Hoʻonui i ka helu o nā māka i ka papahanaʻo Hamachi

Na ka hua kaʻawale o Hamachi ka mea e hiki iāʻoe ke hana i nāʻokoʻa kūloko me ka hiki ke hoʻohui aku i 5 mau mea kūʻai i ka manawa hoʻokahi. Inā pono, hiki ke hoʻonuiʻia kēia helu i 32 aiʻole 256 mau mea komo. No ka hanaʻana i kēia, pono ka mea hoʻohana e kūʻai i kāu inoa me ka helu i makemakeʻia o nā mea kū'ē. Eʻike kākou pehea e hana ai kēia.

Pehea e hoʻonui ai i ka helu o nā māmala i Hamachi

    1. Hele i kāu moʻokāki ma ka papahana. Kaomi hema "Nā Pūnaewele". E hōʻikeʻia nā mea a pau i ka'ākau. Pana "Hoʻouka Pūnaewele".

    2. E koho i kahiʻenehana. Hiki iāʻoe ke haʻalele i ka paʻamau "Pūnaewele". Hoʻomi mākou "E hoʻomau".

    3. Inā hoʻohanaʻia ka pilina ma ka hoʻohanaʻana i kahi hua'ōlelo, e hoʻonoho i kahi kiko i kahi kūpono kūpono, e hoʻokomo i nā koina i makemakeʻia a koho i keʻano o ka inoa.

    4. Ma hope o ke kaomiʻana i kahi pihi "E hoʻomau". Hikiʻoe i kaʻaoʻao uku, kahi e pono aiʻoe e koho i kahiʻano uku (keʻano kāleka aiʻole ka uku uku), a laila e hoʻokomo i nā kiko'ī.

    5. Ma hope o ka hoʻololiʻana i ka uku i makemakeʻia, e loaʻa ka pūnaewele e hoʻohui i ka helu i kohoʻia o nā mea komo. E hoʻonui mākou i ka papahana ae nānā i nā mea i hanaʻia. Pana "E kākoʻo i ka pūnaewele", komo mākou i nāʻikeʻikepili. E kokoke ana i ka inoa o ka pūnaewele hou he mea e like me ka heluna o nā poʻe i loaʻa a pili.

Hoʻopiha kēia i ka hoʻohuiʻana o nā mākia i Hamachi. Inā pilikia kekahi mau pilikia i ka wā o ke kaʻina hana, ponoʻoe e hoʻokaʻaʻike i ka lawelawe support.