Xiaomi MiFlash 2017.4.25.0


He mea hoʻohanaʻo HP Web Jetadmin no ka mālamaʻana i nā kikowaena ma kahi pūnaewele kūloko. Hāʻawi iāʻoe e hoʻopau hou i ka firmware, e hoʻonohonoho i ka mea hoʻokele a hana i ka hana pale e pale i nā pilikia.

Hoʻoponopono pūnaewele

ʻO kēia module eʻae iāʻoe eʻike i nā'ōkuhi ma ka pūnaewele, e hoʻohui i nā hui, hoʻonohonoho i nā hoʻonohonoho, nā polokalamu hou, nā mea hoʻokomo i ka hōʻiliʻili hōʻiliʻili, a me nā hoʻokumu pūnaewele.

  • "Nā mea hoʻohana". Aia kēia'eneke i nāʻike kūpili e pili ana i kaʻaoʻao.
  • Hale "Nā Pūʻulu" Hōʻikeʻia i hoʻonohonohoʻia e nā papahana mea hoʻohana.
  • "Huli". Mālama kēia hiʻohiʻona iāʻoe e hoʻomaopopo i nā nūhou hou ma ka pūnaewele a hoʻohui iā lākou i ka papa inoa o ka papahana. Maanei hiki iāʻoe ke nānā i ka moʻaukala o nā hana a hoʻonohonoho i ka mea hou aʻe.
  • Ma ka māhele "Hoʻolaha" Eʻike i kaʻikepili no nā malfunctions kupono i ka lakohana a iʻole ka lakohana o nā lakohana. Hoʻolako hou aku nā hana i hiki iāʻoe ke nānā i ka log a kākau i nā leka hoʻomaopopo mai kekahi mea a iʻole ka hui, e hiki ai iāʻoe ke nānā i ke kūlana a pane i nā hemahema i ka manawa.
  • Pālā "Pūmaʻa" Aia kekahi mau hana no ka huli a me ka hōʻohoʻana i nā lako polokalamu, a me ka hoʻolālāʻana i nā kaʻina hana.
  • Ma kahi kokoke i nāʻike a pau e hiki ke hoʻokomoʻia i loko o nā nūhou - mai ka palena kiʻekiʻe loa i ka hoʻohanaʻana i nā mea. Hoʻokaʻaʻikeʻia ka hoʻolālāʻana.
  • Hana "Mālama" e hāʻawi i ka hiki ke hoʻokomo a hoʻoponopono i nā māka a me nā macros.
  • "Nń Pahu" eʻae iāʻoe e hoʻohana i nā polokalamu, pūnaewele a me nā laikini mai nā mea hana a me nā mea hana'ē aʻe.

Kākau i ka hoʻoponopono

Na kēia HP Web Jetadmin e hoʻonāuki iāʻoe e mālama i nā luina a me nā mea hoʻokele pūnaewele. Hiki ke hoʻohanaʻia hoʻi e hoʻokomo i kahi loiloi loiloi, hiki ke hoʻohana i ka hoʻonohonohoʻana i nā pūnaewele mamao hou.

Ka Hoʻolālā Hana

Aia kēia poho i nāʻoihana no ka mālama a hoʻonohonohoʻana i nā polokalamu, e hoʻonui ana i nā mea hoʻohana a me ka hanaʻana i nā hana, a no ka hōʻoiaʻana i ka palekana. Hiki iāʻoe ke nānā i nāʻike e pili ana i nā manawa hoʻokomo o HP Web Jetadmin.

Nā Virus

  • Nā hana waiwai nui loa no ka mālamaʻana i nā kikowaena, ke kikooho a me nā mea hoʻohana;
  • E hana me nā mea hana'ē aʻe;
  • Kaʻike o Russian a me kaʻikeʻikeʻike;
  • Wāwili kūʻai.

Nā mea kūponoʻole

  • No ka hoʻoukaʻana i ka papahana, ponoʻoe e hele ma ke kaʻina hana no ka loaʻaʻana o ka ID (hoʻopaʻa inoa inoa) a komo i ka code.

ʻO HP Web Jetadmin kekahi o nā polokalamu lakoʻole no ka lawelaweʻana i nā pūnaewele a me nā kikowaena pūnaewele. ʻO kahi nui o nā hana e pono ai a me nāʻike e pili ana i ka'ōlelo e lilo ai ia i mea hana maʻalahi loa no ka hanaʻana me ka lehulehu o nā mea paʻi.

No ka hoʻoukaʻana i ka papahana, e hele i ka loulou ma lalo nei a komo i kaʻikepili ma nā māhele a pau i kahakahaʻia me kahi inoa uila.

Kaʻike inoa HP

A laila hele i kaʻaoʻao me ka hoʻopaʻa inoaʻana. Maanei, ponoʻoe e kaomi "E hele i ka pūnaewele". Ma hope o ka paniʻana o kaʻaoʻao hoʻololi.

Ma hope o ka pauʻana o nā hana a pau, ponoʻoe e hahai i ka loulou i lalo a komo i loko.

ʻO ka hoʻohanaʻana ma ka pūnaewele HP

A laila, ponoʻoe e komo i ka helu i loaʻa e ka leka uila (no ka inoa inoa maikaʻi loa e hoʻohana i ka pahu Gmail) a me kaʻike (kahi i hoʻokomoʻia e ka leka uila i ka hanaʻana i ka pūʻulu). Mai poina i ka kauʻana e hōʻoia i kaʻaeʻana o nā leka. Ma hope o ka komoʻana, e kaomi "E hoʻouna i".

Ma kaʻaoʻao download, e koho i ka huahana i hōʻikeʻia i ka pakuhi a kaomi i ke pihi. "Download". Mai wikiwiki e hauʻoli,ʻaʻoleʻo ia wale. I ka wā i pākuhi muaʻia, ke kiʻiʻiaʻo Akimai e nā mea hoʻoiho kiʻi. Pono e hoʻokomoʻia ma kāu kamepiula - me ka hikiʻole i kēia download.

I kēia manawa, ma hope o ka hoʻololiʻana i kaʻaoʻao, hiki iāʻoe ke hoʻouka i ka papahana.

E kiʻi iā HP Web Jetadmin no ka mea noa

E kiʻi i ka polokalamu hou loa o ka papahana mai kahi papa hana

Nā Lapaʻau no ka Hoʻokuʻiʻana iā iTunes e hoʻohana i nā leka hoʻomaopopo HDD Hōʻike Hōʻike Hōʻemi Nā Slimdrivers A kōkua o ka'onihi AOMEI

E hōʻike i kaʻatikala ma nāʻenehana kaiaulu:
He polokalamu hoʻolālā HP Web Jetadmin no ka mālamaʻana i nā kikowaena, ke kikooho, a me nā mea hoʻohana ma kahi kamepiula a me kahi pūnaewele. Hiki i ka hoʻolālāʻana i nā hana, e mālama i nā liliʻana i nāʻaoʻao a hana i nā pūʻulu kiko'ī.
Pūnaewele: Windows 7, 8, 8.1, 10
Kāleka: Polokalamu Polokalamu
Developer: HP Hui Hana
Kuhi: Free
Nui: 500 MB
'Ōlelo: Russian
Penei: 10.4