu kelepona iā Chrome, no laila ua aneane like ia maʻaneʻi: e kaomi i ka "list" icon ma kaʻaoʻao'ākau i luna o ka maka a koho i "History / History Manager" (aiʻole pēhi wale i nā pihi Ctrl + H, e nānā i ka Figure 6) .

Pane. 6 ka nānāʻana i ka mōʻaukala o ka kipa ma Yandex-browser

Internet Explorer

ʻOi, ka polokalamu hou loa,ʻaʻole hiki ke komo i loko o ka hōʻike. No kaʻikeʻana i ka moʻaukala i loko o ia mea, e kaomi wale i ka aniani hōʻailona ma ka mea hanahana: a laila e hōʻike i kaʻaoʻaoʻaoʻao kahi āu e koho ai i ka paukū "Journal".

Ma ke ala, i koʻu manaʻo,ʻaʻole pono loa e hūnā i ka moʻaukala o ke kipaʻana ma lalo o ka "āpau", ka mea e hoʻohanaʻia e ka nui o nā poʻe i ka poʻe koho ...

Pane. 7 Pūnaewele Pūnaewele ...

Pehea e hoʻomaʻemaʻe i ka moʻaukala i nā pūnaewele a pau

Hiki iāʻoe ke holoi i nā mea a pau mai ka puke pai ināʻaʻoleʻoe e makemake i kekahi e nānā i kāu mōʻaukala. A hiki iāʻoe ke hoʻohana wale i nā ponohana kūikawā kūikawā i loko o kekahi mau kekona (i kekahi mau minuke) e hoʻomaʻemaʻe i ka moʻaukala ma nā pūnaewele a pau!

CCleaner (kahua pūnaewele: http://www.piriform.com/ccleaner)

ʻO kekahi o nā papahana kaulana loa no ka hoʻomaʻemaʻeʻana i ka Windows mai ka "hoʻopuni". Hāʻawi iāʻoe e hoʻomaʻemaʻe i ke kākau inoa o nā palapala komo hewa, e lawe i nā polokalamu e hoʻohemoʻoleʻia ma keʻano maʻamau, a pēlā aku.

He mea maʻalahi loa ka hoʻohanaʻana i ka pono: ua hāpai i ka pono, pākaomi i ke pihi kānana, a laila ua kuhi i kahi e pono ai a kaomiʻia ke kī pololei (ma ke ala,ʻo ka mōʻaukala pūnaewele Pūnaewele pūnaewele).

Pane. 8 Pūnaewele CCleaner - holoi moʻolelo.

Ma kēia hoʻolālā,ʻaʻole hiki iaʻu ke hōʻole i kahi mea pono'ē aʻe i hōʻike i kekahi manawa i nā hualoaʻa maikaʻi aʻe i ka holoiʻana i nā'ōpili - Pūnaewele Disk Clean.

Hoʻomalu Clean Disk (kahua pūnaewele: //www.wisecleaner.com/wise-disk-cleaner.html)

ʻO CCleaner'ē aʻe. ʻAʻole hiki iāʻoe ke hoʻomaʻemaʻe wale i ka disk mai nāʻano likeʻole o nā pūnaewele kikooho, akā, e hana hoʻi i ka hoʻopiliʻana (e hoʻohanaʻia no ka wikiwiki o ka diski, ināʻaʻoleʻoe i hana ia no kekahi manawa lōʻihi).

He mea maʻalahi hoʻi ka hoʻohanaʻana i ka pono (ma waho o ka mea e kākoʻo ana i ka'ōlelo Lūkini) -ma mua ponoʻoe e kaomi i ke pihi hoʻopau, a laila eʻaelike me nā kiko kiko i hoʻonohonohoʻia e ka papa, a laila e kaomi i ka pihiʻaoʻao.

Pane. 9 Hoʻopau Pūnaeweleʻikepili 8

Ma luna o kēia, loaʻa iaʻu nā mea a pau, ka pōmaikaʻi a pau!