Ke ho'āʻoʻiaʻana 0x80070422 ma ka Windows 10

Ma ke kaʻina o ka holoʻana i ka Windows 10, hiki keʻano o nā kuhi hewa. Nui ka nui o lākou a ua loaʻa i kēlā me kēia o kāna pūnaewele pono'ī kahi e hiki ai ke noʻonoʻo i keʻano o ke kuhi hewa, ka hopena o ka helehelena a pehea e pale ai i ka pilikia i ulu.

Hoʻopaʻi i ka hewa me ka helu 0x80070422 i ka Windows 10

ʻO kekahi o nā kuhi pinepine a me nā hemahema i Windows 10 he kuhi ia me ka helu 0x80070422. E pili pono ana i ka hana o ka pāku uila i kēia pūnaewele o ka pūnaehana hana a hiki i ka wā e ho'āʻo aiʻoe eʻaeʻole i ka pūnaewele a iʻole e hoʻopaʻa i nā lawelawe OS e pono i ka paena.

Hanana 1: Hoʻoponopono i ka hewa 0x80070422 ma ka hoʻomakaʻana i nā lawelawe

  1. Ma ka mea "E hoʻomaka" kaomi'ākau (pāhi'ākau) a kaomi Holo (hiki iāʻoe ke hoʻohana wale i ka hui pūnaewele "Win + R")
  2. Ma ka pukapihi eʻikeʻia, e komo i ke kauoha "Services.msc" ae kaomi "OK".
  3. E huli ma ka papa inoa o nā kolamu lawelawe "Manuahi Windows"e kaomi pono i luna a koho i ka mea "Āhua".
  4. A laila, ma kaʻaoʻao "Nui" i ke kahua "Momi hoʻomaka" e kākau i ka waiwai "Aunoa".
  5. E kaomi i ke pihi "E noi" ae hoʻomaka hou i ka PC.
  6. Inā, no ka hopena o iaʻano, hoʻomau ka pilikia, e hana hou i 1-2 mau hanana, a e huli i ke kolamu Pākuena Windows ae hōʻoia i ka hoʻonohonohoʻana i keʻano hoʻomaka "Aunoa".
  7. E hou hou i ka pūnaewele.

Hanana 2: Hoʻopili i ka hemahema ma ka nānāʻana i ka PC no nā meaʻino

ʻO keʻano o ka hana mua ua kūpono loa. Akā inā ma hope o ka hoʻoponoponoʻana i ka hewa, ma hope o kekahi manawa, hoʻomakaʻia eʻike hou,ʻo ke kumu o kona hana houʻana paha he pono o ka malware ma PC, ka mea e pākilo i ka pākuwe uila a kaohi i ka holoʻana o ka OS. I kēia hihia, pono e mālama i kahi kope o ka kamepiula pilikino e hoʻohana nei i nā polokalamu kūikawā, e like me Dr.Web CureIt, a laila hana i nāʻanuʻu i hōʻikeʻia ma keʻano 1.

No kaʻikeʻana i ka Windows 10 no nā huakiko, e hahai i kēia mau hana.

  1. Mai ka pūnaewele official e kiʻi i ka pono a hoʻoholo.
  2. E'āpono i nā'ōlelo laikini.
  3. E kaomi i ke pihi "Hoʻomaka hōʻoia".
  4. Ma hope o ka hōʻoiaʻana i ke kaʻina hōʻoia, e hōʻikeʻia nā hopena weliweli, inā he. Pono lākou e wehe.

ʻO ka hapa hewa 0x80070422 he nui nā mea i kapaʻia he hōʻailona, ​​e like me ka hoʻopiliʻana i ka puka, ka hoʻopauʻana i ka hana, nā hewa hoʻokomo pūnaewele a me nā hoʻoponopono pūnaewele. Ma muli o kēia,ʻaʻole ponoʻoe e haʻalele i nā hoʻolaha pūnaewele a hoʻoponopono i nā hewa a pau i ka manawa.