Kauka Project 7.57.0.9038

Loaʻa i nā kānaka a pau i kahi kūpono inā pono e kono i nā malihini i ka hopena. ʻOiaʻiʻo, hiki iāʻoe ke hana maʻamau, keleponaʻana, a hoʻouna paha i kahi leka ma kahi pūnaewele, akā i kekahi manawaʻo ka koho maikaʻi loa ka hanaʻana i kahi kono kūikawā. Kūpono no kēia mau lawelawe pūnaewele,ʻo ia e pili ana iā lākou a e kūkākūkāʻia i kēia mau lā.

Hana i ka koho ma ka pūnaewele

Hiki iāʻoe ke kono i kahi kono, ma ka hoʻomākaukau muaʻana i nā mamana. Pono ka mea hoʻohana e hoʻokomo i kā lākouʻike a hana i keʻano o ka leka uila, inā pono. E hoʻolālā mākou iʻelua mau kahua like, aʻoʻoe, e like me kāu mau pono, e hoʻohana i ka mea maikaʻi loa.

Hanana 1: JustInvite

Loaʻaʻo JustInvite he kahua i hoʻolālā maikaʻiʻia e hāʻawi ai i nā pono kūponoʻole no ka poʻe e pono e hana i kahi palapala kūpono a hoʻouna aku i nā hoaaloha. E noʻonoʻo kākou i ke kaʻina hana o nā hana ma kēia lawelawe ma kahi o kahi papahana hoʻokahi:

E hele i ka pūnaewele JustInvite

  1. E hele i JustInvite me ka hoʻohanaʻana i ka loulou i luna nei. No ka hoʻomakaʻana, e kaomi "Hoʻokumu i ka leka".
  2. Hoʻokaʻawaleʻia nā māhele a pau i nāʻano, nā kāwai, nā kala a me nāʻano. E hana i kāu iho kānana a loaʻa i kahi koho kūpono, e like paha, no ka lā hānau.
  3. ʻO ka mea mua, ua hoʻoponoponoʻia ka laulā. Ua hoʻonohonohoʻia kekahiʻano o nā leka no kēlā me kēia pākeke. Hiki iāʻoe ke koho wale i kahi mea āu i makemake loa ai.
  4. Kūloli mau ka'ōlelo no ka mea hoʻokahi wale nō kono. Hoʻomaopopo kēia mea hoʻoponopono i ka hiki ke hoʻomaopopo i ka nui o nā hua'ōlelo, hoʻololi i ka polia, keʻano o nā laina a me nāʻaoʻao'ē aʻe. Eia kekahi, e lele wale aku ana ka hua'ōlelo i kekahi mahele o ka kāwele.
  5. ʻO ka hopena hope loa ma mua o ka neʻeʻana i ka puka hou e hoʻololi i ke kala hope, kahi o ka kāleka iho. Ma ka hoʻohanaʻana i ka palette i hoʻolakoʻia, e hōʻike i keʻano āu e like ai.
  6. E hōʻoia i ka pololei a me nā pākuhi a pau. "'Aʻe".
  7. I kēia manawa, ponoʻoe e hele i ke kaʻina hana inoa a iʻole e hoʻokomo i kahi pūnaewele kū. E hoʻopiha i nā kahua kūpono a hahai i nā kuhikuhi i hāʻawiʻia.
  8. I kēia manawa aiaʻoe i loko o ka hopena o ka hoʻoponopono hoʻoponopono hoʻoponopono. ʻO ka mua, e hāʻawi i kona inoa, e hoʻomoʻi i ka wehewehe a me kahi hashtag, inā loaʻa.
  9. E hoʻokuʻu iho i kahi wahi e hoʻopiha ai i keʻano. "Polokalamu o ka hanana". Maanei eʻikeʻoe i ka inoa o kahi wahi, e hoʻopau i ka helu wahi, ka hoʻomaka a me ka hopena o ka hālāwai. E kākau i nā kiko'ī'ē aʻe e pili ana i ke keʻena inā makemakeʻia.
  10. Hoʻoholo wale ia e komo i kaʻike e pili ana i ka mea hoʻonohonoho, e hoʻomaopopo pono i ka helu kelepona. Ma ka pauʻana, e nānā i kaʻike i hōʻikeʻia a e kaomi "'Aʻe".
  11. E kākau i nā laina hoʻopaʻa inoa no nā malihini a hoʻouna aku i nā leka e hoʻohana i nā puke i unuhiʻia ma ka pūnaewele.

Hoʻopauʻia ka papa hana o ka pepa kono. E mālamaʻia i kāu moʻokāki pilikino a hiki iāʻoe ke hoʻi i ka hoʻoponoponoʻana i kēlā me kēia manawa a iʻole e hana i kahi helu palenaʻole o nā hana hou.

Hanana 2: Invitezer

ʻO kaʻoihana o ka pūnaewele Invitezer e hana ana ma keʻano likeʻole me ka punahele mua, akā ua hanaʻia i kahi ma kahiʻano maʻalahi. ʻAʻole ka nui o nā laina likeʻole e hoʻopiha ai, aʻo ka mea i hanaʻia e emi iki iho ka manawa. Hoʻoholoʻia nā hana a pau me ka papahana e like me kēia:

E hele i ka pūnaewele Invitezer

  1. E wehe i ka pūnaewele a laila e kaomi "Hoʻounaʻia ka leka".
  2. E lawe kokeʻiaʻoe i kaʻaoʻao nui no ka hanaʻana i kahi leka kaulike. Maʻaneʻi, e hoʻohana i nā pua, e nānā i ka papa inoa o nā'āpana i loaʻa a koho i nā mea kūpono. A laila e hoʻoholo i ka māmā i hoʻohanaʻia.
  3. I ka heleʻana i kaʻaoʻao blanke, hiki iāʻoe ke heluhelu i kānaʻikepili piha a nānā i nā kiʻi'ē aʻe. E hoʻokōʻia ka hoʻololiʻana i kāna hoʻoponoponoʻana ma hope o ke kaomiʻana i ke pihi. "Hōʻailona a hoʻouna".
  4. E komo i ka inoa o ka hanana, ka inoa o ka mea hoʻonohonoho a me ka helu wahi. Inā pono,ʻikeʻia ka helu ma ka palapala'āina ma o nā lawelawe i loaʻa. Mai poina e pili ana i ka lā a me ka manawa o ka hālāwai.
  5. I kēia manawa, hiki iāʻoe ke hoʻohui i kahi kāleka i kāu papa inoa makemake, inā he waihona kāu, a hōʻike pū i keʻano o nā lole no nā malihini.
  6. E kākau i loko o kahi leka hou aku i nā malihini a hele a hoʻopiha i ka papa kekaʻia. Ke pau, e kaomi "Hoʻouna".

Ua pau kēia hana. E hoʻouna kokeʻia nā lekaʻana a ma ka manawa āu i hōʻike ai.

Ke hanaʻana i kahi kono kūikawā ma o ka hoʻohanaʻana i nā lawelawe pūnaewele he hana maʻalahi loa ia e hiki nō i kekahi mea hoʻohanaʻole ke mālama, aʻo nā'ōlelo i ho'ākākaʻia ma kēiaʻatikala e kōkua i nā mea maʻalahi a pau.