Hoʻonohonoho i RAM i BIOS

I ka hoʻohanaʻana o nā poʻe he hoʻokahi lemu, hiki ke kuhi i kā lākou iho helu no kēlā me kēia mea hoʻohana. Ma hope o nā mea a pau, i kēiaʻano hiki iāʻoe ke hoʻokaʻaʻike i kaʻike a me ka hōʻemi i kaʻike i ia. Akā, aia nā hihia inā pono e holoi i kekahi o nā kālā no kekahi kumu. Pehea e hana ai i kēia mea, e nānā kākou i kēiaʻatikala.

Wehe mākou i ka helu Microsoft

Loaʻa nā profiles me nāʻanoʻelua: i ka'āina a i pili iā Microsoft. ʻAʻole hiki ke hoʻopauʻia ka pūʻuluʻelua, no ka mea, ua hūnāʻia nāʻike a pau e pili ana i nā pūnaewele o ka hui. No laila, hiki iāʻoe ke holoi i kēlā mea hoʻohana mai kahi PC a hoʻololi paha i kahi loli maʻamau.

Hanana 1: Holoi i ka Mea hoʻohana

  1. Pono muaʻoe e hoʻokumu i kahiʻikepili hou o ka home, kahi aʻoe e hoʻopau ai i kāu pūnaewele Microsoft. No ka hanaʻana i kēia, e hele i "Nānā PC" (e laʻana, hoʻohana Huli aiʻole ka papa inoa Ke aloha).

  2. E hoʻonui i ka pahu "Pūʻulu".

  3. A laila hele e kuhikuhi "Nā PūʻIke'ē aʻe". Maʻaneʻi eʻikeʻoe i nā kālā a pau i hoʻohana i kāu polokalamu. E kaomi i ka mea hou e hoʻonui i kahi mea hoʻohana hou. E noiʻiaʻoe e komo i kahi inoa a me ka hua'ōlelo (kohoʻole).

  4. Kaomi i kaʻikepili āu i haku ai a e kaomi i ka pihi. "Hiki". Maanei, ponoʻoe e hoʻololi i kaʻano pilikino mai ke kūlana i Luna.
  5. I kēia manawa i loaʻa iāʻoe kekahi mea e pani ai i kāu moʻokāki Microsoft, hiki iā mākou ke hoʻomaka me ka wehe. E hoʻopaʻa i loko o kaʻike āu i haku ai. Hiki iāʻoe ke hana i kēia me ka hoʻohanaʻana i ka laka mauka: e kāomi i ka hui pūnaewele Ctrl + Alt Delete ae kaomi i kahi mea "E hoʻololi i ka mea hoʻohana".

  6. A laila mākou e hana pū me "Pae Mana Mana". E huli i kēia pono me Huli aiʻole e kāhea ma o ka papa inoa E lanakila + X.

  7. E huli i kahi mea "Pūʻulu Pūnaewele".

  8. Kaomi ma ka laina "Hoʻoponopono i kahi pūʻulu hou".

  9. Eʻikeʻoe i ka puka ma kahi e hōʻikeʻia ai nā profiles a pau i hoʻopaʻaʻia ma kēia polokalamu. Kaomi ma ka pūnaewele Microsoft e makemake ana e holoi.

  10. A o ka hopena hope - kaomi ma ka laina "E holoi i ka Pūnaewele". Hoʻokumuʻiaʻoe e mālama a holoi i nā faila a pau o kēia helu. Hiki iāʻoe ke koho i kekahi mea.

Hanana 2: Lele i kahiʻikepili mai kahi moʻokāki Microsoft

  1. ʻO kēiaʻoihanaʻoi aku kaʻoihana a me ka wikiwiki. Pono muaʻoe e hoʻi i "Nānā PC".

  2. Kaomi i kaʻaoʻao "Pūʻulu". Ma ke poʻo o kaʻaoʻao, eʻikeʻoe i ka inoa o kouʻike a me ka helu leka uila i hoʻopaʻaʻia. E kaomi i ka pihi "Hoʻopilikia" malalo o ka helu.

I kēia manawa, e komo wale i ka hua'ōlelo o kēia manawa a me ka inoa o ka helu kuloko e pani i ka pūnaewele Microsoft.

Holoi i kahi mea hoʻohana o ka wahi

Me kahi moʻokāki kūloko, ua maʻalahi nā mea a pau. ʻElua ala e hiki ai iāʻoe ke holoi i kahi moʻokāki hou: i nā papa hana kamepiula, a me ka hoʻohanaʻana i ka mea hana honua - "Pae Mana Mana". ʻO ka hanaʻelua i haʻi muaʻia ma kēiaʻatikala.

Hanana 1: Holoʻia ma "nā Pūnaewele PC"

  1. ʻO ka hana mua e hele i "Nānā PC". Hiki iāʻoe ke hana i kēia ma o ka papa pop-up. Charmbar, loaʻa i ka pono ma ka papa inoa o nā noi a hoʻohana wale paha Huli.

  2. Ma ka puka e wehe ana, e hele i ka pā "Pūʻulu".

  3. E hoʻonui i ka pahu "Nā PūʻIke'ē aʻe". Maʻaneʻi eʻikeʻoe i ka papa inoa o nā mea hoʻohana a pau (koe naʻe ka mea āu i komo ai) i hoʻopaʻaʻia ma kāu kamepiula. Kaomi ma ka pūʻulu āu e ponoʻole ai. E hōʻikeʻia nā pihiʻelua: "Hiki" a "Holoi". No ka makemake e haʻalele i ka pilina hoʻohanaʻole, e kaomi i ke pihi lua, a laila e hoʻopaʻa i ka holoiʻana.

Hanana 2: Ma o ka "Papa Mana Mana"

  1. Hiki iāʻoe ke hoʻololi a holoi i nā pūnaewele mea hoʻohana "Pae Mana Mana". E wehe i kēia pono ma kekahiʻano āu eʻike ai (e laʻa, ma o ka papa kuhikuhi E lanakila + X aiʻole hoʻohana Huli).

  2. Ma ka puka makani e wehe, e huli i kahi mea "Pūʻulu Pūnaewele".

  3. I kēia manawa, ponoʻoe e kaomi ma luna o ka loulou "Hoʻoponopono i kahi pūʻulu hou".

  4. E weheʻia kahi puka eʻike aiʻoe i nā pūnaewele pūnaewele i kākauʻia ma kāu polokalamu. Kaomi i ka moʻokāki āu e makemake ai e holoi.

  5. Ma ka puka aʻe eʻikeʻoe i nā hana a pau āu e hiki ai ke hoʻohana i kēia mea hoʻohana. No ka makemake mākou e holoi i kaʻikepili, e kaomi i kahi mea "E holoi i ka Pūnaewele".

  6. A laila e hoʻoikaikaʻiaʻoe e mālama a holoi i nā faila i pili i kēia helu. E koho i ka koho makemake, e pili ana i kāu mau makemake, a hoʻopaʻa i ka holoiʻana o kaʻike.

Ua noʻonoʻo mākou i 4 mau ala e hiki ai iāʻoe ke holoi i kahi mea hoʻohana mai ka pūnaewele i kēlā me kēia manawa, me ka nānāʻole i ka pauʻana o ke kaʻina. Manaʻo mākou ua hiki i kā mākouʻatikala ke kōkua iāʻoe, a ua aʻoʻoe i kahi mea hou a pono.