Pehea e hoʻonui ai i ka TWRP Recovery

ʻO ka hoihoi houʻana i ka iPhone he hanana wikiwiki loa ia, e hōʻike ana i ka hiki o iTunes a i nā papahana'ē aʻe paha ma ka kamepiula. ʻO lākou a pau e hāʻawi ana i nā mea hoʻohana iā lākouʻaʻole wale i ka hana o ka hōʻiliʻiliʻikepili a me iOS iho, akā i nāʻano'ē aʻe, e like me ka hoʻoponoponoʻana i nā hemahema pūnaewele, hoʻololi i kaʻike i kekahi kelepona'ē aʻe, wehe i ka iPhone, aʻoi aku.

Ke hoʻopili IPhone

ʻO kēia kaʻina hana e hōʻike i ka hoʻopihapiha pihaʻana o nā mea a pau a me nāʻikepili mai ka'ōkuhi. Ma mua o kēlā, hiki i ka mea hoʻohana ke hoʻomalu i nā waihona ma ka hoʻohanaʻana i ka polokalamu pono'ī aiʻole ma o ka lawelawe iCloud ma ke kelepona a iʻole ka computer.

Ke Kumu 1: CopyTrans Shelbee

He polokalamu maʻalahi ma ka'ōlelo Lūkia no ka hoʻokō wikiwikiʻana o ka hana. Loaʻa iā ia kahi loiloi hoʻopunipuni, kahi wale nō 2 mau hana, a me ke kohoʻana o keʻano'ōnaehana. Hiki ke noʻonoʻoʻia kona pono no ka hōʻoia i ka pono o kaʻikepili ma ka mālamaʻana. No laila, hikiʻole i ka mea hoʻohana ke hopohopo i ka palekana o nā waihona koʻikoʻi nona.

No ka hoʻihoʻiʻana i ka iPhone, ponoʻoe e hoʻokumu i kahi pūnaewele i mua, e komo i nāʻike kūpono a pau no ka mālamaʻana: mau hoa helu, nā memo, nā kahamaʻi, nā kiʻi, etc. Ma ka kūʻaiʻana i ka hua piha o ka huahana, e hiki i ka mea hoʻohana ke hoʻopiʻi i nāʻikepili pūnaewele.

Hoʻokomo i CopyTrans Shelbee mai ka papa hana

iTunes

Hiki iāʻoe ke hoihoi i ka iPhone ma o ka hoʻohanaʻana i ka polokalamu iTunes kūikawā mai Apple mai ma kāu kamepiula. E kōkua iāʻoe e hoʻopili i nā'ōnaehana pūnaewele, e pākuʻi iā ia, a me ka hoʻihoʻiʻana i nā waihona (nā kiʻi, nā wikiō, nā leka, a me nā mea'ē aʻe). E heluhelu pehea e hana ai i kēia ma kaʻaoʻao aʻe.

E heluhelu hou: Pehea e hoʻihoʻi ai i ka iPhone, iPad a me ka iPod ma o iTunes

Nā hiʻohiʻona paʻamau IPhone

Hiki nō hoʻi i ka loli IPhone ke hiki ke hoʻololi i nā kikowaena o ke kelepona iho. I kēia wale nō, hikiʻole i ka mea hoʻohana ke mālama i nā faila hoʻokahi, e like me nā papahana kūikawā e hāʻawi ana, akā e hana i kahi kākoʻo piha a holoi i nāʻike a pau me ka mālamaʻole.

E ho'āla i nā hoʻonohonoho pūnaewele

ʻO ke ala wikiwiki e hōʻano hou i ke kūlana o kēia manawa. No ka hanaʻana i kēia, e hele i nā pūnaewele a hele i kaʻaoʻao kūpono. Ma ke koho, hiki iāʻoe ke hana i kope kope o nāʻike a pau ma mua e hoʻohana ai i iTunes aiʻole iCloud. ʻO nā hana e pono e hoʻoholo houʻia e kamaʻilioʻia ma ka paukū i lalo nei.

E heluhelu hou: Pehea e holoi ai i ka iPhone:ʻelua mau hana e hana ai i ke kaʻina hana

iCloud

Holoi i nāʻikepili a pau mai kāu kelepona a mamao aku. No ka hanaʻana i kēia, ponoʻoe i ka lolouila a me kaʻike i ka iCloud, kahi i kākoʻoʻia ai ka iPhone. E hoʻohana i ka hana i ka mana hana "Huli i ka iPhone". E heluhelu hou e pili i ka hana i kēia Ke Kumu 4 ʻO kaʻaoʻao aʻe.

Nāʻike hou aku:
Pehea e hana ai i kahi hoʻonohonoho piha piha
Pehea e komo ai i ka mail mai i iPhone mai

Hōʻike i nā mea hoʻohana

ʻAʻole kēia hoʻonohonohoʻana e hoʻokomo i ka hoʻonohonohoʻana i nā mea a pau a me ka hoʻololiʻana i kaʻaoʻao o mua o ke kelepona, e like me ka hihia mua, akāhoʻi hou i nāʻikepili i hoʻopau waleʻia e ka mea nona a me nā kānaka'ē aʻe paha.

ʻO Drfone

ʻO kahi papahana maikaʻi e komo pū ana i ka hana o ka hoʻoponopono houʻana i nā mea hoʻohana pūnaewele, akāʻo nā mea hana'ē aʻe hoʻi he nui. Eia kekahi laʻana, e hoʻoponopono ana i nā hewa ma ka iPhone, wehe i ke kelepona inā e poinaʻia ka hua'ōlelo, e hoʻololi i nāʻikepili mai kahi polokalamu i kekahi, a pēlā aku.

Hoʻokaʻawaleʻo Dr.fone mai ka papahana hana

ESaUS MobiSaver

Hāʻawi iāʻoe e hoʻihoʻi i nā faila maʻamau, e like me nā kiʻi, nā wikiō, nā leka uila, nā memo, a me nā mea'ē aʻe. Hoʻopili ia i ka mea no ka iCloud a me nā kākoʻo iTunes, a laila e hāʻawi ana i ka papa inoa o nāʻikepili i loaʻa no ka ho'ōla. Me MobiSaver EaseUS, hiki iāʻoe ke hoʻihoʻi i ka state o ka'ōnaehana i ka manawa i ka wā i pauʻole ai nā kōnae kūpono. He mea pono ke hoʻomaopopo i ka nele o ka unuhi'ōlelo Lūkini, aʻo kekahi paha he mea nui nui loa.

Hoʻouka iā ESaUS MobiSaver mai kahi papa hana

ʻO ka Primo iPhone Data Recovery

ʻO kekahi pono hou e hoʻihoʻi i ka mea i ka moku makemake, ināʻaʻole i hoʻopauʻia nā faila nui. Hoʻokaʻawale ia i nā mea'ē aʻe ma ke alo o kahi hana pono no ka hoʻoponoponoʻana i nā kuhi pūnaewele o iOS. Kākoʻo i ka hoʻohana houʻana i nāʻike a me kaʻike iCloud.

E kiʻi iā Primo Hōʻike Pūnaewele no kaʻikepili o kaʻike

Hiki i nā polokalamu i luna nei ke hoʻopili i ka iPhone me ka hoʻopau pihaʻana o nāʻikepili a pau, a hoʻoulu i nā kōnae i kohoʻia e ka mea hoʻohana me ka halaʻole. Eia kekahi,ʻo nā hoʻolālā o ka'ōnaehana pono'ī e lawe i ka hana o kahi hōʻoki pihaʻole me ka hoʻohana pūʻana i nā pūnaeweleʻekolu.