Ke hoʻololi nei i ka hewa me ka waihona library blade

ʻO ke kikowaena o ka leka uila o Microsoft e hāʻawi i kahi mana hana a melahi no ka hanaʻana me nāʻike. Ma waho aʻe o ka hoʻokumuʻana i nā hōʻailona hou a me ka hoʻonohonohoʻana i nā mea e noho nei, hiki i ka hiki ke hoʻonele i nā mea kūponoʻole.

A e kamaʻilio mākou e pili ana i ka holoiʻana o nāʻike i kēia mau lā.

No laila, inā e heluhelu anaʻoe i kēia aʻo, pono iaʻoe e hoʻolei aku i hoʻokahi a iʻole kālā.

ʻOiaʻiʻo,ʻo ka hoʻoponopono hoʻolālā wale nō he mau minuke wale nō.

Pono muaʻoe e hele i kahi hoʻonohonoho pūnaewele. No ka hanaʻana i kēia, wehe i ka "File" menu, kahi e hele ai mākou i ka "Details"ʻaoʻao a kaomi i ke pihi "Pūnaewele Pūnaewele".

Ma lalo iho nei e hōʻikeʻia ka papa inoa, aʻo kahi mea hoʻokahi paha, e kaomi ai a hele i ka hoʻonohonoho pūnaewele.

Ma kēia pukapiʻi, e hōʻikeʻia ka papa inoa o nāʻike a pau i hakuʻia ma Outlook. I kēia manawa, e noho mau ana mākou no ka kohoʻana i ka mea pono (a, inā paha he pololei,ʻaʻoleʻo ka pololei,ʻo ia hoʻi,ʻo ka mea a mākou e holoi ai) a kaomi i ka pihi "Delete".

A laila mākou ke hōʻoia i ka holoiʻana o ka moʻolelo ma ke kaomiʻana i ka pihi "OK" aʻo ia nō.

Ma hope o kēia mau hana, e hoʻopau loaʻia nāʻikepili pūnaewele a me ka moʻolelo pono'ī. Ma kēia kumu, mai poina iāʻoe e hana i nā kope o nāʻike kūpono i mua o ka holoiʻana.

Inā no kekahi kumu e hikiʻole iāʻoe ke holoi i kahi pūʻulu, a laila hiki iāʻoe ke holo e like me kēia.

E hoʻomaka, e hana i nā kope kope o nāʻikepili kūpono.

Pehea e mālama ai i kaʻike kūpono, e nānā maʻaneʻi: pehea e mālama ai i nā leka uila mai Outlook.

Ma kaʻaoʻao aʻe, e kaomi i ka pihi'ākau'ākau i ka "" Windows "ma ka paena pākuhi a ma ka koho kuhi koho i ka mea" Taskbar ".

E hele i ka paukū "PūʻIke Pūnaewele".

Ma kēia ke kāomi nei mākou ma ka "Mail (Microsoft Outlook 2016)" ma kahi pūnaewele (e hilinaʻi ana i ka hōʻoiaʻana o Outlook, hiki i ka inoa o ka loulou keʻano iki).

Ma ka'āpana "Nā Configurations", e kaomi i ke pihi "Hōʻike ..." a e weheʻia ana ka papa inoa o nā kuʻina i loaʻa i mua o mākou.

Ma kēia papa inoa, koho i ka mea a Outlook a kaomi i ka pākuhi "holoi".

Ma hope o kēlā, hōʻoia ka holoi.

Aʻo ka hopena, me ka hoʻonohonohoʻana, e holoi mākou i nāʻike kuhi Outlook a pau. Ke waiho nei ia i kēia manawa e hana i nāʻike hou a hoʻihoʻi mai i nāʻikepili mai kahi waihona.