Pehea e wehe ai i nā polokalamu mai Android

Ua manaʻoʻia wau e laweʻia nā polokalamu ma ka Android he papahana papahana, akā, no ka mea, aia he mau kumu liʻiliʻi e pili ana i kēia, aʻaʻole lākou e hopohopo wale nō i ka laweʻiaʻana o nā polokalamu pūnaewele i hoʻokomo muaʻia, akā i laweʻia waleʻia i kahi kelepona aiʻole papapihi no ka manawa a pau kona hoʻohana.

ʻO kēia kumuhana heʻelua mau'āpana -ʻo ka mua, e pili ana i ka pehea e kāpae i nā polokalamu i hoʻokomoʻia eʻoe mai kāu papa aiʻole kelepona (no ka poʻe iʻikeʻole i ka Android akā), a laila e haʻi aku wau iāʻoe pehea e holoi ai i nā polokalamu polokalamu o ka polokalamu Android i hoʻonohonohoʻia me ka kūʻaiʻana o ka mea hana aʻaʻoleʻoe e pono ia). E nānā hoʻi: Pehea e hoʻopau a hūnā i nā polokalamu hanaʻole i Android.

E wehe koke i nā noi mai ka papa a me ke kelepona

E hoʻomaka me, e pili ana i ka weheʻana i nā noi i kūkuluʻia eʻoe (ʻaʻole o ka pūnaewele): nā pāʻani, nāʻano likeʻole, akā,ʻaʻole pono nā papahana e pono ai a me nā mea'ē aʻe. E hōʻike au i ka'ōnaehana holoʻokoʻa i ka hiʻohiʻona o Android 5 maʻalea (like me ka'ōnaehana 6 a me 7) a me kahi pūnaewele Samsung me ka'ōnaehana 4 a me ko lākou pū. Ma keʻano laulā,ʻaʻohe heʻokoʻa ma ke kaʻina (ʻaʻole eʻikeʻia ke kaʻina no ka'ōpona a iʻole ka papa ma Android).

Wehe i nā polokalamu ma Android 5, 6 a me 7

No laila, i mea e wehe ai i ka noi ma ka Pololei 5-7, e kaomi i luna o ka pakuhi e wehe i ka wahi hoʻolaha, a laila huki hou e wehe i nā koho. Kaomi ma ka'āpana kiʻi e hoʻokomo i ka papa koho o nā polokalamu.

Ma ka papa koho, koho i "nā noi". Ma hope o kēlā, ma ka papa inoa o nā noi, e huli i kahi āu e makemake ai e hoʻoneʻeneʻe mai ka'ōkuhi, e kaomi a heluhelu i ka pihi "Remove". ʻO ka manaʻoʻo ka wā e holoi aiʻoe i kahi noi, pono e hoʻopauʻia kānaʻikepili a me ka pelekena, akā i ka manawa inā makemake au e holoi mua i kaʻikepili noi a hoʻonā i ka pelekena ma o nā mea kūpono, a laila holoi wale i ka polokalamu pono'ī.

Hopu i nā polokalamu ma kāu pūnaewele Samsung

No ka ho'āʻoʻana, hoʻokahi wale nō wau i hōʻea aku i ka polokalamu Samsung me ka Android 4.2, akā, noʻonoʻo wau e pili ana i nā hiʻohiʻona hou loa,ʻo nā kaupae e wehe i nā noiʻaʻole loa eʻano'ē.

  1. No ka hoʻomakaʻana, e kau i ka palakala hōʻike kiʻekiʻe e wehe ai i ka wahi hoʻolaha, a laila kaomi i ka'āpana kiʻi e wehe i nā koho.
  2. I ka papa koho, koho i ka "Manaʻo Palapala".
  3. Ma ka papa inoa, koho i ka noi e makemakeʻoe e wehe, a laila e wehe iā ia me ka pihi pono.

E like me kouʻike,ʻaʻole pono ka hoʻoneʻeʻana i ka pilikia no ka mea hoʻohana ponoʻole iā ia iho. Akā naʻe,ʻaʻole hiki ke maʻalahi i ka wā e loaʻa ai nā polokalamu pūnaewele i hoʻokomo muaʻia e ka mea hana, i hikiʻole ke hoʻoneʻeʻia me nā mea pono o Android.

Wehe i nā polokalamu pūnaewele i ka Android

ʻO kēlā me kēia pūnaewele Android a papa kūʻai paha ma kahi kūʻai, he holonaehana nui o nā noi i hoʻokomo muaʻia, a he nuiʻole kahi āu i hoʻohanaʻole ai. He mea pono e holoi i kēlā mau noi.

ʻElua mau koho no nā hana (ma waho o ka hoʻoukaʻana i kahiʻoihana likeʻole), inā makemakeʻoe e wehe i kekahi mau polokalamu pūnaewele hemoʻole mai ke kelepona aiʻole ka papa inoa:

  1. E hoʻopau i ka noi -ʻaʻohe kumu e loaʻa ai ka pakiaka, kahi i hoʻopaneʻe ai ka hoʻolālā (aʻaʻole hoʻomaka i ke kaʻawale), nalowale mai nā menus noi a pau, akā, e hoʻomau i ka hoʻomanaʻo o ke kelepona a iʻole ka lolo a hiki ke hoʻololi houʻia.
  2. Holoi i ka polokalamu polokalamu - makemakeʻia ke kaʻina pakiaka no kēia, ua hoʻopau ponoʻia ka noi mai ka polokalamu a hoʻokuʻu i ka hoʻomanaʻo. Inā loaʻa nā kumuhana'ē aʻe'ē aʻe ma kēia noi, hiki i nā pilikia.

No nāʻoihana novice, mahalo nui wau e hoʻohana i ka koho mua: e pale i kēia mau pilikia pilikia.

Hoʻopilikia i nā polokalamu pūnaewele

No ka hoʻopau i ka polokalamu pūnaewele, makemake wau e hoʻohana i ke kaʻina hana nei:

  1. Eia kekahi, e like me ka wehe waleʻana o nā noi, hele i nā koho a koho i ka'ōnaehana'ōnaehana makemake.
  2. Ma mua o ka hoʻokaʻawaleʻana, e hoʻopau i ka palapala noi, e holoi i kaʻikepili a hoʻomaʻemaʻe i ka hūnā (iʻole e hoʻolālā i kahi manawa hou i ka wā o ka polokalamu o ka polokalamu).
  3. Kaomi i ke pihi "Hoʻoponopono", e hōʻoia i kāu manaʻo me ka'ōlelo aʻo e hōʻole i nā mea'ē aʻe i ka hōʻole i ka hale hana.

Hanaʻia, e nalowale ka mea i'ōleloʻia mai ka papa inoa aʻaʻole e hoʻohana. Ma hope aku, inā ponoʻoe e hoʻololi hou, e hele i ka papa uila a wehe i ka papa inoa "Disabled", koho i kahi āu e makemake ai a kaomi i ka pihi "Enable".

E wehe i ka polokalamu polokalamu

I mea e wehe ai i nā polokalamu polokalamu mai ka polokalamu Android, ponoʻoe e loaʻa i ke aʻa i ka mea a me kahi pūnaewele hiki ke hoʻohana i kēiaʻike. No ka loaʻaʻana o kahi aʻa, ke'ōlelo nei au i ka loaʻaʻana o nā kuhikuhi i keʻano e hiki ai iāʻoe ke hoʻokaʻawale i kāu mea e pono ai, akā, aia kekahi mau'ōlelo maʻalahi, no ka mea,ʻo Kingo Root (ʻoiai ua hōʻikeʻia kēia palapala hoʻouna i kekahiʻike i kona mau mea hoʻonaʻauao).

Mai ka waihona pūnaewele me ke kumu pakiaka, ke kākoʻo nei au iā ES Explorer (ES Explorer) i hiki iāʻoe, hiki iāʻoe ke hoʻokuʻu iāʻoe mai ka Google Play).

Ma hope o ka hoʻoukaʻana i ES Explorer, e kaomi i ka pihi koho ma kaʻaoʻao hema (ʻaʻole i paʻi i ka kiʻi), a hoʻololi i kahi koho koho. Ma hope o ka hōʻoiaʻana o ka hana, e hele i nā kikowaena a me nā mea APP ma ka'āpana ROOT-kuleana, e hoʻololi i nā "Pūnaewele Pūnaewele" (ʻoi aku, no ka mālamaʻana i nā kope kope o nā polokalamu polokalamu lōʻihi, hiki iāʻoe ke hoʻomaopopo i ka wahi kiko'ī iāʻoe) a me ka "Uninstall APK automatically" item.

Ma hope o ka hanaʻiaʻana o nā koho a pau, e hele wale i kahi waihona pūnaewele o ka pūnaewele, a laila, ka polokalamu / polokalamu a holoi i nā polokalamu polokalamu pūnaewele e makemakeʻoe e holoi. E makaʻala a wehe i nā mea wale nō iʻike e hiki ke hoʻoneʻeʻia me ka hopena.

E hoʻomanaʻo: ināʻaʻole au i kuhihewa, i ka wā e holoi ai i nā polokalamu polokalamu o ka polokalamu'ōnaehana, hoʻopauʻoleʻo ES Explorer i nā waihona i pili me kaʻikepili a me ka cache, ināʻo ka pahuhopu ka hoʻokuʻu i kahi i loko o ka waihona i loko o ka pūnaewele, hiki iāʻoe ke hoʻomaopopo i ka pelekena a me nāʻikepili ma o nā hoʻolālā noi. a laila holoiʻia.