Hoʻolohe i nā mele makeʻole ma ka pūnaewele

ʻO nā Retweets kekahi ala maʻalahi a me ka nani e haʻi aku i nā manaʻo o kekahi poʻe'ē aʻe i ka honua. Ma Twitter,ʻo nā retweets kekahi mau mea holoʻokoʻa o ka mea hoʻohana o ka mea hoʻohana. Akā, inā e hiki koke mai he pono e hoʻolei aku i hoʻokahi aʻoi aku paha o nā puke o kēiaʻano? I kēia hihia,ʻoihana like ka lawelawe microblogging kaulana.

E nānā pū hoʻi: Holoi i nā tweets a pau ma Twitter ma kahi pālua

Pehea e wehe ai i nā retweets

ʻO ka hiki ke hoʻoneʻe i nā hoʻolālā kūponoʻole i loko o nā'ōnaehana a pau o Twitter: papahana, pūnaewele, a me nā noi a pau o ka pūnaewele. Eia hou,ʻo ka lawelawe microblogging eʻae iāʻoe e hūnā i nā retweets o nā poʻe'ē aʻe. ʻO keʻano e wehe ai i ka repweet ma Twitter ma kekahi papahana, a laila e kūkākūkāʻia.

Pūnaewele Pūnaewele Twitter

ʻO ka pūnaewele papahana o Twitter ka mea i kaulana nui loa "o kēia pūnaewele pili." No laila, me ia a hoʻomaka i ko mākou alakaʻi e hoʻonele i nā liʻiliʻi.

  1. E hele i kāuʻikepili ma ka pūnaewele.

    E kaomi i ka hiʻona o kā mākou avatar ma kaʻaoʻao'ākau i luna o kaʻaoʻao, a laila mākou e koho i ka mea mua ma ka list drop-down - Hōʻike Hōʻike.
  2. I kēia manawa uaʻike mākou i ka repweet makemake mākou e holoi.

    ʻO kēia nā palapala i kauʻia "Ua hōʻoiaʻoe".
  3. No ka weheʻana i ka repweet e pili ana mai kouʻike, ponoʻoe e kaomi ma luna o ka hōʻailona meʻelua mau'ōmaʻomaʻo e hōʻike ana i ka pōʻai ma lalo o ka tweet.

    Ma hope o kēlā, e laweʻia kēia retuse mai kahi hānai hānai - iāʻoe a me kāu poʻe hahai. Akā, mai ka hōʻoia o ka mea hoʻohana i nakinaki i ka tweet,ʻaʻohe o ka hoʻouna i kahi.

E nānā hoʻi: Pehea e hoʻouka ai i mau hoaloha ma Twitter

I ka moʻokōki pūnaewele Twitter

E like me ka hiki ke hoʻomaopopo,ʻo ka weheʻana o ka repwe ma kahi hana maʻalahi. Twitter ka mea nāna ka mea noi no nā polokalamu kelepona i kēia mea no ka meaʻaneʻane hikiʻole iā mākou keʻike hou.

  1. Ma mua o ka hoʻomakaʻana o ka noi, e kaomi i ka mana o ko mākouʻike ma kaʻaoʻao hema i luna a hele i kaʻaoʻaoʻaoʻao.
  2. Maʻaneʻi, koho mākou i ka mea mua - "Profile".
  3. I kēia manawa, e like me ka pūnaewele papahana o Twitter, pono mākou eʻike i ka repweet pono i loko o ka hānai a e kaomi i ka'ōleʻa'ōmaʻa me nā puaʻelua.

    No ka hopena o kēia mau hana, e hoʻopiʻiʻia ka hoʻopiʻi e like me ka papa inoa o kā mākou mau puke.

E like paha me kāu iʻike mua ai,ʻo ka hopena o ka holoiʻana i nā retweets ma nā polokalamu me nā'ōnaehana pūnaewele a me nā polokalamu kelepona, e puhi i lalo i kahi hana - ma ke kāomiʻana i ke kiʻi o ka hana pili.

Hiding i nā retweets'ē aʻe o nā mea hoʻohana

Laweʻia nā retweets mai kāuʻike pono'ī. He likeʻole ka mea maʻamau no ka hūnāʻana i nā hopena mai nā mea hoʻohana. Hiki iāʻoe ke hele i kēlāʻano, i ka manawa e kamaʻilio pinepineʻia ai ka microblogging e heluheluʻia e nā poʻe e pili ana i nā puke o nā poʻeʻokoʻa.

  1. No laila, i mea e pāpā ai i ka hōʻike o retweets mai kekahi mea hoʻohana i kā mākou hānai, ponoʻoe e hele mua i kaʻike o kēia.
  2. A laila ponoʻoe eʻimi i ka hōʻailona ma keʻano o kahi ellipsis e kokoke kokoke ana i ke pihi Heluhelu / heluhelu a kaomi ma luna.

    I kēia manawa, koe wale nō ka kohoʻana i ka mea "Hoʻokuʻi i nā retweets".

No laila, hūnā mākou i ka hōʻike o nā retweets a pau o ka mea i kohoʻia i loko o kā mākou hānai Twitter.