Ke hoʻololi nei ka loiloi o ka'ōleloʻenehana


Nui nā polokalamu e hāʻawi iāʻoe e nānā i ka moku'āina o ka lolouila a hoʻololi i kekahi mau palena o ka pūnaewele. Manaʻo nā mea he nui aʻo Spidfan kekahi o nā papa maikaʻi loa i kēia māhele, akā hoʻokahi mau mea koʻikoʻi e koe ana: pehea e hoʻohana ai i ka polokalamu Speedfan.

ʻO kaʻoiaʻiʻo, inā kūʻia kēlāʻano nīnau, a laila,ʻaʻole pono e kamaʻilio e pili ana i nā kumu hohonu a me nā loli i kekahi mau mea koʻikoʻi koʻikoʻi. Pono ka mea hoʻohana wale nō eʻike pehea e hana ai i nā hana maʻalahi a nānā pono i ka noho o kona kamepiula.

E kiʻi i ka polokalamu hou o Speedfan

ʻO ka hoʻololi wikiwiki

ʻO ke kumu, ua hoʻoukaʻiaʻo Spidfan no ka hoʻoponoponoʻana i ka wikiwiki o ka holoʻana o nā mea hōʻoluʻolu a pēlā e hoʻololi i ka'ōnaehana hana a me ka mahana o nā pūnaewele pūnaewele. No laila, pono i ka mea hoʻohana e aʻo e hana me ka poʻe. Hoʻoholoʻia nā hana a pau ma ka papa mua loa, ponoʻoe eʻike i kahi mea maʻalahi iā ia no ka hoʻololiʻana i ka wikiwiki me ka hoʻopilikiaʻoleʻana i ka pūnaewele.

Leʻaleʻa: Pehea e hoʻololi ai i ka māmā o ka mea māmā ma Speedfan

Nā Polokalamu Polokalamu

No kahiʻoihana kūpono hou, ponoʻoe e hoʻoponopono i ka polokalamu Spidfan no kāu pono iho. I loko o ke noi, hiki iāʻoe ke hoʻolālā i nā mea a pau: mai ke kāwili e paʻa ana i keʻano a me ka hana. Mai makaʻuʻoe e hoʻolālā i ka papahana, hiki iāʻoe keʻike i ka haʻawina a hoʻomaopopo i nā mea a pau.

Leʻaleʻa: Pehea e hoʻonohonoho ai i Speedfan

Nui kaʻike o Speedfan e pili ana i kēlā me kēia wahi o ka pūnaewele a hiki iāʻoe ke hoʻololi i nā mea he nui. Akā,ʻaʻole pono nā poʻe hoʻohana maʻamau e komo i loko o nā kiko'ī, pono lākou e aʻo i ka pehea e mālama ai i ka papahana i nā pae, iʻole e hōhonu aʻike i keʻano o ka'ōnaehana a hoʻololi i kēia moku.