Pūnaewele hōʻoia kūpono

Nui nā poʻe VK e makemake e hūnā i ko lākou kūlana nohona, akāʻaʻole lākou iʻike i ka hana. I kēia lā, e kamaʻilio ana mākou.

Hūnā i ke kūlana mare

Ke hoʻopiha nei i kaʻike o VKontakte, kuhikuhiʻoe ma laila i nāʻike e pili ana iāʻoe iho. ʻO kahi o nā helu kahi kūlana male. Inā pahaʻoe i hōʻike iā ia, akā ma hope iho o ka manawa makemake lākou e hūnā mai ka nānāʻana i nā maka. Nui nāʻano e hana ai i kēia.

Māhele 1: Hūnā mai nā mea a pau

"Kūlana kūlana" hikiʻole ke hūnā. A me ia, e nalowale nāʻike'ē aʻe. Auē,ʻo ia ka hana VKontakte. Hanaʻia kēia e like me kēia:

  1. I ka'ākau'ākau, e kaomi ma kou inoa a koho "Papa".
  2. Ma laila mākou e koho ai "Kūlana".
  3. Loaʻa mākou i kēia mea "ʻO wai ka mea nāna eʻike i kaʻike nui o kaʻuʻaoʻao". Inā makemakeʻoe e hūnā i ka noho maleʻana mai kēlā me kēia, ponoʻoe e koho "Kawai iaʻu".
  4. I kēia manawa wale nōʻoe eʻike i kou kūlana mare.
  5. No ka maopopoʻana i kaʻikeʻana o kekahi i kāuʻaoʻao, e kaomi i ka loulou i lalo. "E nānā i kaʻikeʻana o nā mea'ē aʻe i kouʻaoʻao".

Hanana 2: Hūnā mai kekahi poʻe

A pehea hoʻi inā makemakeʻoe i kahi mau maka eʻike i kāu SP? A laila hiki iāʻoe ke koho i nā wahi pilikino "ʻO nā mea a pau".

Ma hope aʻe, eʻikeʻia kahi puka ma kahi e hiki ai iāʻoe ke hoʻonohonoho i kahi mea e hūnā ai i kou nohona kāne.

Māhele 3: Hoʻopuka mākou i kahi kūlana kāne no kekahi poʻe

ʻO kekahiʻaoʻao'ē aʻe e hūnā i kahi noho maleʻana, e kuhikuhi i kēlā mau mea hoʻohana i ka mea e hōʻikeʻia ana, no ka hopena e lilo kēiaʻike i mea hikiʻole.

ʻO nā mea hopeʻelua i hoʻonohonoho pilikino: "ʻO kekahi mau hoaaloha" a "Hoʻopuka kekahi mau hoa inoa".

Inā kohoʻoe i ka mea mua, eʻikeʻia kahi puka ma kahi e hiki ai iāʻoe ke nānā i nā kānaka e hōʻikeʻia kaʻike nui o kaʻaoʻao, kahi i waihoʻia ai ka māhele. "Kūlana kūlana".

Ma hope o kēlā, e hiki iā lākou keʻike i nā mea i hōʻikeʻia ma kāuʻaoʻao. Akā,ʻaʻoleʻo ia wale. Hiki iāʻoe ke hōʻuluʻulu i nā hoaaloha ma nā papa inoa, no ka laʻana, mau hoa noho a pili paha, a hoʻopilikino i ka hōʻike o ka noho maleʻana wale no kahi papa inoa o nā hoaaloha. No kēia:

  1. E koho "Hoʻopuka kekahi mau hoa inoa".
  2. A laila mai ka papa i hoʻonohonohoʻia, koho i kahi makemake.

Papa 4: Nā hoaaloha a me nā hoaaloha o nā hoaaloha

Ua kamaʻilio mua mākou e pili i kaʻikeʻana o kou mau ipo i kāu mau hoaaloha, akā hiki iāʻoe ke hoʻoponopono hou i hiki i nā hoaaloha o kāu mau hoaaloha keʻike aku i kāu loina likeʻole. No ka hanaʻana i kēia, koho i nā kikowaena pilikino "Nā hoa a me nā hoaaloha o nā hoaaloha".

Ka Papa Hana 5: Mai hōʻike i kahi kūlana olakino

ʻO ke ala maikaʻi loa e hūnā i kāu pūnaewele mai nā mea'ē aʻe, a me ka waihoʻana i kaʻike no kaʻike i nā mea a pau,ʻaʻole ia e hōʻike i kou kūlana male. ʻAe, aia kahi koho ma kēia mea o kaʻike "ʻAʻole i koho".

Ka Hopena

I kēia manawa, e hūnā i kou kūlana nohona noʻoeʻaʻole he pilikia. ʻO ka mea nui - ka hoʻomaopopoʻana i nā hana i hanaʻia a me nā minukeʻelua o ka manawa kūʻokoʻa.

E nānā hoʻi: Pehea e hoʻololi ai i ke kūlana nohona VKontakte