Pehea e ho'ōki ai i ka pulupōʻana ma ka iPhone


ʻO Auto-Correction he mea hoʻohana i ka pono iPhone e hiki ai ke hoʻololi i nā hua'ōlelo me nā kuhi. ʻO ka hemahema o kēia hanaʻana,ʻaʻole iʻike pinepine ka puke wehewehe'ōlelo i loko o nā'ōlelo a ka mea hoʻohana e ho'āʻo nei e komo. No laila, ma ka manawa pinepine ma hope o ka hoʻounaʻana i ka leka i ka mea paio,ʻike ka poʻe i kaʻikeʻole o ka iPhone i nā mea a pau i manaʻoʻia e'ōleloʻia. Inā ua luhiʻoe i ka hoʻokae ponoʻana i ka iPhone, manaʻo mākou e hōʻino i kēia hiʻohiʻona.

E hoʻopau i ka hoʻololi a me ka iPhone

Mai ka hoʻokōʻana i ka iOS 8, ua loaʻa i nā mea hoʻohana ka manawa lōʻihi e hoʻouka i nā papaʻaoʻao pākahi. Eia naʻe,ʻaʻole hiki i nā mea a pau ke wikiwiki e māhele me keʻano kaulike. Ma kēiaʻaoʻao, ma lalo mākou e noʻonoʻo i ka koho e hōʻoki i T9 no ke kīpona papahana, a no ka poʻe kolu.

Ka Papa Hana 1: Papa Pāʻani Papa

  1. E wehe i nā pūnaewele a hele i kaʻaoʻao "Manamana".
  2. E koho i kahi mea "Keyboard".
  3. No ka hoʻohanaʻana i ka hana T9, neʻe i kahi mea "Hoʻoponopono" i kahi kūlana hana. E hoʻopili i ka puka uila.

Mai kēia manawa mai, e kahakaha wale ka papahana i nā hua'ōlelo hewa me ka laina ulaʻula. No ka hoʻoponoponoʻana i ka kuhi, e pākuhi i ka kānana, a laila koho i ka koho pololei.

Hanana 2: Pāpāluaʻaoʻao

Ma muli o ka lōʻihi o ke kākoʻoʻo iOS i ka hoʻokomoʻiaʻana o nā kīʻahiʻaoʻaoʻekolu, uaʻike ka nui o nā mea hoʻohana i nā kūlana lanakila a me nā hana. E noʻonoʻo i ka koho e hōʻoponopono i ka palekana'ōkuhi ma keʻano o kahi noi mai Google.

  1. Ma nā mea hana hoʻokomo'ē aʻe i kaʻaoʻaoʻekolu, e mālamaʻia nā kūpina ma o nā'ōnaehana o ka hoʻolālā pono'ī. I kā mākou kūlana, ponoʻoe e wehe i ka papa.
  2. Ma ka pukapiʻi eʻikeʻia, koho i ka mahele "Papa Mau Papa".
  3. E huli i kahi koho "Hoʻoponopono". E hoʻoneʻe i ka'āpanaʻaoʻao ma kaʻaoʻao o ia i kahi kūwawā. Hoʻohanaʻia kēiaʻano kulekele e hoʻopau i ka autocorrection i nā kūmole mai nā mea hana'ē aʻe.

ʻOiaʻiʻo, inā makemakeʻoe e hoʻoponopono i ka hoʻoponopono pono'īʻana o nā hua i kākauʻia ma ke kelepona, e hana i nā hana like, akā i kēia hihia e hoʻoneʻe i ka slider i ke kūlana. Manaʻo mākou he mea kōkua nā'ōlelo i haʻiʻia ma kēiaʻatikala iāʻoe.