ʻAuhea ke kākoʻo o ka mēra!

Ua piha ka Internet hou i ka hoʻolahaʻana, aʻo ka nui o kāna mau pūnaewele e ulu wale ana me ka manawa. ʻO ia ke kumu i waena o nā mea hoʻohana i ke koiʻana i nā ala likeʻole o ke kāohiʻana i kēia meaʻole. I kēia lā, e kamaʻilio ana mākou e pili ana i ka hoʻokomoʻana i ka laʻelahaʻoi aku iʻoi aku ka maikaʻi, i hoʻohālikelikeʻia no ka polokalamu kaulana loa - AdBlock no Google Chrome.

Hoʻonohoʻiaʻo AdBlock no Google Chrome

Hiki ke loaʻa nā hoʻopuka no Google pūnaewele pūnaewele ma ka Chrome WebStore. ʻOiaʻiʻo, aia kahi AdBlock i loko o ia mea, he loulou i ka mea i hōʻikeʻia ma lalo nei.

Hoʻololi i ka AdBlock no Google Chrome

Nānā: Ma ka hale kūʻai pūnaewele Google,ʻelua koho koho AdBlock. Makemake mākou i ka mea mua, iʻoi aku ka nui o nā hanana a ua kahakaʻia ma ke kiʻi ma lalo nei. Inā makemakeʻoe e hoʻohana i kāna huahana hou, heluhelu i nā kuhikuhi i lalo.

E heluhelu hou: Pehea e hoʻouka ai i AdBlock Plus i Google Chrome

  1. Ma hope o ke kaomiʻana i ka loulou ma luna o ka adBlockʻaoʻao ma ka hale kūʻai, e kaomi i ke pihi "E hoʻokomo".
  2. E hōʻoia i kāu hana ma ka puka pahū ma ke kaomiʻana i nā mea i hōʻikeʻia ma ke kiʻi ma lalo nei.
  3. Ma hope o kekahi mau kekona, e hoʻohuiʻia ka pāʻoihana i ka polokalamu kele pūnaewele, a laila e weheʻia kona pūnaewele luna i kahiʻaoʻao hou. Inā ma nā mea hou o Google Chromeʻike houʻoe i ka memo "E hoʻouka i AdBlock", e hahai i ka loulou ma lalo nei i kaʻaoʻao kākoʻo.
  4. Ma hope o ka hoʻokomoʻana i ka AdBlock, eʻikeʻia kona pokokoko ma ka'ākau o ka pākuhi helu, e kele ana i ka mea e wehe ai i ka papa kuhikuhi nui. Hiki iāʻoe ke aʻo i keʻano o ka hoʻonohonoho i kēia mea hou no ke kākoʻoʻana aku i kahiʻoi aku kūpono a me ka hoʻonalu pūnaewele kūpono mai kekahi mea kūikawā ma ka pūnaewele.

    E heluhelu hou: Pehea e hoʻohana ai i AdBlock no Google Chrome

E like me kāu eʻike ai,ʻaʻohe mea paʻakikī e hoʻokomo iā AdBlock i Google Chrome. Hoʻopiliʻia kekahi mau hōʻailona'ē aʻe i kēia polokalamu kele pūnaewele e kekahi mea like me ka mea algorithm like.

E nānā hoʻi: E hoʻokomo i nā mea kikowaena ma Google Chrome