Hoʻopuka pūnaewele no Ricoh Aficio SP 100SU MFP

Ma waho o ka hukiʻana i nā kaha kiʻiʻelua, hiki iā AutoCAD ke hāʻawi i ka hana hana kiʻi me nāʻanoʻanoʻekolu a hiki iā lākou ke hōʻikeʻia i nāʻanoʻanoʻekolu. Hiki ke hoʻohanaʻia ka hoʻohanaʻana iā AutoCAD i loko o ka hoʻolālāʻoihana, e hoʻolālā i nāʻano hana likeʻoleʻekolu o nā huahana a me ka hanaʻana i nā kiʻi spatial o nāʻano kele.

Ma kēiaʻatikala e nānā mākou i nā hiʻohiʻona o ke axonometry i ka AutoCAD, ka mea e pili ana i ka hoʻohanaʻana i ka hoʻohanaʻana i kahi o ka hoʻolālāʻekolu.

Pehea e hoʻohana ai i ke kumu hana axonetric ma AutoCAD

Hiki iāʻoe ke puʻunaue i ka lumi honua i kekahi mau moku'āina. Eia kekahi laʻana, ma kahi o lākou he axonetric, ma kekahi - kahi nānā.

E heluhelu hou: Viewport ma ka AutoCAD

Ka hoʻokomoʻana i ke axonometry

No ka hoʻonāʻana i ke kūlana o keʻano o ke axonometric i ka AutoCAD, e kaomi wale i ke kiʻi me ka hale e kokoke ana i ka pahu kuhi nānā (e like me ka hōʻike i ke kiʻi).

Ināʻaʻoleʻoe eʻike i ka cube ma ka pākuhi kiʻi, e hele i kaʻaoʻao "View" a e kaomi i ke pihi "View Cube"

I ka wā e hiki mai ana, e maʻalahi keʻano o ka pahu cube i ka hanaʻana i ke axonometry. Ke kili ana ma kona mauʻaoʻao, hiki iāʻoe ke hele koke i nā alaiho orthogonal, a ma luna o nā kihi - e hoʻololi i ke axonometry i 90 mau.

Pale pae

ʻO kekahi mea hoʻokolohua e hiki ke komo i ka limaʻo ia ke pa hoʻokele. Hoʻomoʻaʻia ia ma ka wahi like e like me keʻano o ka pahu. Aia kēia pane i ka pā, pāho a me ka pihi pihi a puni ka pāʻani kiʻi. E noho kāua ma luna o lākou.

Hanaʻia ka papa hana pāʻani ma ke kaomiʻana i ka hiʻona me ka laʻau. I kēia manawa, hiki iāʻoe ke hoʻoneʻe i ke kuhi i kekahi wahi ma ka pakuhi. Hiki ke hoʻohana pūʻia paha kēia hiʻohiʻona ma ka hoʻopaʻaʻana i ka wili kiole.

Hoʻokomo ka Zooming iāʻoe e hoʻokolo a nānā i nā mea kiko'ī ma ka papa kiʻi. Hoʻomakaʻia ka hana ma ka hoʻokauʻana i ke pihi me kahi aniani hoʻonui. Ma kēia pākuhi, hiki ke loaʻa i kahi papa inoa hāhoho me nā koho koho. E noʻonoʻo i kekahi o nā mea i hoʻohana pinepineʻia.

"Hōʻike i nā palena" - hōʻano i ka mea i kohoʻia i ka'ōpuni piha, aiʻole e hoʻokomo i nā mea a pau o ka hōʻike i loko, ināʻaʻohe koho.

"Hōʻike i ka mea" - kohoʻana i kēia hana, koho i nā mea kūpono o kahi hōʻike a pēhi i ka "Enter" - e hoʻonuiʻia i ka piha piha.

"Zoʻe i / waho" - kēia hana zooms i loko a ma waho o kahi hiʻohiʻona. No ka loaʻaʻana o ka hopena like, e hoʻohuli i ka wili kio.

Ua hoʻokōʻia ka hoʻololi o ke kūlana ma nāʻanoʻekolu - "Orbit", "Free Orbit" a me ka "'Olohe Holoʻokoʻa". Hiki ke kahe o ka'ōnii i ka hilinaʻiʻana o kahi pīkole kūpono. Hiki iāʻoe ke hoʻololi i ka hiʻohiʻona ma nā papa a pau, a ke hoʻomauʻia nei ke kaheʻana o ka'ōpili o ke kūʻokoʻa ma hope o kāu kohoʻana i kahi kuhikuhi.

Nā hiʻohiʻonaʻikepili i ke kūʻana o ke axonometric

E hoʻololi i keʻano hoʻolālā 3D e like me ia i hōʻikeʻia ma ka kiʻikuhi.

E hele i kaʻaoʻao "Hōʻikeʻike" a eʻike i ka papa inoa o kēlā inoa.

Ma ka papa inoa hāʻule, hiki iāʻoe ke koho i keʻano o nā manaʻo hoʻohālike i ka nānā i ka nānā.

"2D-kāhua" - hōʻike i nāʻaoʻao wale nō a me waho o nā mea.

"Hōʻoiaʻiʻo" - hōʻike i nā kino me nā māmā, ke aka a me ke kala.

"Ua hoʻonaniʻia me nāʻaoʻao" me ka "Realistic", a me nā laina i loko a me waho o ka mea.

"Hōʻaikaʻi" - Hāʻawiʻia nāʻaoʻao o nā mea ma keʻano o nā laina kiko'ī.

"Translucent" - nā'āpana volumetric me ka uhiʻole, akā, me ka loiloi.

Nā haʻawina'ē aʻe: Pehea e hoʻohana ai iā AutoCAD

No laila,ʻike mākou i nā hiʻohiʻona axonometric i AutoCAD. Hoʻonohonoho ponoʻiaʻo ia e hana i nā hana o keʻano hoʻohālikelikeʻekolu i kēia polokalamu.