Kōpena Lock Anvide 2.40

Ma ka māmā ikaika, kahi i hoʻohanaʻia e nā poʻe he nui, hiki ke mālama i nāʻanoʻike. I kekahi manawaʻaʻole pono eʻikeʻia e nā mea hoʻohana'ē aʻe, a iāʻoe e hūnā i nā pūnaewele me nā mea hanahana paʻa, aia nō iāʻoe nā "kapuaʻi". No ka hūnā paʻaʻana i nā piʻo, ua hemoleleʻo Anvide Lock Folder.

He papahanaʻo Anvide Lock Folder no ka hūnāʻana i nā folda a me nā waihona mai nā mea hoʻohana'ē aʻe. Mahalo i kahi'āpana waiwai algorithm, hūnā i kaʻikepili i kahi i kohoʻia, a laila e hōʻoiaʻiʻo ai i ko lākou palekana.

Kāpena Hiding

I ka hoʻohuiʻana i kekahi papa kuhikuhi i ka papa inoa, hiki ke hūnāʻia mai ka nānā. Eia nō paha, aia i loko o ka papahana, akā i ka manawa hoʻokahi eʻikeʻia. No ka hūnāʻana, pono pono kaʻaeʻana i ke komoʻana i ia mea ma kahi hana kūikawā.

Nā memo e wehe

ʻO ka waihoʻana i kahi hua'ōlelo eʻae ai i nā mea iʻaeʻoleʻia e hoʻopau i ka pale. Hiki hou, hiki iāʻoe ke hoʻokomo i nā hua'ōlelo likeʻole ma nāʻaoʻao kiko'ī.

Ke komo i loko

Ma waho o ke code no kēlā me kēia waihona waihona, hiki ke hoʻokomo i ka papahana holoʻokoʻa. A laila, i ka weheʻana iā Anvide Lock Folder, ponoʻoe e komo i ka hua'ōlelo āu i hoʻonohonoho ai e hoʻomau e hana me ia.

Hoʻonohonoho hoʻonohonoho

ʻO kahi pāʻani hoʻokūkū liʻiliʻi kaʻokoʻa o ka polokalamu maʻamau. Hiki iāʻoe ke hoʻohemo i kaʻike o kekahi mau māmā, hoʻololi i ka lewa a me ke kiʻikuhi o kaʻike, hiki i ka animation a pēlā aku.

Nā Virus

  • Hoʻoponopono Hou;
  • Hoʻopuka hoʻolaha;
  • Kahiʻawaʻawa a maʻamau;
  • Keʻano liʻiliʻi;
  • ʻO ka loaʻa o ka hua'ōlelo hiki ke heluhelu.

Nā mea kūponoʻole

  • ʻAʻole i hoʻouka houʻia no ka manawa lōʻihi.

He polokalamu maikaʻi kēia polokalamu o kaʻike pono e hoʻohana ponoʻia ka lako loea a me ka mama. Loaʻa iāʻoe nā mea a pau āu e makemake ai, he nani a he helehelena keʻokeʻo, aʻo ka mea nui loa, hana maikaʻi ia i kāna mau hana.

Hoʻoiho i kahi anvide lock pani no ka mea kūʻokoʻa

E kiʻi i ka polokalamu hou loa o ka papahana mai kahi papa hana

Ka laka puka Paʻi Pūnaewele WinMend Hoʻopili Kōkua Hider Paena waihona

E hōʻike i kaʻatikala ma nāʻenehana kaiaulu:
ʻO ka mea kōkuaʻo Anvide Lock he polokalamu kōkua no ka mālamaʻana i kaʻikepili pilikino, ma ka hūnāʻana mai kaʻike.
Pūnaewele: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Kāleka: Polokalamu Polokalamu
Developer: Anvide Labs
Kuhi: Free
Nui: 1 MB
'Ōlelo: Russian
Penei: 2.40