Kāpae Hoʻokele no HP LaserJet Pro M1212nf

ʻO nā polokalamu polypurpose he hōʻiliʻiliʻiʻo ia o nā lako likeʻole, kahi e pono ai i kēlā me kēia hui e hoʻokomo i kāna polokalamu pono'ī. No laila, he mea pono keʻikeʻana i ka pehea e hoʻouka ai i ka mea hoʻokele no HP LaserJet Pro M1212nf.

Kāpae Hoʻokele no HP LaserJet Pro M1212nf

Hoʻoiho i nā polokalamu no ka MFP iʻikeʻia i nāʻano he nui. Ponoʻoe e hōʻuluʻulu i kēlā me kēia a hiki i kāu koho.

Ke Kumu 1: Pūnaewele Pūnaewele

Ponoʻoe e hoʻomaka eʻimi i kahi mea hoʻokele ma kahi pūnaewele official.

E hele i kahi pūnaewele HP kūikawā

  1. Ma ka papa inoa,ʻike mākou i ka paukū "Kākoʻo". Hana mākou i kahi paomi, ma mua o mākou e wehe i kahi papa hou, kahi e pono aiʻoe e koho "Pūnaewele a me nā mea hoʻokele".
  2. E komo i ka inoa o nā mea hana a mākou eʻimi nei i kahi mea hoʻokele, a laila kaomi "Huli".
  3. Ke hoʻopauʻia kēia hana, hiki mākou i kaʻaoʻao pilikino o kēia mea. Hoʻokomo kokeʻia mākou e hoʻokomo i ka'ōnaehana polokalamu piha. Ponoʻia e hana i kēia, no ka mea,ʻaʻole ponoʻo ka mea hoʻokele ke hana pono i ka MFP. E pāomi i ka pihi "Download".
  4. E hoʻouka i ka waihona me ka extension extension .exe. E wehe ia.
  5. Ke hoʻomaka koke nei i ka weheʻana i nā māhele a pau o ka papahana. He pōkole ke kaʻina hana, koe wale nō ke kali.
  6. Ma hope o kēlā, ua hāʻawiʻia mākou e koho i ka mea paʻi kahi i koiʻia ai ka hoʻomohala pūnaewele. I kā mākou hihia,ʻo M1210 kēia. Hoʻomahoʻo ia i ke ala no ka hoʻohuiʻana i ka MFP i kahi kamepiula. ʻO ka hoʻomaka maikaʻi me "E hoʻouka iā USB mai".
  7. Kuhi wale ia e kaomi wale "E hoʻomaka i kahi hoʻomohana" ae hoʻomaka ka polokalamu i kāna hana.
  8. Hoʻomaopopo ka mea hana i ke kū pololeiʻana o ka mea paʻi kiʻi i ka mea paʻi, hoʻonee i nā'āpana ponoʻole a pēlā aku. ʻO ia ke kumu i hōʻikeʻia ai ka hōʻike ma mua o mākou, hiki ke hoʻololiʻia me ka pākeke ma lalo nei. I ka hopena e loaʻa hou kahi manaʻo no ka loiloʻana i ka mea hoʻokele. E kaomi "Install Printer Software".
  9. A laila, e koho i keʻano o ka hoʻonohonoho. E like me ka mea i'ōlelo muaʻia, eʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻolālāʻana i ka pūnaewele polokalamu piha, no laila koho "Hoʻoponopono kūpono" a pana "'Aʻe".
  10. Ma hope koke iho o kēia, ponoʻoe e wehewehe i kahiʻano mea pahi kiʻi. ʻO kā mākouʻoihana,ʻo ia ka lālaniʻelua. Hana i ka hana a kāomi. "'Aʻe".
  11. Eia hou, ua wehewehe mākou pehea e loli ai ka mea paʻi. Inā hanaʻia kēia hana ma o USB, a laila koho i ka heluʻelua a kāomi "'Aʻe".
  12. I kēia manawa, hoʻomaka ka hoʻonohonoho o ka mea hoʻokele. Hoʻoholo wale nō ia e kali a hiki i ka hoʻomohalaʻana o ka papahana i nā māhele kūpono.
  13. Inā piliʻole ka mea paʻipala, e hōʻike mai ka palapala noi i kahi hōʻailona iā mākou. ʻAʻole hiki ke hana houʻia a hiki i ka hoʻomakaʻana o ka MFP e pilina me ke kamepiula. Inā pololei nā mea a pau,ʻaʻole e hōʻikeʻia kēlāʻano leka.

I kēia manawa, ua hoʻohui likeʻia kēiaʻano.

Ke Kumu 2: Nā Polokalamu Pāʻani Pākolu

ʻO ka hoʻokomoʻana i kahi polokalamu kūikawā o kahi'ōnaehana ponoʻole i ka wā mau e hele i nā pūnaewele a ka mea hana lole aiʻole e kiʻi i nā pono hana. I kekahi manawa ua lawa kaʻikeʻana i kahi papahana kolu e hiki ke hana i nā hana likeʻole, akā,ʻoi aku ka māmā a me ka maʻalahi. ʻO ka pūnaewele, i hana 'ia no ka huli' ana i nā mea hoʻokele, hoʻokomo wikiwiki i kahi polokalamu'ōnaehana a hoʻouka i nā polokalamu i hala. ʻOiai ua hoʻolālāʻia ke hana pono'ī. I loko o kā mākouʻatikala, hiki iāʻoe keʻike me nā mākaʻi maikaʻi o kēia māhele.

Heluhelu hou:ʻO nā polokalamu maikaʻi loa no ka hoʻoukaʻana i nā hoʻokele

ʻO ka mea koʻikoʻi koʻikoʻi o ka pūnaewele i kēia māheleʻo ka Driver Booster. He polokalamu kēia ma kahi o ka mana maikaʻi loa a hiki ke hoʻomaopopoʻia nā mea āpau a hiki i kahi mea hoʻohanaʻole. Nui nā pūnaeweleʻikepili pūnaewele i nā mea hoʻokele no nā lakohana i kākoʻoʻoleʻia e ka pūnaewele official.

E ho'āʻo mākou e hoʻouka i kahi mea hoʻokele no ka HP LaserJet Pro M1212nf ma ka hoʻohanaʻana i ia papahana.

  1. Ma hope o ka holoʻana o ka pūnaewele, weheʻia ka puka puka me kahiʻaelike. E kaomi wale "Eʻae a hoʻokomo"e hoʻomau i ka hana me ka noi.
  2. Hoʻomaka ka hoʻomakaʻana o ka nānā ponoʻana o ka kamepiula, eʻoi aku ka pololei, nā lako i loko. Pono kēia hana aʻaʻole hiki ke hoʻokuʻuʻia.
  3. Ma hope o ka hopena o ka wā o mua, hiki iā mākou keʻike pehea e loaʻa ai nā mea hoʻokele i ka kamepiula.
  4. Akā, makemake mākou i kekahi mea kiko'ī, no laila pono mākou eʻimi i ka hopena no ia mea. Komo mākou "HP LaserJet Pro M1212nf" ma kahi pae huli ma ka kihi ma ka'ākau a ma kaomi "E komo".
  5. A laila, e kaomi i ke pihi "E hoʻokomo". ʻAʻole pono ka nui o kā mākou komoʻana, no ka mea, koe wale nō ka manaʻo.

Ua pau kēia kaʻana o ke ala. Ponoʻoe e hoʻomaka hou i ke kamepiula.

Ke Kumu 3: ID polokalamu

ʻO kēlā me kēia mea i loaʻa konaʻike pono'ī pono'ī. ʻO ka helu kūikawā, ka mea kūpono no ka hoʻoholoʻana i nā mea hana, akā, no ka hoʻoihoʻana i nā mea hoʻokele. ʻAʻole pono kēiaʻano hana i ka hoʻokomoʻana i nā ponohana a iʻole kahi huakaʻi lōʻihi ma o ka punaewele official o ka mea hana. ʻO ka ID no HP LaserJet Pro M1212nf e like me kēia:

Kelepona VID_03F0 & PID_262A
USBPRINT Hewlett-PackardHP_La02E7

ʻO kaʻikeʻana i kahi mea hoʻokele ma ID he hana ia o nā minuke. Akā, inā kānaluaʻoe e hiki iāʻoe ke hana i ke kaʻina hana i nīnauʻia, a laila e heluhelu wale i kā mākouʻatikala, kahi i loko o nā kuhikuhi kiko'ī a hoʻopau i nā nuanua o kēiaʻano.

Leʻaleʻa: E huli i nā mea hoʻokele e ke kikowaena lako polokalamu

Ka Papa Hana 4:ʻO keʻano mau o Windows

Inā manaʻoʻoe he mea ponoʻole ka hoʻolālāʻana i nā polokalamu, a lailaʻoi aku ka maikaʻi o kēiaʻano. Ke hoʻololi nei ia i kēlāʻano kumu no kaʻoiaʻiʻo o ke ala i nīnauʻia e pono ai i kahi pūnaewele pūnaewele wale nō. E noʻonoʻo i pehea e hoʻonoho pono ai i nā polokalamu kūikawā no ka HP LaserJet Pro M1212nf MFP.

  1. I ka hoʻomaka e ponoʻoe e hele i "Pae Mana Mana". ʻO ka mea kūpono loa e hoʻoholo i ka hoʻololi "E hoʻomaka".
  2. A laila e loaʻa "Nā Pūnaewele a me nā Mea Paipalapala".
  3. Ma ka pukapihi eʻikeʻia, e huli i ka mahele "E hoʻokomo i ka mea paʻi". Hiki iāʻoe ke loaʻa ia ma ka papahana ma luna nei.
  4. Ma hope o kā mākou kohoʻana "E hoʻouka i kahi mea paena pūnaewele" a holo aku.
  5. Hoʻokuʻuʻia ke awa i ka noʻonoʻo o ka pūnaehana hana. ʻO nā hua'ē aʻe, me ka hoʻololiʻole i kekahi mea, e neʻe.
  6. I kēia manawa, ponoʻoe eʻike i ka mea paʻi ma ka papa inoa i hāʻawiʻia e Windows. No ka hanaʻana i kēia, ma kaʻaoʻao hema e koho "HP"a he pololei "HP LaserJet Professional M1212nf MFP". Hoʻomi mākou "'Aʻe".
  7. Hoʻoholo wale ia e koho i kahi inoa no ka MFP. He mea pono ke haʻalele i ka mea nāna e hāʻawi i ka pūnaewele.

Hoʻopiha kēia i ka hoʻolālāʻana. He mea kūpono kēia koho no ka hoʻokomoʻana i kahi mea hoʻokele hae. E aho e hoʻopau i ka polokalamu ma hope o ka pauʻana o kēia hana ma kekahiʻaoʻao'ē aʻe.

No laila, ua nānā mākou i 4 mau ala e hoʻonohonoho ai i nā mea hoʻokele no ka HP LaserJet Pro M1212nf Mea Kino Pūnaewele.