Pehea e hoʻonohonoho ai i ka hua'ōlelo o ka hoʻoponopono i ka wā e komo ana i Windows 10 (pili no Windows 7, 8)

Alohaʻoe

Aʻo kaʻelemakule ka haʻupa ...

ʻO nā mea like, he nui nā mea makemake e mālama i kā lākou mau lolopila me nā hua'ōlelo (ʻoiai ināʻaʻole he mea waiwai ma luna o lākou). Aia kekahi mau manawa kahi i hoʻopoinaʻia ai kahi hua'ōlelo (a me kahi hōʻailona, ​​ka mea a Windows e'ōlelo mau ai i ka hanaʻana,ʻaʻole kōkua i ka hoʻomanaʻo). Ma nāʻano likeʻole, ua hoʻokau hou kekahi poʻe i Windows (nā mea e hiki ke hana i kēia) a ke hana nei, aʻo nā mea'ē aʻe e noi mua i kōkua ...

Ma kēiaʻatikala, makemake au e hōʻike i kahi ala maʻalahi a me keʻano wikiwiki e hoʻihoʻi hou i ka'ōlelo hoʻoponopono o ka hoʻoponopono ma Windows 10.ʻAʻole mau mākau kūikawā no ka hanaʻana ma ka PC, kahi mau hana paʻakikī a me nā mea'ē aʻe e pono ai!

E pili ana ke ala no Windows 7, 8, 10.

He aha kāu e pono ai e hoʻomaka i kahi hoʻonohonoho hou?

Hoʻokahi wale nō mea - ka leka uila (a diski) paha i hoʻokomoʻia ai kāu Windows OS. Ināʻaʻohe, e ponoʻoe e kākau (no ka laʻana, ma kāu kamepiulaʻelua, aiʻole i ka pilikino a ke kanaka pilikino, a me nā mea'ē aʻe).

He mea nui! Ināʻo Windows 10 kāu'ōnaehana, laila ponoʻoe i kahi pūnaewele kelepona USB pūnaewele me ka Windows 10!

Iʻole e kākau i kahi kuhikuhi lōʻihi i ka hoʻomohalaʻana i nā pūnaewele puni honua, e hāʻawi wau i nā loulou i kaʻu mauʻatikala mua, e kūkākūkā ana i nā kohoʻoi loa. Ināʻaʻoleʻoe e loaʻa i kahi pēlala hoʻonohonoho hoʻonohonoho (diski) - makemake wau e hoʻomaka, e pono ana iāʻoe mai kēlā manawa i kēia manawa (aʻaʻole hoʻi e hoʻonohonoho hou i ka hua'ōlelo!).

Ke hoʻoukaʻana i kahi pū puhi māmā me Windows 10 -

Pehea e hana ai i kahi pūnaewele kelepila pūnaewele pūnaewele me Windows 7, 8 -

E puhi i kahi kōpae -

Hoʻohoho hou i ka'ōlelo hoʻokomo i ka Windows 10 (i kēlā me kēia lā)

1) Kaomiʻana mai ka'ōkuhi lele (disk)

No ka hanaʻana i kēia, ponoʻoe e komo i ka BIOS a hoʻonoho i nā kūpono kūpono. ʻAʻohe mea paʻakikī i kēia, ma keʻano he kūlana,ʻoʻoe wale nō e kuhikuhi i kahi diski e hana i ka download (e hōʻike i ka paukū 1).

E haʻi aku wau iʻelua mau loulou i kaʻu mau mea inā he pilikia kekahi.

Hoʻonohonohoʻia ka BIOS no ka hoʻopiliʻana mai ka'ōpana lele:

- pona:

- kelepona (+ pona):

Pane. 1. Kaomi papa (F12 kī): Hiki iāʻoe ke koho i kahi diski e lele.

2) E wehe i ka weheʻana o ka pūnaewele

Inā ua hana pololei nā mea a pau i ka holo mua, e hōʻike i ka puka hōʻike Windows. ʻAʻole ponoʻoe e hoʻouka i kekahi mea - aia kahi pūnaewele "Hōʻaihoʻi Pūnaewele", kahi e pono aiʻoe e hele.

Pane. 2. E hoʻoponopono pūnaewele Windows.

3) Windows Diagnostics

Ma hope aʻe, ponoʻoe e wehe i kaʻaoʻao diagnostics Windows (e nānā i ka Figure 3).

Pane. 3. Diagnostics

4) Nā koho i kohoʻia

Alaila wehe i ka pauku me na palena hou.

Pane. 4. Nā kohoʻoi aʻe

5) Ke kauoha kauoha

Ma hope o kēlā, e holo i ka laina kauoha.

Pane. 5. E kauoha i ka laina

6) Kope i ka file CMD

ʻO ke kumu o nā mea e pono e hanaʻia i kēia manawa: kope i ka file CMD (laina kauoha) ma mua o ka pūnaewele e kuhi ana i nā kī (ʻo kaʻoihana o nā kī laka ma ka papa keyboard he mea pono ia no ka poʻe i hikiʻole ke hoʻokomi pinepine i nā pihi ma ka manawa hoʻokahi. no ka weheʻana, ponoʻoe e kaomi i ke kīʻo Liliʻu 5. manawa no nā mea hoʻohana he nui, 99.9% -ʻaʻole pono kēia hana).

No ka hanaʻana i kēia - komo wale i kahi hoʻokahi kauoha (e nānā i ke Kānāwai 7): kope D: Windows system32 cmd.exe D: Windows system32 sethc.exe / Y

Nānā: e pili ana ka huapalapala "D" inā hoʻohanaʻiaʻo Windows i ka māhele "C" (ʻo ia hoʻi, kahi hoʻonohonoho maʻamau maʻamau). Inā hele nā ​​mea a pau - eʻikeʻoe i kahi memo "Copied files: 1".

Pane. 7. E paʻi i ka file CMD ma kahi o nā kī kī.

Ma hope o kēlā, ponoʻoe e hoʻomaka hou i ke kamepiula (ʻaʻole e pono hou ka lewale uila hoʻonohonoho, pono e weheʻia mai ka port USB).

7) Ka hanaʻana i kahi luna hoʻomalu

ʻO ka māmā o ke ala e hōʻano hou i kahi hua'ōlelo,ʻo ia ke hana i kahi mea hoʻoponopono hou, a laila e hele i lalo iā Windows - a hiki iāʻoe ke hana i kāu mea e makemake ai ...

Ma hope o ka hoʻomaka houʻana o ka PC, e noi houʻo Windows iāʻoe no ka hua'ōlelo hou, ma kahiʻoe e kaomi i ka kīʻo ke Keʻena 5-6 mau manawa - he puka me kahi laina kauoha (inā ua hana pololei nā mea a pau ma mua).

A laila e komo i ke kauoha e hana i mea hoʻohana: Net user admin2 / add (kahi o admin2 ka inoa pūnaewele, hiki ke loaʻa).

Ponoʻoe e hoʻolilo i kēia mea hoʻohana i mea hoʻoponopono, e hana i kēia, e komo: Netena kaiaulu kaiaulu Admins admin2 / add (nā mea a pau, i kēia manawa ua lilo ko mākou mea hoʻohana hou i luna hoʻoponopono!).

Nota: Ma hope o kēlā me kēia kauoha e hōʻike i ka "Polokalamu i hoʻokōʻia". Ma hope o ka hoʻokomoʻiaʻana o kēia mau kauohaʻelua - ponoʻoe e hoʻomaka hou i ke kamepiula.

Pane. 7. ka hanaʻana i kahi mea hoʻohanaʻelua (luna)

8) Download Windows

Ma hope o ka hoʻopili houʻana i ka computer - ma kaʻaoʻao haʻahaʻa hema (i ka Windows 10), eʻikeʻoe i ka mea hoʻohana i hoʻohanaʻia e ka mea hoʻohana hou, a ponoʻoe e hele i lalo!

Pane. 8. Ma hope o ka hoʻomaka houʻana o ka PC heʻelua poʻe hoʻohana.

ʻOiaʻiʻo, ma kēia misionari e komo i loko o Windows, kahi i nalowale ai ka hua'ōlelo - hoʻopau maikaʻiʻia! ʻO ka pale hope wale nō,ʻo ia ma lalo ...

Pehea e wehe ai i ka hua'ōlelo mai ka pūnaewele hoʻoponopono kahiko

Hiki kūpono! Pono muaʻoe e wehe i ka papahana mana o Windows, a laila e hele i "Administration" (eʻike i ka loulou, e hoʻololi i nā kiʻi liʻiliʻi ma ka papa hoʻonohonoho, eʻike i ka fig 9) a wehe i ka mahele "Manaʻo Kōnae."

Pane. 9. Administration

A laila, e kaomi i ka pākuhi "Manuahi / Mea hoʻohana / Manawaena"ʻaoʻao. I ka papa, koho i ka pūnaewele āu e makemake ai e hoʻololi i ka hua'ōlelo: a laila e kaomi pono i ka mea kākau a koho i ka "Set password" ma ka papa kuhikuhi (e nānā i ka paukū 10).

ʻOiaʻiʻo, ma hope o kāu hoʻonohonohoʻana i kahi hua'ōlelo iʻoleʻoe e hoʻopoina a hoʻomaha mālie i kāu Windows me ka hoʻouka houʻana ...

Pane. 10. Hoʻonohonoho i kahi hua'ōlelo.

PS

Makemake wauʻaʻole hiki i nā poʻe a pau ke makemake i kēiaʻano (ma hope o nā mea a pau, aia nāʻano o nā polokalamu a pau no ka hoʻonohonoho pono'īʻana) Ua'ōlelo wau e pili ana i kekahi o lākou ma kēiaʻatikala:ʻOiai he mea maʻalahi kēiaʻano, ka honua a me ka hilinaʻi,ʻaʻole pono i kekahi akamai - ponoʻoe e komo i nā kauoha a pau 3 ...

Ua piha kēiaʻatikala,ʻoluʻolu maikaʻi 🙂